IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
24.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1058 (1.7.2008 alkaen)
Koko
59 jäsentä
Tyttöjä: 8 (14 %)
Poikia: 51 (86 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 39 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta
Valvojat
Zucca

Jäsenet (59)

TaustapiruGadminKidEgo_85OinoskaPikkuHukka79kullannuppuNortherntigerFeyerIgorFilth_tonnde__VVappe_kipinaeNovasShadowlessMika73Kalabatik
« Uudemmat - Vanhemmat »

herbieCommodore PC64Luonut: herbieMaanantai 30.08.2010 11:27

Monen tietokoneharrastajan ja it-ammattilaisen ensikosketus tietotekniikkaan tapahtui kultaisella 1980-luvulla. Moni aloitti bittien murskauksen legendaariseen maineeseen nousseelta Commodore 64 -kotimikrolla.

Myöhemmin konkurssiin päätyneen valmistaja tarina on myöhemmin jatkunut useiden uusien yritysten voimin. Ongelmana on ollut erityisesti tuotemerkin hallintaoikeus, jota on puitu ylimpiä oikeusasteita myöten.

Tuorein yritys nostalgianälkäisten käyttäjien kosiskeluun on Commodore USA:n Commodore PC64. Joulumyyntiin saapuva laite on alkuperäisen kotitietokoneen kuoriin pakattu nykytietokone, joka perustuu Intelin Atom D525 -suorittimeen sekä Nvidian Ion2-grafiikkaan.

Muistia laitteessa on ennakkotietojen mukaan neljän gigatavua ja tallennustilaa yksi teratavu. Laite voidaan kytkeä televisioon tai näyttöön dvi- tai hdmi-liitännällä. Mukana on myös muistikorttilukija sekä integroidut wlan- ja Bluetooth-yhteydet.

Laitteen hinta ja saatavuus Suomessa ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Mallilla saattaa olla runsaasti myyntipotentiaalia, sillä samaan perusideaan pohjautuvia näppäimistötietokoneita on nähty viime aikoina esimerkiksi taiwanilaiselta Asukselta.

LÄHDE: http://www.tietokone.fi/uutiset/commodore_tulee_taas2?utm_source=tk-boksi&utm_medium=promoboksi&utm_campaign=tk-boksi

Tott111 Snes-peliäLuonut: TottMaanantai 29.03.2010 03:56Uusista peleistä Congo's Caper, Dino City ja Sky Blazer olivat ennestään tuntemattomia. Dino City oli haastava, Sky Blazer helppo ja Congo's Caper siltä väliltä. Läpipeluu kestää kullakin pari tuntia.

Olen pelannut aikaisemmin Super Mario All-Starsin jo, mutta jos tarkkaan katsoo on tässä pelissä mukana myös Super Mario World. Pyhitin kolme päivää yksinomaan tälle pelille. Se siis lasketaan röyhkeästi mukaan vaikka useaan otteeseen kyseiset pelit muuta kautta olen jauhanut. >:)

Tuli pelattua myös taivaisiin asti suositeltu Secret of Mana. Yritin vuosi tai pari sitten pelata sitä, mutta kyllästyin. Tällä kertaa peli ei tuntunut tylsältä, mutta välillä ärsyttävältä. Enimmäkseen partyn muista jäsenistä johtuen, jotka juoksentelivat seiniä päin ja jouduin muutaman kerran käynnistämään pelin uudelleen, kun olin joutunut nalkkitilanteeseen josta ei päässyt heidän takia liikkumaan pois. Juoni oli myös melko heikko. Tykkään kovasti vertailla pelejä, ja sanoisin Crono Triggerin hakkaavan tämän helposti pelattavuudessa, musiikissa, juonessa ja myös pituudessa. Se toki ilmestyikin kaksi vuotta myöhemmin, joten voimme kai antaa tälle anteeksi. Silti 4/5:stä enempää en antaisi.

Secret of Manaakin puhutumpi peli jota on kehotettu moneen otteeseen pelaamaan läpi on Super Metroid. Säästelen kuitenkin suuria nimiä ja pelailen never höördejä välissä.

herbieDeath Rally ILMAISEKSI!Luonut: herbieTiistai 20.10.2009 22:23

Remedy Entertaiment teki loisto yllärin! He tarjoavat vuonna '96 julkaisemaansa autopeliä ilmaiseksi.

http://www.v2.fi/uutiset/pelit/9662/Suomalainen-autopeliklassikko-ilmaiseksi/

Atjabec[Ei aihetta]Luonut: AtjabecTiistai 15.07.2008 01:46

Meille tulee maailman nörtein työhuone! Yks seinä mustaks ja siihen Space Invaders!

Kuvat siirreltäviä tarroja. 8x 5 erilaista alusta + 8x 5 erilaista ammusta. Yhden aluksen halkaisija ~15cm.

Tarrat tilattu (& oheinen kuva pöllitty omaa odotellessa): www.whatisblik.com
« Uudemmat - Vanhemmat »