IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
27.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 1 756 (1.7.2008 alkaen)
Koko
54 jäsentä
Tyttöjä: 32 (60 %)
Poikia: 22 (40 %)
Keski-ikä
27,8 vuotta
Otos: 37 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,1 vuotta
Ylläpitäjä
KaZZ

Jäsenet (54)

HaloHeikkoehkäHeviperkele666^Aurora^kuvastinfrappuccinotmnh||xXx||MethziradiaTaikasieniYochananjoleeez-a-r-aH-Dorymikkelinmasa
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassPelaajasarjiksiaLuonut: QuatermassSunnuntai 25.10.2009 02:53

Peleihin liittyvät sarjikset(gamer comic) käsittävät varmaan reilusti yli puolet kaikista nettisarjakuvista, ja suurin osa niistä on ihan roskaa. En ole ikinä tajunnut miksi typerä Penny Arcade on niin suosittu.
Mutta pienet yksityiskohdat pelastavat. Olen pari kertaa ajautunut GOD MODEeen mainosten kautta, ja se on vaikuttanut aina ihan paskalta, mutta nyt huomasin ihastuvani tuohon naiseen joten taisin sittenkin päätyä lukijaksi. :)


<3


No, mainostetaan nyt samalla muitakin hyviä pelisarjiksia: (linkit arkistosivuille, koska vituttaa kun etusivulla on aina uusin sivu)

TGSA-Comic (Blastwaven piirtäjältä)
VG-Cats
GG-Guys sivu ei tunnu toimivan tällä hetkellä.
Sore Thumbs sisältää myös hyvin suorasanaista poliittista propagandaa ja Bushin hallinnon kritisointia. En malta odottaa että pääsen vuoden 2009 sivuihin. :D tässä loistava Sin Cityä parodioiva sivu (paljon linkkiä tänään)
8-Bit Theater En ole vielä lukenut kovin paljoa, mutta vaikuttaa ihan hauskalta toistaiseksi.. toisaalta suuri suosio epäilyttää. Mainostetaan nyt silti.
Looking For Group Ei oikeastaan varsinaisesti pelaajasarjakuva, koska irvailee lähinnä yhtä peliä(wowia), ja sekään ei enää alun jälkeen korostu kun itse tarina pääsee vauhtiin. Mutta erinomainen sarjis, ei tarvitse olla pelannut wowia jotta tajuaa.
Order of the Stick no tämäkään ei ole varsinaisesti gamer comic, vaan sijoittuu Dungeons & Dragons roolipelin säännöillä toimivaan maailmaan. Jutut aukeavat luultavasti paremmin jos tuo maailma on tuttu, mutta taaskin tarina on pääosassa.
Awkward Zombie

Oho, kylläpäs näitä nyt tulikin. Ajattelin ensin vain pari sarjista mainita, mutta kun nyt kerran innostuin niin mainostanpa TAAS omaa sprite-sarjistani: Ufouria the Comic jota en tosin ole jaksanut hetkeen jatkaa. Palaan sen pariin kyllä vielä.

edit: jatkoin ufouriaa. :D Yhden sivun tosin vasta, mutta lisää tulee kunhan jaksan. Tarina meni vihdoinkin eteenpäin mielessäni.
« Uudemmat - Vanhemmat »