IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
25.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1287 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
524 jäsentä
Tyttöjä: 103 (20 %)
Poikia: 421 (80 %)
Keski-ikä
28,9 vuotta
Otos: 360 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,1 vuotta
Ylläpitäjä
Tuomio-
Valvojat
hakkinti

Jäsenet (524)

Sarvipääkarhunkaataja-[JulleLunaretheetwarttiponssemachine-Dremu-aateeWalrotm3tsuriVaronenEEThergaronJylberivaragadCannibalTalibanTemmÖ

Kuvaus

Diskografia:
2001 - Sotajumala EP
2003 - Panssarikolonna EP
2004 - Death Metal Finland
2005 - Sotajumala/Torture Killer Split
2007 - Kuolinjulistus Single
2007 - Teloitus
2010 - Sotajumala/Deathchain Split
2010 - Kuolemanpalvelus

http://www.facebook.com/sotajumala

http://www.sotajumala.fi

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.