IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
31.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 783 (1.7.2008 alkaen)
Koko
105 jäsentä
Tyttöjä: 85 (81 %)
Poikia: 20 (19 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 78 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,2 vuotta

Jäsenet (105)

elpez_suadelaNiinapäun^oranginaBizcu^^^Villepeikko|aurrraatykifobiaKuutAmollAklonk82Päi-vi^^^EmMariKaariJael-hansu-``Keisari``
« Uudemmat -

ArtsipappaAwwwssss, arto tahtoo! :P<3Luonut: ArtsipappaPerjantai 08.05.2009 01:09

MariKaariHippi 4-vuotta <3Luonut: MariKaariSunnuntai 03.05.2009 23:46

C.I.B FI & EE & LV & LT & BY & BALT MVA BYV-07 Arttulan Diilitippi täyttää tänään jo 4-vuotta!!

Onnea rakas ja kiitos tapahtuma rikkaista vuosista <3

Kuvassa hyvin tyypillinen "sattuu ja tapahtuu - Hippi", kuvan on ottanut Tanja Vahtera :)

tekpekhuhhuh!Luonut: tekpekKeskiviikko 29.04.2009 09:57

Tää 31,5 neliöö alkaa käymää vähän tukalaks kolmen koiran kanssa, ihanaa murinaa ja ärinää koko ajan ympärillä! :D ihanat suhoset ja nala <3
Kerrassaan hienosti meni Arttulan sammareilla näyttelyturnee viime viikonloppuna. Kuvassa komeilee meikäläisen kotiin kantamat sunnuntain palkinnot :)

Lauantainen Outokumpu:

Arttulan Pakiton PEK1 KP ROP-pentu
Arttulan Nasta Lautaan JUN ERI1 PU1 SERT ROP
Arttulan Neronleimaus JUN ERI2 PU3
Arttulan Gladiaattori AVO EH3
Arttulan Humina NUO EH1
Arttulan Eloisa AVO H
Arttulan kasvattajaryhmä KASV2 KP


Sunnuntainen Jämsä:

Arttulan Pakiton PEK2
Arttulan Nasta Lautaan JUN EH1
Arttulan Gladiaattori AVO ERI1 PU1 SERT VSP
Arttulan Humina NUO ERI1 PN1 SERT ROP RYP-3
Arttulan Eloisa AVO ERI1 PN2 VARA-SERT
Arttulan kasvattajaryhmä KASV1 KP ROP-kasv BIS-3-kasv


"Hauska" yksityiskohta on, että eri koirat pärjäsi eri päivinä ;)

Blogitarinaa ja lisää kuvia http://arttulan.blogspot.com/2009/04/nayttelyturnee-meni-huiman-hienosti.html
Demppanen otti ja järjesti aikamoisen yllätyksen Tampereen KV näyttelyssä. Sammareita oli ilmoitettu mahtavat 74 kpl ja Demi otti ja voitti koko porukan <3 Äiskä oli pakahtua ihan onnesta ja vieläkin pyörryttää, niin odottamaton oli tämä menestys.

Arttulan sammarit tekivät myös osanottajaennätyksen, sillä paikalla oli upeasti 10 kasvattia!

Yhtä lukuunottamatta kaikki aikuiskasvatit saivat ERIn ja sijoittuivat luokissaan, lisäksi sijoitukset PU2 ja PU3 tulivat Arttulaan. Pennuissakin saaliiksi VSP.

Arttulan kennel oli myös ROP-kasvattaja (esitettiin peräti 4 ryhmää). Isossa kehässä päästiin jatkoon, mutta ei sitten sijoituttu.

Että täytyypi sanoa, mukavat fiilarit jäi Tampereesta :D
Eli eilen Hipin kanssa Tampereella. Sammareita ilmoitettu 74kpl, tuomarina Belgialainen Rita Reyniers

Hippi: VAL ERI1 PU2 VARA-CACIB <3

Upeesti tuosta määrästä ja olipa kiva nähdä niin paljon loistavia sammareita, etenkin uroksien taso! Hippi osallistui myös Arttulan kasvattajaryhmään, joka valttiin neljästä ryhmästä parhaaksi :)


Ja meitin fifit kisaili sitten Vilnassa, kiitos Ella <3 tuomarina Markku Mähönen

Nuuka: JUN EH1
Niitti: VAL ERI1 PU1 CACIB ROP -> LTV-09

Ja tänään piskuinen (sisäisesti) Buge kisaili ekaa kertaa NUOrissa (Niittiä ei ilmotettu) tuloksella NUO ERI1 PU1 SERT CACIB "VSP" (Liettuassa ei varsinaisesti valita VSP:tä, mutta Nuuka siis paras uros). Tuomari Natalija Sedykh, Venäjä

Jee, siitä lähti Nuukan CACIB aika juoksemaan ja Liettuan SERTkin jää odottelemaan, huomenna tulee väsyneet matkalaiset kotiin, tosin Niitin matka jatkuu taas muihin menoihin :)

arttulanArttulan sammarien treffitLuonut: arttulanKeskiviikko 11.03.2009 16:12

Viime lauantaina pidettiin ensimmäinen Arttulan kennelin kasvattitapaaminen sammarikasvateille. Ilahduttavasti oli osallitujia ja sääkin oli suosiollinen.

Ohjelmassa oli pulkanvetoharjoittelua, möllitokoa ja vapaata seurustelua. Mahantäytteeksi tarjolla oli hernesoppaa, lettuja mansikkahillon kera ja tietty kahvia.

Vähän enempi tekstiä löytyy blogista http://arttulan.blogspot.com/

Kuvia tapahtumasta http://arttulan.aqua-web.org/20090307Kasvattitapaaminen/

matsi`MATKANJÄRJESTÄJÄ HUIJASI!!Luonut: matsi`Maanantai 02.03.2009 12:22

Cruft´s 2009 Birmingham, Iso-Britannia 1.-12.3.2009

Matkat varattiin jo syyskuussa Alexandrian Toursille, joka oli järjestämässä matkaa kyseiseen näyttelyyn. Lokakuussa tuli sähköpostitse tiedote jossa oli reitti, hotellit, aikataulut ja kaikki. Silloin jo ilmoitettiin että kaikki on nyt varattu ja valmiina, ensimmäinen lasku tulee joulukuussa, toinen helmikuussa. Joulukuun laskua ei kuulunut ja kun matkanjärjestärjestäjälle soitettiin, hää ilmotti ettei oo kerenny vielä laittaa, mutta laittaa mahollisimman pian.. Laskuista soitettiin 3-4 kertaa ja siltikään niitä ei tullut. Kuukausi sitten soitettiin matkanjärjestäjälle ja hän sanoin matkan osalta kaiken olevan kunnossa ja kertoi matkalle olevan lähdössä kymmenisen turistimatkustajaa, ilman koiria ja sitten muutama koirallinen matkustaja. Ja että menisimme pienemmällä bussilla, koska toinen bussi on toisella matkalla ja siihen oli menossa enemmän porukkaa.

Tapaamispaikaksi, josta meidät piti noutaa oli ABC Piihovi. Bussi oli lähtenyt Helsingistä klo. 17.00 eli Piihovilla se olisi ollut noin 18.15. Laivan lähtöaika oli 21.00, laivana Viking Line. Mentiin Piihoville odottelemaan klo. 17.30, koska emme olleet saaneet matkanjärjestäjää puhelimella kiinni, joten oli parempi mennä paikalle hyvissä ajoin. Odottelimme siellä klo. 19.15 saakka jonka jälkeen lähettiin kotiin, koska matkanjärjestäjällä oli puhelin kiinni, vastaaja täynnä viestejä ja hänestä ei ollut kuulunu mitään. Turussa olisi kuitenkin pitänyt olla jo viimeistään klo. 20.00 terminaalissa odottamassa lähtöselvitystä.

Soitin Viking Linelle ja kysyin että onko Alexandrian Toursin nimellä tai Tuija Skipparin nimellä tehty ryhmävarausta, mutta mitään varausta ei edes ollut! Eli siis meille meille oli valehdeltu jo pidemmän aikaa! Mitään matkaa ei ollut edes tulossa, mutta silti matkanjärjestäjä vakuutti että kaikki on kunnossa ja varattuna. Hän ei siis kehdannut ilmoittaa että matka on jostain syystä peruuntunut. Jos ilmoitus olisi tullut olisimme kerenneet hyvissä ajoin varaamaan jonkun muun matkan tai vaihtoehtoisesti keksimään jotain muuta, jotta saisimme koirat Englantiin. Nyt yritän hirveällä kiireellä saada koirille lentoja Englantiin, mutta mitään varmaa ei mistään vielä ole.. Luultavimmin koko reissu jää meidän osalta tekemättä, koska aikaa kaiken järjestämiseen on niin vähän.

Eli kiitos vaan Alexandrian Tours ja Tuija Skippari, Porvoo!! www.aleksandriantours.com
Kyseistä henkilöä ei siis ole vielä puhelimitse saatu kiinni, mutta eiköhän tommosenki paskaläjän jostain kivenkolosta kaiva!!

VÄLTTÄKÄÄ siis kyseistä matkanjärjestäjää ja asia ei ainakaan meijänosalta jää tähän, koska rahaa on palanut jo ihan kiitettävästi ilmoittautumisia ja ATC-numeroita hommatessa. Ja mikäli mahollista, pistäkää juttua liikkeelle että kyseinen firma on erittäin epäluotettava ja että näin on käynyt!

Ilmoittelen myöhemmin lähdimmekö reissuun vai jäikö Cruft´s meiltä käymättä..
HARMITTAA AIVAN HELVETISTI!! JA KIUKUTTAA KUINKA JOKU VOI OLLA NOIN VITUN IDIOOTTI EIKÄ ILMOITA MITEN ASIAT TODELLISUUDESSA OVAT!!

KENNELLINJALAISET HOX!! Jos luette tän, kopioikaa tää ja lähettäkää kaikille kennellinjalaisille ja kennelin opettajille s-postilla, et saa juttua mahd. nopeesti leviimään ja et ihmiset ei vaa maksa tonne firmaa mitn! Koska firma on menny/menossa konkkaan joten rahoja ei ihan heti oo takasin tulossa. Mulla ei siis koulun s-posti enää toimi joten en voi asiasta ilmotella!

Miia

MariKaariBYV-07 Hippi & BYJV-07 NiittiLuonut: MariKaariPerjantai 06.02.2009 18:16

Tänään (nyt jo!!) tuli kennelliitosta vahvistus, että Valko-Venäjän 17.11.2007 näyttely todellakin oli Voittaja näyttely, josta saadut tittelit myös Suomen kennelliitto vahvistaa. Voittaja-titteli kuuluu CACIBin saaneelle koiralle ja Juniori Voittaja-titteli luonnollisesti ERI1 eli ROP- ja VSP-junnuille.

Niitin tulos oli JUN ERI1 JUN-SERT ROP-JUN ROP -> BYJV-07 (ei Voittajatitteliä, koskei saanut vastaan ottaa CACIBia..)

Ja Hipin tulos VAL ERI1 PU2 SERT CACIB -> BYV-07

Eli tollaset saatiin poitsuille tittelirivien jatkoksi :)

MariKaarilenkkikuviaLuonut: MariKaariSunnuntai 01.02.2009 22:15

eiliset loput lenkkikuvat albumissa http://picasaweb.google.fi/marika.kaarina :))

« Uudemmat -