IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
9.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 1035 (1.7.2008 alkaen)
Koko
107 jäsentä
Tyttöjä: 66 (62 %)
Poikia: 41 (38 %)
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 74 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,3 vuotta
Ylläpitäjä
salzucca

Jäsenet (107)

_KimBle_^zOrDTuomo_TimoKaRooo^^^Acuekanan_peppuPiran4ikGentianaJöördis-betti-DesertdameallujamSaphira^kamako-77christmas-bread
« Uudemmat -

pinjazzkoska nmb ♥Luonut: pinjazzLauantai 02.11.2013 14:36

Aamuyön pikkutunneilla, lapset leikkii aikuista
polttaa polttaa sormet palaa.
On parhaimman makuista kielletystä nauttia,
ei kukaan koskaan tietää saa. ~

Ja taivas itkee lapsiaan, jotka toisiaan johtaa harhaan
ja sielut huutaa Jumalaa!

Peitetään jäljet kunnolla,
siivotaan synti sielusta,
on kaikki niin puhdasta vaan sydän epäkunnossa.
Tehdään todesta tarua,
luodaan rumasta kaunista,
kulissit hohtaa valkoista vaan sydän huutaa armoa!

risti.jpg

ps. pian maata näkyvissä! :3

Saatanan_Paskaday 27Luonut: Saatanan_PaskaPerjantai 10.08.2012 02:13

Päivä 27: laulu mitä et koskaan unohda

Päivä 28: laulu minkä sanat haluaisit oppia ulkoa
Päivä 29: laulu mitä haluaisit kuulla baareissa
Päivä 30: laulu minkä esittää joku ruotsalainen


Über-suosittujen VIP-lippupakettien myynti päättyy viimeistään 29.3., elleivät liput lopu ennen tätä. 29.3. jälkeenkin hotellimajoitusta voi Kouvolan Sokos Hotel Vaakunasta toki tiedustella, mutta pyydämme huomioimaan, että majoitukset, illalliset ja sisäänpääsyt kahdelle vappuna maksavat erikseen ostettuna mitä luultavimmin huomattavasti VIP-lipun hintaa enemmän.

VIP-lippu maksaa kahdelle henkilölle 200 € + mahdolliset toimituskulut ja niitä myy Tiketti. Lippu sisältää VIP-rannekkeet tapahtumaan, VIP-illalliset konserttien välissä ja tasokkaat hotellimajoitukset Kouvolan Sokos Hotel Vaakunassa kaikki kahdelle henkilölle. Hotellimajoituksen hintaan sisältyy huoneen lisäksi saunomismahdollisuus vappuaattona tai -päivänä ja aamiainen vappupäivänä.

Nyt kannattaa olla nopea. Tapahtumassahan siis nähdään Petra, Terapia, Jacks of All Trades, Project 86, Idän Ihmeet, Juha Tapio, Intohimo ja Katajainen Kansa.
Helmimäiskeen tapahtumapaikka on vaihtunut. Dissonanssin ja hard rock yhtye Strongholdin keikka on siirretty Brankkarin tiloista Kouvolan Matala Kynnykseen. Syynä tapahtumapaikan siirtoon on valitettava tupla bookkaus tilanvarauksissa. Kaikki läheltä ja kaukaa viettämään mukavaa iltaa hyvän musan, sekä seuran parissa. Liput 0 e!

VappugospelJos kaikki onnistuu...Luonut: VappugospelTiistai 21.12.2010 22:44

Tapahtuman järjestäminen on antoisaa hommaa. Siihen liittyy paljon suunnittelua, neuvottelua ja ennen kaikkea jännitystä. Jännitystä aiheuttavat niin artistien vastaukset keikkapyyntöihin kuin sivuston kävijämäärätkin. Eniten jännitystä aiheuttaa kuitenkin tulevan tapahtuman kävijämäärän arvioiminen; lippujen hinta nimittäin perustuu uskoon.

Järjestäjä määrittää lipun hinnan sen mukaan, miten monen henkilön hän uskoo saapuvan tapahtumaan. Tämä uskomus tietenkin perustuu suurilta osin käytettävissä oleviin faktoihin, kuten tapahtuman vetovoimaan, sen saamaan mediahuomioon ja mainontaan käytettyyn rahamäärään. Jos järjestäjä uskoo, että tapahtumaan on tulossa enemmän ihmisiä kuin mitä loppujen lopuksi tulee, lipun hinta lasketaan liian alas ja järjestäjä tekee tappiota.

Järjestäjä totta kai haluaa lippujen menevän mahdollisimman nopeasti. Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että mitä nopeammin liput menevät, sitä aiemmin järjestäjä voi keskittyä tapahtuman pienempiin yksityiskohtiin mainonnan sijaan. Jos talous on nopeasti turvattu, voidaan rahaa ja suunnittelutunteja käyttää huolettomammin mm. tapahtuman tekniikkaan ja esteettiseen toteutukseen.

Monien tapahtumien, kuten esimerkiksi kesä-festareiden onnistuessa hyvin raha usein menee osittain myös yksittäisille toimijoille ja sijoittajille, jotka tietenkin ansaitsevat tuloksellisesta toiminnastaan palkkion.

Näin ei kuitenkaan ole, kun kyseessä on voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen järjestämä tapahtuma. Yhdistyksen tehtyä tapahtumalla voittoa on sen käytännössä pakko käyttää voitot seuraavien vuosien tapahtumiin. Jos yhdistyksen yksi tapahtuma menee hyvin, pitäisi seuraavan tapahtuman olla siis vielä edeltäjäänsäkin suurempi, tai vaihtoehtoisesti edullisempi.

Vappugospelin tapauksessa asianlaita on nimenomaan näin. Niinpä me tapahtumanjärjestäjät vetoamme kävijöihin; mitä nopeammin ostat lippusi, sitä paremman tapahtuman pystymme tarjoamaan. Lisäksi, mitä aiemmin päätät ostaa lipun, sitä varmemmin voit vielä sellaisen saada.

Ja jos tämä Vappugospel XXL onnistuu hyvin, vain Luoja tietää, mitä voimmekaan tarjota vuonna 2012 – ja siitä eteenpäin.
Onko joulusesonki alkanut, mutta mielessäsi ei ole yhtään hyvää lahjaideaa? Ei hätää. Gospel Sound Kouvola ry auttaa!

Osta ystävällesi, enollesi, itsellesi ja isällesi sekä tietysti monelle muullekin lahjaksi pääsylippu Vappugospel XXL:ään. Pääsylipun ostaminen lahjaksi on harvinaisen hyvä idea, koska
  • silloin sinulta ei kulu viikkoa lahjaidean pähkäilemiseen, joka 80 prosentin varmuudella johtaisi kuitenkin turhaan heräteostokseen.
  • käytännössä jokainen suomalainen on onnellinen saadessaan sellaisen.
  • ostamalla pääsylipun lahjaksi edesautat tapahtuman kehittymistä ja ensi vuonna saatetaankin nähdä ehkä jo Vappugospel 3XL tai jotain sensellaista!
  • pääsylipun saaja hyvin todennäköisesti välttyy vappupäivän morkkikselta.

Vappugospel XXL on yksinkertaisesti jotain aivan järjettömän upeeta!
Muista myös, että Vappugospeliin saa myös huikeita VIP-paketteja (200 e; sis. liput x 2, yöpyminen Sokos Hotel Vaakunassa x 2, illallinen x 2), jotka ovat suorastaan tehtyjä joululahjoiksi!

http://www.xxl.vg/p/liput.html
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10051

herbieTHE JESUS METAL EXPLOSIONLuonut: herbieMaanantai 29.11.2010 20:17

The Jesus Metal Explosion CD tilattu HB storesta.. jeij! :D

...

Englanninkielinen versio Piikki lihassa -albumista.

GuttersniperKuukauden paras meemi?Luonut: GuttersniperKeskiviikko 26.05.2010 18:39

Christian Side Hug
Joo, nämä räppärijäbät ovat hyvin huolissaan siitä, että perinteinen halaus voi herättää seksuaalisia (=syntisiä) viboja toista ihmistä kohtaan.


Epäilemättä.

Kannattaa kuitenkin yrittää sinnitellä ja kuunnella sanoituksia.

"Gimme that Christian side hug
That Christian side hug
Gimme that Christian side hug
That Christian side hug
I'm a rough rider (???)
Filled up with Christ's love

Gimme that Christian side hug
That Christian side hug"


Mitä tuli kuultua?

Rough rider

= 1: A condom covered with spikes enhancing sexual experience for the female, sometimes pain
= 2: Someone who prefers dry anal or vaginal sex, or is extra rough with intercourse

Morjens!
Eikä tässä vielä kaikki. 00:42-kohdassa homma menee överiksi.

"Stop! and listen:
No front hugs and no kissin'
I ain't that scared to call yo' mama
You'll be ridin' home with a coma"


Kovin ovat huolissaan, kun ovat täysin valmiita mätkimään ihmisiä koomaan halailusta. Seksuaalisuus hyvin paha, turpaanveto oikein jees!

IntrovertigoAHAHAHALuonut: IntrovertigoMaanantai 08.03.2010 14:16

Qha-Orgasmista KemiaaLuonut: Qha-Tiistai 26.01.2010 00:23

Eee-vankeliumi! Ilosanoma se on, niin oooooon.
« Uudemmat -