IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
5.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 930 (1.7.2008 alkaen)
Koko
110 jäsentä
Tyttöjä: 37 (34 %)
Poikia: 73 (66 %)
Keski-ikä
28,6 vuotta
Otos: 90 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,7 vuotta

Jäsenet (110)

FullMoon85-illi_Sporty_79naarastiikeri_BlackOut_Liemi^^SkiggeBoyHulina^^qbasARTOSWEDClotmH3P4jeanine^likka_89^Roni^^i_nna
« Uudemmat - Vanhemmat »
Alkoholi on nimitys aineelle, jota lähes kaikki suomalaisten suosikkijuomat (olut, siideri, viinit, Mehukatti ja Muumilimsa) sisältävät. Alkoholi on yksi voimakkaimmista tunnetuista aineista, ja se on kiistatta parhain mahdollinen urheilujuoma, joka sopii jokaiseen mahdolliseen lajiin.

Alkoholi on hyvin terveellinen janojuoma. Alkoholin käytöllä on monia eri vaikutuksia, joista osa on positiivisia ja osa vähemmän negatiivisia. Käytön on todettu mm. väliaikaisesti kaunistavan naisihmisiä sekä auttavan vitutukseen. Alkoholin vähän negatiivisempiin vaikutuksiin kuuluvat muun muassa madaltunut itsetuhoisuuden kynnys sekä kasvava tarve heittää vaimo ja lapset lumihankeen. Kuitenkin negatiiviset puolet ovat täysin mitättömiä alkoholin hyötyihin. Lisäksi alkoholi auttaa yksinkertaisia ja typeriä muuttamaan helpointen pois nykyiseltä alueeltaan, jos tämä ei miellytä. Hyvästit tuntuvat paljon helpoimmilta.

Alkoholin on erityisesti huomattu kasvattavan sitä nauttineen kuskin itsetuntoa liikenteessä. Täten kuski pystyy liikenteessä mielestään luovempiin ja varmempiin ratkaisuihin. Keskinopeudesta päätellen myös matka sujunee nopeammin ja lisäksi alkoholin vaikuttaessa keventävästi mielentilaan matkakin sujuu joutuisammin.


« Uudemmat - Vanhemmat »