IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
29.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 12498 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 6
Koko
384 jäsentä
Tyttöjä: 287 (75 %)
Poikia: 97 (25 %)
Keski-ikä
36,3 vuotta
Otos: 265 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,9 vuotta
Valvojat
LaaZZe

Jäsenet (384)

miiamursujanin4vomattiCOBRA2700anniina^^majandra^hipsuvarvas^Jankku_ja_meniinau-Taizi-Satu1972Kiia83yangsypeTatsi84loquace_
« Uudemmat -

CAS_Luonut: CAS_Torstai 20.10.2011 03:14

Nökö oli niin ihana taas, että kun tuli sisälle niin piti tottakai mennä mun patjalle heti nukkumaan ! :c siinä patjassa on siis kultasennoutajan kokonen läntti nytte :D

Oli tuossa Nellillä juoksut, niin koirapuistoon ei ollu asiaa hetkeen.

Nyt huomasi jo syksyn olevan turhan pitkällä, kun koko päivä varsin hämärää, tarvitsee varmaan hankkia valovoimaisempaa objektiivia.


Sonja näyttää, kuinka kalikka otetaan ilmasta, Suvi seuraa.
Viirapuiston noutajat

Nelli ja Suvi tappelevat kalikasta

...ja välillä peuhataan...

killerpopViikko koiravahtinaLuonut: killerpopMaanantai 29.08.2011 02:59


Emäntä se otti ja läks ja pakkas laukkunsa.

...lähti Mallorcalle viikoksi!

Onneks itsellä kesäloma menossa vielä, niin ei tarvinnu mitään poikkeusjärjestelyitä tehdä koiran hoitamisen suhteen.

Siitäkin huolimatta, että parisängyssä on yks paikka vapaana, tää meidän koiruus se vaan hakeutuu aina siihen mun paikalleni.

Tässä nää päivät on menny koirapuistoissa ja välillä käyty uimassakin. Mitä tuleva viikko tuo tullessaan, ei voi vielä tietää. Kuvaamaan tuon kanssa on vähän hankala mennä, kun kuvaamiseen tarvii kaksi kättä. Toki kyllähän se yksin kotonakin pärjää, mutta kun tottunut huomioon, niin mieluusti huomiota jaan. Tuppaa vaan noi kuvausreissut venymään ;)

Oheinen kuva otettu tällä viikkoa tuossa viereisessä Viirapuiston koirapuistossa. Kuvassa tappelemassa heinästä myös viereisen korttelin toinen kultsu.
Kultainennoutaja Goldwater Breezy Star

AVO EH

Hyvät mittasuhteet. Oikein hyvät pään linjat, niukka otsapenger. Lempeä ilme. Jäntevä ylälinja, sopiva runko, hieman kevyt raajaluusto, hyvät takakulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella. Hieman kapea edestä ja takaa. Hyvä käytös. Karva ok.

Tuomari Raija Tammelin

psychokiller[Ei aihetta]Luonut: psychokillerMaanantai 10.05.2010 17:04

niiin koulus jouduin puhutteluun XDD voi jeesus taas mikä syy.

ja tänkö pitäs opettaa pitään turpansa hillitymmin netissä kiinni? -.- ei tuu onnistuun :---D oli muute maastojuoksukisat, en osallistunu joten kävelin 12x800m eli 4,8km hannan kanssa <3


aamul mun känny ei toiminu sen akku oli aika vitun paska ja nysse sit toimii ?? :D

näin unta, et olin Ozzy Osbournen, Sharonin ja jonkun kultasennoutajan kanssa koulun pihassa ja sain niiltä nimmarit mun matikan monisteeseen!!! XD ja halailin Ozzya <33
Tässä ohjeet ongelmakoiran valmistamiseksi normaalin alun saaneesta pennusta.

Hössötä pennun kanssa mahdollisimman paljon kotona. Reagoi pennun jokaiseen vingahdukseen silittelemällä, juttelemalla ja tyynnyttelemällä.

Älä vie pentua katsomaan toisia koiria tai jos viet huolehdi, että toiset koirat ovat rajuja tai eivät pidä pennuista.

Älä anna vieraiden tulla tervehtimään koiraasi – haluathan, että se on vain sinun koirasi. Älä siis missään nimessä vie koiraa katsomaan mitään pihapiirin ulkopuolella. Älä ainakaan ennen kuin pentu täyttää neljä kuukautta. Näin koira oppii varomaan kaikkea kodin ulkopuolella.

Tönäise pentu pois kun se puree niin se alkaa purra yhä kovempaa ja lisää. Tämä on koirasta hauska leikki ja saat ostaa uusia vaatteita - niin ja pian laastariakin.

Aina kun pentu raapii tai tuuppii sinua silitä sitä. Huomioi koiraa aina kun se nousee sinua vasten. Ja jos koira haukkuu sinulle, niin ala heti jutella koiralle.

Kun pentu näkee toisia koiria, nosta se syliin tai ainakin kiristä hihnaa ja jännity itse. Jos koira alkaa tuijottaa toista koiraa älä kiellä vaan kun koira alkaa murista laita nakkia heti sen nenän eteen.

Mikäli pentu murisee muista aina tyynnyttellä sitä!

Jos pentua pelottaa jokin tilanne, älä stressaa sitä vaan vie se välittömästi pois tilanteesta ja säälittele pentua. Voit jopa itse alkaa säikkyä kyseistä paikkaa.

Jos koira murisee ruokakupilla, silittele sitä aluksi ja heitä sille aina lisää makupaloja ja välittömästi kun pentu murisee – jatkuvasti tietysti yhä kauempaa, koska koira on oppinut jo rähisemään.

Muista eläinlääkärillä hokea 'ei mitään hätää' samalla kun silität sitä hermostuneesti. Koirasi oppii näin välttämään eläinlääkäreitä.

Älä koskaan kehu pentua sen käyttäytyessä rauhallisesti! Näin se oppii riekkumaan ja riehumaan.

Kun koira haukkuu, muista aina palkita sitä huomioimalla ja heittämällä makupaloja. Saat aikaan koiran joka ääntelee tauotta.

Älä koskaan ota koiraltasi mitään pois – mikä on koiran on koiran. Silloin sinun ei tarvitse ulkona miettiä kuinka otat siltä pois koiran mahdollisesti noukkimat tupakantumpit, purukuit tai kuolleet hiiret koiran nauttiessa ne kaikessa rauhassa ja tämän jälkeen ripuloidessa loppuillan ja yön.

Mikäli koirasi rimpuilee sylissä tai hoitotoimenpiteitä tehdessä päästä se aina välittömästi pois. Koirasi oppii, ettei sen kynsiä saa leikata tai turkkia hoitaa. Ja sinä saat sitten myöhemmin maksaa eläinlääkärille nukutuksesta, kun kynnet on kasvaneet liian pitkiksi ja ne on leikattava.

Heittele koirallesi jatkuvasti leluja, varsinkin jos se haukkumalla sinua leikkimään kutsuu. Näin saat tuotta virkeän koiran joka stressaa itseään ... niin ja sinua.

Mikäli koirasi juoksee kotona ympyrää jahtaa sitä. Mikäli koira ei anna ulkona kiinni juokse sen perässä ja yritä tarttua sitä kiinni. Koira oppii, että sinä tulet aina perässä ja että olet hidas.

Opeta koira olemaan vetämättä riuhtomalla sitä hihnasta ja karju sille samalla. Älä vahingossakaan kehu, kun hihna on löysällä tai kehu kiljahtelemalla innostuksesta. Koirasi oppii hyvin, ettei sillä ole merkitystä kuinka hihnassa käyttäydytään.

Vietä ensimmäinen kuukausi – pari jatkuvasti koirasi kanssa kahden äläkä koskaan jätä yksin. Lähde sitten takaisin työelämään normaalisti heti kymmenen tunnin päiviksi, jotta voit hankkia koirallesi uusia sohvakalustoja. Ja kun tulet kotiin huomioi koiraasi syvällä innostuksella ja mitä enemmän koirasi hyppii ja kiljuu ja riehuu sen enemmän kehu sitä. Olihan sillä yhtä kova ikävä kuin sinullakin. Pian koirasi kertoo koko naapurustolle milloin olet töissä. Ja näin naapurisi pitävät sinua hyvin ahkerana.

Muista aina viimeiseksi lähtiessäsi koskea kaukosäätimeen (kun suljet television tai stereot) jotta koira tajuaa syödä kaukosäätimiä normaalien koirien tapaan. Älä jätä koiralle päiväksi fiksua tekemistä, jotta se varmasti desingeeraa huonekalujasi.

Ennen lähtöäsihän olet juoksuttanut koiraasi ulkona pallon ja keppien perässä. Näin koirastasi on hyvä aloittaa liikunnallinen ja toiminnallinen päivä kotona.

Älä hae apua kokeneilta koiraihmisitä vaan kysele kadulla tulevilta ohjeita koiran kouluttamiseksi ja vaihda aina uuteen metodiin sellaisen kuultuasi Pian koirasi on yhtä sekaisin siitä, mitä siltä odotetaan kuin sinäkin.

Älä koskaan kiellä pentua mistään - pian sillä ei ole hajuakaan, ettei se saa aina toteuttaa itseään. Äläkä myöskään kehu kun koira toimii oikein - tämäkin auttaa vahvistamaan koirasi epävarmuutta.

Ja muista: Älä missään nimessä ole yhteydessä kasvattajaan ennen kuin haluat luopua koirastasi.

MatzQTessa ja joulu:DLuonut: MatzQLauantai 26.12.2009 20:32

"HEI!!! Tulin kotiin iltakahvilta kaverin luota ja olin jättänyt kinkun tiskipöydälle sillä se oli vielä lämmin...ARVATKAAS OLIKO MEIDÄN TESSA- NEITI,lurjus , SYÖNYT 1/3 osan siitä..!!!!! :) Jessus!! Ei ihme , että nyt janottaa!! Kait täytyy pitää huomenna paastopäivä!!"

Way to go Tessa!♥ Käy jo vähän sääliks miten se huomen pärjää:DD

"Yö oli KAMALA!!Tessa kulki ja kulki - ja JOI!!!JA sitten pissatti tietty!! Että silleen... :( No nyt ollaan aamun uutiset luettu sekä koira että matte - aika joulupäivän hyville kahvituokiolle!"

Ja onko vielä joku väittää vielä, että meidän Tessa ei oo possu...?
AHNE PIKKU POSSU! (Syö maksalaatikkoo...)


(Kuva ei liity tapaukseen mitenkään)

Lisssuupuspus <3Luonut: LisssuuMaanantai 16.11.2009 17:39

MAX &lt;sydän&gt;amppumoi[Ei aihetta]Luonut: amppumoiMaanantai 27.07.2009 02:28

KOIRA TULI !<3
rico &lt;pusu&gt;
lisään koht kuvii :)))

hannah]1 päivä <3Luonut: hannah]Tiistai 14.07.2009 02:13

huomen 4 päiväl aletaa ajaa Jämsää.
eli joskus myöhää illal vast kotona mut sit on Ninja kotona <3
« Uudemmat -