IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
24.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3568 (1.7.2008 alkaen)
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 17 (35 %)
Poikia: 32 (65 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 27 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,6 vuotta

Jäsenet (49)

Milla25unkki_punkkiliquidoviliauvinenKessitypy86|paksudjorkideaKhellendr0sAKilpid_johnsonlazeecätsyTuommaackcShocky
« Uudemmat - Vanhemmat »

A-styleKALLIO-ITÄKESKUSLuonut: A-styleMaanantai 29.04.2013 23:34

Bussi oli juuri kaartamassa pysäkille, kun humalainen parikymppinen mies tuli pummimaan tulta. Vastasin kohteliaasti, että ei ole, sori. Mies kääntyi jonossa seuraavan, noin parikymppisen naisen puoleen. Nainen pudisti päätään vastaukseksi ja kääntyi poispäin miehestä jatkaakseen puhelua joka hänellä oli kesken. Samalla mies näki jotain, mikä sai hänet ärsyyntymään.

Mies tuohtuneena: "No oliko pakko sit valehdella."
Nainen kääntyy takaisin: "Minä. En. Polta. Tupakkaa."
Mies vielä tuohtuneempana: "No miten sulla voi sit muka olla noin hyvä perse? Hä ?! "
http://happi.nettiareena.fi/hapen-kesa/

Nuorten toimintakeskus Happi pitää ovensa nuorille auki myös kesällä. Hapen kesä starttaa torihulinoissa 7.6. alkaen kello 12. Tiistaista torstaihin esitellään kesällä tarjolla olevaa toimintaa kesäkirppiksestä pelaamiseen ja pyörän korjaamiseen. Toimintaa on Hapen kesässä tarjolla heinäkuun loppuun asti. Kesäkirppiksellä voit tienata itsellesi festarirahat. Hapessa voi myös heittää kevyen keikan.

Happi avaa ovensa joka arkipäivä kello 12. Maanantaisin ja perjantaisin talo on auki kello 16 asti; tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Hapessa voi viihtyä aina kello 21 asti. Arkisin 12 -16 nuorisotiedotus- ja neuvostakeskus Kompassi auttaa sinua etsimään tietoa pulmiisi.

Happi on mesta nuorille aikuisille, yli 15 vuotiaille.
Nuorten toimintakeskus Happea ylläpitää Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus.

Reitti Happeen löytyy www.reittiopas.fi kohteena Happi
Minkälainen on Mun kaupunki? Asemanseudun nuoret tutkivat omaa kotiseutuaan valokuvatessaan Helsinkiä viime keväänä. Kuvista koottu Mun kaupunki - Magaaladeyda -valokuvanäyttely avautuu Kaisaniemen metroasemalla 1.7.2009.

Näyttely koostuu viiden monikulttuurisen 17-20-vuotiaan nuoren ottamista kuvista, joita on työstetty kevään 2009 aikana. "Magaaladeyda" on somalin kielellä "Mun kaupunki". Näyttely on esillä Kaisaniemen metron laiturialueella koko heinäkuun ajan.

Mun kaupunki - Magaaladeyda näyttely on Asemanseudun nuorten kuvaama ja järjestämä. Tavoitteena oli, että nuoret voivat saada projektin kautta positiivisia kokemuksia ja vahvistaa identiteettiään helsinkiläisenä ja yhteiskunnan jäsenenä. Nuoret olivat mukana myös kuvien kehystämisessä, näyttelyn julisteen teossa, sekä muissa käytännön järjestelyissä. Nuoret hakivat projektiin POP-rahaa. Projektin aikana nuoret innostuivat valokuvaamisesta.

Projekti on toteutettu nuorisoasiainkeskuksen Asemanseudun monikulttuurisen olohuoneen yhteydessä. Projektia veti Metropolia ammattikorkeakoulun sosiaalialan opiskelija Ella Sohlo. Toiselta ammatiltaan Sohlo on valokuvaaja ja projekti on osa Sohlon Metropolia ammattikorkeakoulun sosiaalialan lopputyötä.

mmmuru`helsinki <3Luonut: mmmuru`Maanantai 17.11.2008 20:15

hakiksen MÄKKI ! :D
ei se äijä lauantaina vahdannu meitä onneks :D
ei meillä siis nälkä ollu tai mitn (::
EIOLLTU OONNEKSKOVINKÄNNISSS

Juuso<sydän> Roope<sydän> Riina<sydän>
tykkään teistä kullat &lt;sydän&gt;
« Uudemmat - Vanhemmat »