IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
26.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1144 (1.7.2008 alkaen)
Koko
70 jäsentä
Tyttöjä: 47 (68 %)
Poikia: 23 (32 %)
Keski-ikä
29,4 vuotta
Otos: 37 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,1 vuotta
Ylläpitäjä
JannWilde

Jäsenet (70)

`tajudamnkidlaurelwreathNiomePieRatValzumaissi-^^rök_rökJ_uhowillywonkaSiivekäsmajj_alasportaitacherootVRMikko[Saskia]
« Uudemmat - Vanhemmat »

JannWildeUutta levyä ja kujetta!Luonut: JannWildePerjantai 26.03.2010 13:53

Hai!

Se on taas kevät pyörähtämässä käyntiin ja on jälleen aika kääntää uusia lehtiä! Ainakin kuvainnollisesti! Kevään merkki on myös uuden levyn saapuminen kauppoihin! Albumiin kiteytyykin sopivasti kevään uudestisyntymisen tunnelmaa, sillä vielä muutama kuukausi sitten pelkkä harmiton ajatus tekaista soololevy saavuttikin lopulta täysipainoisen albumin mitat ja julkaisun ihan oikeana CD-levynä! Vanha viisaus pitää paikkansa: Pienistä puroista kasvaa joki. Tai veri on vettä sakeampaa, koska sehän on.

Mitäpäs tuosta albumista uskaltaisin kertoa jo tässä vaiheessa? No, ainakin sen että aivan näillä näppäimillä siitä irroitetaan ensimmäiset singlet radioille: Last Saturday In Gaza ja Wendy! Tuplasinkku siis! Yksi biisi ei kuitenkaan kerro albumista ikinä tarpeeksi. Tässä tapauksessa ei ehkä kaksikaan, mutta ainakin antaa osviittaa että kyseessä on monipuolinen paketti! Last Saturday In Gazan musiikkivideo on juuri kirjoitushetkellä leikkauksessa! Wendyn video jo käsikirjoituksessa!

Levyllä on mukana liuta hyviä soittajia! Pyysin vanhan kaverini Johanneksen hoitelemaan rumpujuttuja. Soittelin Johanneksen kanssa paljon joitakin vuosia sitten Järvenpäässä ja Riihimäellä bändeissä nimeltä Blackpool ja Saville. Oli ilo huomata että vanha rytmiryhmä toimi edelleen hienosti. Oli helppo tarttua bassoon kun tiesin Johanneksen naamasta minkälainen filli tulee milloinkin! Kitaraosuudet hoiti tietenkin Robin, joka soitti ne jälleen vasenkätisesti vaikka onkin oikeakätinen (vapaa lainaus Robbarilta). Alunperin pohdin josko tohtisin itsekin sähkökitaraa sekaan räväyttää, mutta kun Robin pääsee vauhtiin niin ei sitä voi pysäyttää. Eikä sitä saa pysäyttää! Lopulta nojailin plektraan akustisten kitaroiden osalta ja vikaan biisin taistelin maailman tönköimmän slide-soolon. Kaide taas oli luonnollinen valinta koskettimien ja taustalaulujen suhteen. Hän purkittikin kaikki osuutensa nauhalle parissa päivässä heitellen tukkaa taakse ja huudelleen soulin kielellä. Kaide on Kaide. Pirun kova laulaja kyllä. Toivottavasti joskus kuullaan Kaiden oma sooloalbumi! Näiden edellämainittujen herrojen lisäksi levyllä vierailee Antti (Volter-yhtyeestä), Tender ja Dean, joka auttoi myös tuotannossa ja äänittämisessä, sekä Atheos joka hoiti masteroinnin.

Moni on kysellyt että mitäs ihmettä The Velvet Beat-jutulle sitten tapahtui? Ei sille mitään ole tapahtunut. Ei yhtikäs mitään. Viime vuonna pyöriessämme uuden materiaalin kimpussa etsimme uusia vaihtoehtoja toteuttaa itseämme. Aikataulut olivat levällään ja jouduimme taistelemaan kaikenmaailman tuulimyllyjä vasten turhautuneena. Eräskin näistä tuulimyllyistä tuntuu edelleenkin musiikin sijasta keskittyvän enemmän esimerkiksi siltojen räjäyttämiseen ja muuhun huuhaaseen. Soololevyn tekoprosessi tuli ikään kuin irtiottona, jotta pystyi taas keskittymään siihen olennaiseen eli musiikkiin. The Velvet Beat-nimeen voi kuitenkin törmätä levyn kansilehtisessä, sillä se toimii levymerkkinä muiden virallisten logojen seassa!

Juuri par'aikaa hiomme keikkasettiä kasaan jätkien kera. Livenä lauteille astuu tuttu kokoonpano Robin, Kaide, Tender ja Atheos. Seassa on uusia soololevyn biisejä, sekä tukku vanhoja renkutuksia Tokio Okeilta ja Neon City Rockersilta. Kolmen levyn materiaalista saakin jo aika mehukkaasti svengaavan (kuten eräs täti sanoi) setin aikaiseksi! Odotan innolla tulevia keikkoja! Nähdään!

Jann
xx

Tuplasinkku Last Saturday In Gaza/Wendy tulossa 7.4.2010! Niitä voi
kuunnella sitten osoitteessa http://www.myspace.com/jannwilde!

Don't Play With The Flame On Your Hand kaupoissa 5.5.2010! Tilaa omasi ennakkoon CDON.comista! http://cdon.fi/musiikki/jann_wilde/don%27t_play_with_the_flame_on_your_hand-8564621
Tulevalta Jann Wilde-albumilta "Don't Play With The Flame On Your Hand" on tarjolla myspacessa maistiaisena albumiraita nimeltä "Something In This World"!

Ensimmäinen single tulee huhtikuussa ja albumi toukokuussa!

Kuuntele kappale osoitteessa:
www.myspace.com/jannwilde
Soololevyn äänitykset ovat rullanneet oikein mukavasti! Lähestulkoon kaikki instrumenttiraidat on purkissa ja huomenna alkaa laulujen äänitys! Aluksi pohdin josko julkaisisin albumin vain ilmaisena epäkaupallisena taide-frisbeenä, mutta nyt kun näitä ralleja kuuntelee, tuntuu miltei mahdottomalta ajatukselta heittää näitä pois ilmaisena. Omasta puolesta voin sanoa että tämä levy on parasta jälkeä jota olen tähän asti koskaan tehnyt! Minä ja suuri suuni!

Raitojen tukevat pohjat on soitettu kokoonpanolla Robin (mandoliini), Kaide (harmooni) ja Johannes Laitila (perkussiot ja ohjelmointi). Allekirjoittanut on tallentanut sähköbassoa, augustista kitaraa ja kaiken maailman vempeleitä joista kuuluu kaiken maailman ääniä. Albumilla vierailee myös Antti (Volter), joka soittelee mellotronia (yeah!), sekä Dean Martini joka huhuilee taustalauluja yhdessä Kaiden kanssa.

Biisilista on tällä hetkellä seuraavanlainen (Järjestys todennäköisesti vielä vaihtuu tietty):

Jann Wilde - Don't Play With The Flame On Your Hand

01 LAST SATURDAY IN GAZA
02 JEKYLLENE
03 CARLIGHTS
04 PICTURESQUE BALLERINA
05 CANVAS
06 "KANTRIBIISI"
07 BLUEBIRD
08 DEJA VU
09 WENDY
10 DON'T LET THE RAIN MAKE YOU SORRY
11 TOMORROW

Ensi kerralla juttuja kuinka hommat edistyy! Hej!

Jamboree
xx

JannWildeSOOLOTYÖSTÖHÖYSTÖÄLuonut: JannWildeTiistai 22.12.2009 11:58

Käytyäni läpi vuoden aikana kertyneitä ralleja ja sävelaihioita päätin napata sieltä nipullisen humppia ja työstää niistä ensimmäisen soololevyni. Äänittelen sitä tässä samalla kun The Velvet Beat keskittyy ja pakertaa omaa eepostaan.

Soololevy "Don't Play With The Flame On Your Hand" tulee olemaan enemmän kallellaan elektronisen musiikin suuntaan, mutta sisältää myös akustisia paloja. Olen alustavasti ajatellut että pistäisin lätyn ulos ilmaiseksi, mutta mene ja tiedä. Teen sen ensin valmiiksi ja katsotaan sitten. Ehkä se maksaakin 100€/kg.

Toistaiseksi olen rämpytellyt levylle jo bassot, osan koskettimista ja soittanut soolokitaralla rytmejä. Sen lisäksi yhteistyötä on tarjonnut kosketushäiriöinen rumpukoneeni "Hank". Levyllä vierailee myös yhtyeen jäseniä ja muita tovereitani :)

-Wilde
« Uudemmat - Vanhemmat »