IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ravintolat ja kahvilat
Perustettu
6.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 262 (1.7.2008 alkaen)
Koko
243 jäsentä
Tyttöjä: 145 (60 %)
Poikia: 98 (40 %)
Keski-ikä
37,3 vuotta
Otos: 182 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,2 vuotta
Ylläpitäjä
Mar1anne
Valvojat
Mar1anne, J_Scarface82

Jäsenet (243)

Väiski_AlwaysHardcoreKirBulaAnne-73Miradan[-soosi-]JoorGOOsLanttupäämaihaHollowHeartAgentti-NiinaMike89weelluPostMortemunilapsiDaraina
« Uudemmat - Vanhemmat »

Firestarter13Hyvin meniLuonut: Firestarter13Lauantai 12.09.2009 03:37

Matka treelle ja reissu hällään.:)
Nyt nukkumaan jo.

PIUSAHumalaLuonut: PIUSATorstai 14.05.2009 11:26

Olen tässä taas kelaillut erinäisiä asioita ja mieleeni pulpahti humalasta ja baarikäyttäytymisestä "epäkohtia". Tässä itsestäänselvyys, aloitetaan sillä; Alkoholi vaikuttaa joka ihmiseen hieman eritavoin ja juotu määräkin vaikuttaa ihmisen käytökseen. Luokittelisin muutaman pääryhmän kun ollaan vedetty ne kuuluisat överit tai sitten muuten vaan ei maistu.

1. Riitapukari. "Mä niin hakkaan sen saatana, vitun mulkku homo paska" Tämä on myöskin yleensä se joka juurikin eksyy sinne ainoalle aukiolevalle nakkikiskalle ja vaatii erikoispalvelua ja vitullista nopeutta, eikä käsitä että muillakin on nälkä ja he ovat odottaneet kauemmin. Siitä alkaa sitten armoton huuto joka yleensä johtaa että siinä saa useempikin turpaansa... Mukaanlukien herra Raised fist itse.

2. Lagarit. "Mua väsyttää, meen kotiin." Hei kamoon, ilta on vasta nuori! Ensin litkitään se eka sidukka niin pirun hitaasti että toisen kohdalla pää painuu alas ja sitten on tuopin kuva ottassa. Tässä vaiheessa poke sanoo ettei sille enää myydä, koska se nuokkuu. Aamulla mietitään että "Vittukun oli paska ilta" vaikka itse siitä sellasen rakensi.

3. Apaattiset persereijät. Ne pilaavat kaikkien illan. "Mikään ei ole hyvin ja mieskin petti." Armoton tilitys omasta paskasta tilanteesta jaaaaaa muut kuuntelevat, kun eivät uskalla heittää väliin mitään "Noniin piristys, haetaan sulle absintti!" kun pelkäävät kommenttia "Eli teitä ei kiinnosta kuunneela, voin lähteekin.." Kun ollaan kavereiden kanssa vähä rinksuil, niin on tarkoitus pitää hauskaa!

4. Riitapukarin ja apaattisen paskan yhdistelmä; Itkupotkuraivarihullu. "Vittu miten perseestä, tapan itteni, ketään ei kiinnosta mun tunteet! Vittu kiitti vaan kaverit!" Kuulehan, vittu kiitos itsellesi kun teit illastamme täydellisen. Siinä sitten joko kaveri huutaa "Vittu oo hiljaa!" itkupotkulle kun samalla toinen kaveri yrittää lohdutella ja rauhoitella kliseillä "Kyllä kaikki järjestyy, oot pohjimmiltas hyvä ihminen, mennään ottaan vähä lisää kaljaa." Itkupotku yleensä tässä vaiheessa tarttuu uudestaan pulloon ja sitten odotetaan uutta ydinräjähdystä...

5. Jalat poikki-ihmiset. "Mä oon vitun sekasin, oikeesti auttakaa!" Tämä on suosittu teinien ja pulsujen keskuudessa, mutta vain teinit ilmoittavat siitä kovaan ääneen. Pulsut vain... ...kaatuvat ja siinä se. Tepet kaatuu kovan huudon saattelemana ja kaveri repii sitä ylös tai kaatuu viereen "Kun se itekin on niin vitun perseet"

6. Oksentajat. "Mullon paha olo *buuuuuuuuurb* lisää kaljaa *buuuurb*" Nämä eivät varmaankaan tiedä rajojansa. Nyt en puhu krapulaoksentajista. Sellainen voi olla vaikkei olis kun pari siideriä imassu. Toisilla se ah-niin ihana krapula on aina seurana. Tämäkin on suosittu teinien keskuudessa, jotka sanovat "en mä oo sekasi" vaikka kumpikin silmä kattoo kieroon ja jalat on samassa mallissa. Tarkoitan tässä niin sanottuja "tapaoksentajia" eli ei väliä mitä juo niin aamulla herää siihen että huoneessa haisee, vaatteet ihan täynnä laattaa, omaa tai jonkun muun, lisäksi äippä tuonut ämpärin sängyn viereen JA OOOOHIIIII (:D)

7. Nirpat. "En voi juoda, ei mee alas" Jos baarissa ollaan, niin aina pitää kokeilla jotain uutta! Tietyissä tilanteissa kylläkin absintista kannattaa ja pitääkin kieltäytyä. Ja vielä pahempaa näissä ihmisissä on se että lopulta oot itse aivan pelti kii muiden kavereiden kanssa ja tämä yksi töllää teidän sekoilua ja aamulla kuittailee "Kuinka sulla meni aika lujaa eilen. Onko paha olo hehe?" Mitä ei muista, ei ole tapahtunut. Ja pahasta olosta en kommentoi. Ja yleensä nämä nirpat ovat sitkeitä ja jäävät koko illaksi katsomaan kuinka haparoin vessaan ja pussailen tuntemattomien kanssa. Sellaset sais jäädä kotiin ja hankkia elämän (tarkennus: hankkia muuta tekemistä siksi illaksi kun muut ottavat kuppia) :---)

Rapa^juobbo89
Eli huomenna ois SE päivä :D Taas tulee vuosia enkä oo edellisistäkään päässy eroon. Mistä näitä vuosia oikein tulee. Hovikuskina toimii Emmi (onnee viä kerran ajokortin sannista) ja henkisenä tukena toimii Mälli-Memmi/Mäihä-Emmi (oot mulle tärkein). <3 Kiitos molemmille jo valmiiks ja kaikki muut onkin sitten vaan plussaa.

- Paljon kuvia uudella kameralla (ehkä jopa tänne muutama)
- Ruma
- Hällä
- Oksennus
- Nukkumaan

Ei muita suunnitelmia!

Kerriganno tota joo...Luonut: KerriganSunnuntai 29.03.2009 05:45

Pääsin lopulta kapakkaan tänään.
Tollon kanssa mentiin aleen.
Juotiin kaljaa ja katteltiin SmackDownia...

maijdeAjankohtaiset uutisetLuonut: maijdeTiistai 10.03.2009 17:16

-Ahkera Hällässä käyminen maksoi viimein itsensä takaisin viime torstaina! Hällän poket tunnistivat Helenan ja Maijun eivätkä kysyneet papereita, vaan ohjasivat suoraan sisään <3 ah, luv u <3

-Maiju kirjoitti äidinkielen esseekokeessa "itsenäisyydentarve" yhteen, eikä muutenkaan tiedä miten se oikein meni :(

-Huomenna Maijulla on edessään historian kirjoitukset! PANIIKKI!
« Uudemmat - Vanhemmat »