IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
3.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 2401 (1.7.2008 alkaen)
Koko
137 jäsentä
Tyttöjä: 14 (11 %)
Poikia: 123 (89 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 80 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,4 vuotta

Jäsenet (137)

Willosofi-Eddie80-Strandekojootti23Horna666xjaxJuhana82RiksurakssirSandaalipoisongirl]sabrina-87Rajis83krista92Savon-Keisarijani__87Boogey
« Uudemmat - Vanhemmat »
noooniii, nyt on sit selvitty siitkin reisust... ;) morjes, mikä reissu :) hauskaa oli ei siin mitää, mut tota kun niina, kisu ja kirsi pääsee samaa paikkaa ja keksii jotain toooosi viisast ni se on sit menoo sen jälkee :))) noo, samallaista menoo ku mul muutenkin =) oli hauskaa :D:D ei voi kyl muuta sanooo ku et niina on ihmellinen<3

NaamaVitun ääliöt.Luonut: NaamaSunnuntai 19.10.2008 09:01

Tekeepä mieleni avautua. Saatana.

Ihmiset, opetelkaa käyttäytymään humalassa. Tai ottakaa muutama vähemmän, jos kuullun ymmärtäminen heikkenee huomattavasti maistissa.

Jos kävelet sen viimeisen 50 metriä yökerhon ovea kohti niin hupaisaa ristiaskelta, että sillä kuviolla pärjäisi jo Tanssi jos osaat -kisassa, poke ei päästä sinua sisään. Tämä siksi, että olet niin saatanan typerä apina ja otit liikaa pohjia.

Tässä kohtaa jankkaaminen ei ole se paras vaihtoehto. Pelimies ymmärtäisi virheensä ja lähtisi kotiinsa nukkumaan. Mutta EI. Sehän ei, vittu, käy päinsä. Mieluummin käyn portsarin kanssa "keskustelun" siitä, että minut on kerta kaikkiaan pakko päästää ravintolaan, koska enolekännissä/tunnenbaarinomistajan/mulonvitustirahaa/jokumuuvitunpäteväsyy. Tosiasia on ja pysyy: olet idiootti.

Sama homma pätee pukeutumissääntöjen (tällee intternäshönäälisti "dresscode") kanssa. Jos YÖKERHOON ei tulla lenkkareissa/verkkareissa/jossainmuussavitunnaurettavassaasussa, sinne ei tulla. Ei, vaikka toiset kenkäsi olisivat Iissä. Tästä asiasta jankkaaminen on aivan yhtä helvetin typerää kuin edellisestäkin. Teet itsestäsi pellen, sikäli kun et sitä aikaisemmin jo ole tehnyt.

Ja tämä kaikki pitäisi osata selittää puolaksi/venäjäksi/arabiaksi kun se englanti on niin saatanan vaikea kieli opetella edes alkeellisesti, suomesta puhumattakaan.

Ja vielä ihmetellään, kun "on pokella noussu kusi päähän ja sitä on kiusattu pienenä ja sillä on huono päivä ja se on vitun typerä ja se ei päässy poliisikouluun jne jne jne".

Vitun keilat.

emäntä`joo moi.Luonut: emäntä`Sunnuntai 27.07.2008 01:50

kävin eilen hakemassa mun takin alesta ja sit ku näytin pahvit sille pokelle ja menin sisää ni se sano sille toiselle pokelle et joo tää muija vietti sen syntärit tääl. ja sit ku tulin ulos ni käytiin erittäin mielenkiintonen keskustelu:
Poke: ai et sit kauempaa tänää viihtyny?
Ellu: ei ku hain va mun takin.
p:nii joo sul tais jäädä se keskiviikkon. sähän oot se muija joka laattas tos portail ja oli tälleen (näyttää miten makasin siin) keskivviikkone.
e: ööö.... ööö... jooo en ollu.
p: no äläs nyt hyvähän se on et pitää hauskaa.
aija, jonny, lasse ja mark nauraa vaa vitusti vieres
e: joo tota mennääks mua alkaa hävettää
p: ei nyt tartte mitää häpeillä
e: en mä kehtaa enää tulla tänne ku kaikki muistaa mut
p: tottakai sä tuut. pitäähän sun nyt viihdyttää mua lisää.
e: ei ku innostuin vaa kerran ku tiedätsä 1.30 stobe ni niit on vaa pakko kiskoo.
p: ootsä muuten koskaan kuullu et se juoma ei lopu kesken?
e: oon mä varmaa joskus mut... jooo
p: (kattoo aijaa) ai sä oot vaa vesilinjal?
aija: joo mut parin viikon pääst tullaan tänne sit ellun kaa ku mä täytän. sit ei olla enää vesilinjal.
p: ai sä oot viel tollane ruotsalainen kirosana. katotaa millaset perseet sä sit vedät sillo.
e: aija on kiltisti ja mä vedän keskiviikot.
p: noni sit mul on taas ainaki hauskaa. (kattoo jonnyy) jaa täs on tää kihlattu. millos häät on? syksyllä?
jonny: ööö.... öö... eeei nyt iha vielä. (jonny ei ihan voinu sanoo et joo ootetaa eka et oon 18 ku se poke muisti sen ja luuli et se on 19 :D)

sitten lähettiin siitä ja kaikki nauro mulle. poke mukaan lukien :D ja mä olin ihan punanen ja hävetti :D

mut onha se kiva ku tuntee poket ja ne muistaa mut ja sellast :D
« Uudemmat - Vanhemmat »