IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
17.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 7207 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
740 jäsentä
Tyttöjä: 241 (33 %)
Poikia: 499 (67 %)
Sijoitus koon mukaan: 788
Keski-ikä
35,3 vuotta
Otos: 502 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,3 vuotta

Jäsenet (740)

Buli-Haiamac-Wondergirl-XKallismaa1runkhajoo12345678Wiljamone|egendaKaihalkidHaqeumpiaapoPulinaboxiAshatiAuret_tattirazamo
« Uudemmat -

Jensuiitta-Vittu oon hyvä!!Luonut: Jensuiitta-Tiistai 03.09.2013 19:50

älysin tos äske että kaikki normaalit miehet pitää boksereit jalas aina paitsi suihkus,saunas tai seksis
kolmen ässä ;)

SorinSekasauna nuorisoleireilläLuonut: SorinKeskiviikko 17.07.2013 03:46

Hmm jännittävää, että tästä on noussut tällänen kohu O_o meidän protuleirillä kukaan leiriläinen ei edes käynyt sekasaunassa :P ohjaajat siellä aina vaan hengasivat keskenään xD näin kanssa ohjaajana vaikka itse en osallistunutkaan sekasaunaan niin en koe, että olisin jäänyt jotenkin ulkopuoliseksi siksi tai että minulla olisi ollut painetta mennä sinne. En sitten tiedä miten 15-vuotias asian kokisi. Meillä oli aikoinaan riparilla sekasauna uikkareissa ja oli se vähän jännittävää. Mutta en muista että se olisi sielläkään ollut pakollista. Käsittääkseni protullakaan saunominen alasti ei ole pakollista. Ei edes oman sukupuolen kanssa. Pakollista on lähinnä peseytyä leirin aikana suht säännöllisesti edes jotenkin xP Onkohan jollain leiriläisellä sitten tullut jotain huonoja fiiliksiä siitä sekasauna mahdollisuudesta vai spekuloiko nyt jotkut ulkopuoliset vaan oman fiiliksen mukaan? O_o Itse ainakin koitan vahvistaa oikean oman valinnanvapauden tunnetta niin, ettei se jäisi pelkästään näennäiseksi. Eikös se protussa ole vähän perusideana se vahvistaa omaa ajattelua? Toisaalta kyl aina vähän sellaset ohjelmat jotka tuntuu siltä et kaikki/lähes kaikki muut osallistuu niin tuntuu vähän tyhmältä jäädä siinä ulkopuolelle.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11950-prometheus-leireillae-leirilaeiset-ja-vetaejaet-alasti-sekasaunoissa

Update 24.7.2013: Täytyy nyt itse muuten päivittää tätä sen verran et tosiaan ryhmäpaine on kyllä olemassa. Kun sillon jäin koulutuksessa pois mahautumisesta niin kyllä siinä jäi fiilis et jäi vähän ulkopuolelle. Toisaalta pitää löytää tasapaino siinä, ettei kaikkea hauskaa voi jättää poiskaan sen takia, että jollekkin tulee vähän epämukava fiilis(?). Toisaalta sitten tää sekasauna on mielestäni vielä eri luokkaa verrattuna mahautumiseen. Siinäkin voi syntyä ryhmäpainetta, jos sekasaunomisesta tulee se leirin stantardi. Ohjaajat ovat ehkä se merkittävin osa jotka voi oikeasti vaikuttaa asiaan edes jollain tavalla. Sinällään voi vaatia paljon ohjaajilta, jotka usein ovat vapaaehtoisia vailla muuta erityisosaamista.

TUNTURI_SOPULI[Ei aihetta]Luonut: TUNTURI_SOPULILauantai 18.08.2012 20:50

ahh mikä kaunis päivä <3 päätin et lämmitän saunan, nautin ehkä kesän viimeisimmästä illasta ulkona omalla pihalla kun on hieno sää, lämmitän saunan ja juon kaljaa pitkästä aikaa

-annikki-Mökille :)Luonut: -annikki-Perjantai 08.06.2012 01:27

Mennään sirpaleena` galleriast kans mökille viikonlopuksi :3 tulee niiiin hauskaa ;D siellä on rakkausromaaneja ja romantikkona tykkään iha hirveesti lukee niitä ja nii tykkää sirppiski niin tulee tosi kivaa :3 saunotaan kans :3 uimapuvuissa tietenkin, me ollaan viel liian nuorii bikineihi eikä todellakaan nakuna saunota kun ollaan 100% heteroita ;D ihanna että saa kaverin seuraks :)meijän kesäbiisi :3

killerpopSe nyt vaan on näin...Luonut: killerpopKeskiviikko 02.03.2011 23:13

Vaikka sitä viinaa kuin paljon olisi, niin saunominen ilman saunakaljaa on kuin auto ilman moottoria.

Takas löylyihin siis täydennyksen kera, onhan tänäänkin saunapäivä.

Firestarter13Vuoden eka sunnuntai-iltaLuonut: Firestarter13Maanantai 03.01.2011 01:09

Tänään saunomista, kaljaa ja suolapähkinöitä.:)
Jääkiekko peliä Kanada - Sveitsi myös katsellaan mussun kanssa Mtv3 Maxilta ja odotellaan Suomen peliä alkavaksi.
Ehkä lyhyet nokkaunet vois sitä ennen vielä ottaa, jos vaan ennättää...

tunerAlkaa olla valmistaLuonut: tunerPerjantai 01.10.2010 01:55


Jotain juttuja vielä puuttuu, mutta saa riittää nysväykset nyt vähäksi aikaa.

Äsken tuli kytkettyä kaikki tiiliseinävalaisimet käyttöön (hajotin viikonloppuna yhden ja piti tehä uus) ja uitin eilen pestyt lauteet parafiiniöljyssä. Ei imeydy sitten persuksista ihrat hienoon lämpökäsiteltyyn leppään - ainakaan niin helposti.

tunerMustaa ja valkoistaLuonut: tunerKeskiviikko 22.09.2010 00:52

Pukuhuone alkaa olla jo todella lähellä valmista. Tästä kuvasta puuttuu lähinnä jalkalistat (mustat), jotka tulee joskus en tiedä koska ja nurkassa näkyvät reiät pitäisi tukkia. Siinä on optio radonin poistolle, mutta en taida käyttää sitä toistaiseksi. Tulisi melkonen mötikkä oven suuhun kun lattiassa oleva reikä meni vähän väärään kohtaan.

Tää koko idea mustasta lähti liikkeelle Ravintola Juuren mustista ilmanvaihtoputkista. Halusin ehdottomasti samanlaiset. Nää tosin on semisti kiiltäviä kun Juuressa on aivan mattamustia. Vähän ehkä lähti lapasesta ja nyt on sitten musta palo-ovi ja musta peili.

Vielä pitäisi tehdä valmiiksi tiiliseinävalaisimet (seinä jää kuvassa oikealle) ja ikkunankarmit täytyisi maalata jotta saan niihin tiivisteet. Tilasin tänään penkin ja nojatuolin.

Firestarter13LauantaiLuonut: Firestarter13Lauantai 21.08.2010 23:58

Ensin tuli viidentoistakilsan lenkki juostua ja sitten käytiin mussukan kanssa ostoksilla.
Palattuamme katselimme ensin Stoke - Tottenham pelin lopun Canalilta ja sitten leffan Fighting (pääosassa Channing Tatum) joka olikin todella hyvä ja jonka päätyttyä hani valmisti italianpataa, jonka nautimmekin leffan jälkeen.
Nyt aivan kohta saunomaan.:)

Firestarter13Iltakahvia ja sauna:)Luonut: Firestarter13Maanantai 26.07.2010 02:01

Iltakahvit ja sitten saunomaan ♥ mussukan ♥ kanssa.:)

Kokeilin hanin kantamista. Kannoin Suvia ja sitten pysähdyttiin, kannattelin häntä seisaaltani käsivarsillani toinen käsi hänen jalkojensa kohdalla ja toisella nostin häntä selästä.
Suvi siis lepäsi vaakatasossa käsivarsillani ja sitten ♥ suutelimme ♥ pitkään..)
« Uudemmat -