IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 58 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 2 (29 %)
Poikia: 5 (71 %)
Keski-ikä
24,3 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,7 vuotta

Jäsenet (7)

^NaukkischibaleStoviss^^braabraaTim_Ösamu||TussuGOmmi
« Uudemmat - Vanhemmat »

Ryövärintytär_AHHHH!!Luonut: Ryövärintytär_Sunnuntai 19.07.2009 01:57

Tästä tulee aikamoista tekstiä, koska en saa käyttää hymiöitä!

Kaikki alkoi maanantaina, oliko ees tyhmä keli? Vettä tuli ku esterin perseestä ja tuntui siltä, että ei tästä tule yhtään mitään, koska mä en tuntenut lainkaan ketään pikkusta sieltä, pari ihmistä tiesin, mutta ketään en tosiasiassa tuntenut. Olin kirkolla ensimmäisenä " JES " ja oli siinä mukavaa odotella ikuisuus ett muut alkoivat sinne tulemaan. Sit sinne tuli toi toi toi, Samuli joten en enää ollut yksin, onneks. Lopulta alkoi tulla vähän enemmän porukkaa, joita harmikseni en tuntenut, yhyy.
Sit oltiin jo bussissa, jossa istuin Nooran vieressä. Matkalla tuli katseltua kanttarellejä tienlaidasta ja niitä löytyi todella paljon, hitto kun bussi ei voinut pysähtyä, elämä pilalla. Sinne jäi sienet ilman kerääjää, toivottavasti joku mummeli ne sieltä löytää.
Sit oltiin jo perillä ja minulla ei ole mitään muisti kuvaa mitä sitten tehtiin. Ehkä me vietiin kamat sisälle ja valkattiin huoneet valmiiks, voi olla. Menin ilooooissani samaan huoneeseen Johannan, Annan, Maarian, Isabelan, Liinan ja Hennan kanssa. Huuuhh, onneksi menin tähän huoneeseen.. Hih
Ömm, sen jälkeen kai oli jotain jutskaa meneillään, ei kaikkea voi muistaa kun siitäkin on ikuisuus jo aikaa.
Minun pienryhmässä oli muuten Anna, Tuomas, Riikka ja Noora..
Sitten olikin jo aika ensimmäiselle varsinaiselle päivänskaballe jossa oli aiheena keksiä niin monta M-kirjaimella alkavaa eläintä kuin mahdollista. Me emme ihan voittaneet, mutta ei se haitannut, se ei pilannut tunnelmia ei.
Iltaohjelmassa oli MJ-muistolle tarkoitettu sketsi, joka oli aivan mahtava thanks Olli1 & Olli2. Ja sit oli vielä jotain lisää, mut en muista, koska olen huono muistinen.
Sit yht'äkkiä olikin jo tiistai. Huh huh, ku oli rankkaa herätä, ei siitä meinannu tulla yhtään mitään. Heräsimme ihanaaaaan Fröbelin Palikoiden Huugi-Guugiin ja päivä starttasi mitä mainioin tavoin.

Tiistaista en myöskään muista oikein mitään, mut muistan et sillo pelattiin ekan kerran ponileikkiä, joka oli kyl aikamoine peli, ku "kaikki" ei ihan ollu mukana, mut parempaa ei voinut olettaa, koska oli se sentään ensimmäinen kerta kun sitä siellä pelattiin. Ja siitähän se sitten lähti.. " vatsa, vatsaa, vatsaa vasten, kylki, kylkeä, kylkeä vasten, peppu, peppua, peppua vasten. "
Päivänskabassa oli " tuo isoselle " kilpailu, jossa piti ehtiää ötököitä, kukkia, kyniä ja vettä. Kukas muukaan voiton vei ku meidän joukkue!! Hyvä Team riparilaiset..
Sit tiistain iltaohjelmassa oli totaaa, en muistakkaan mitä oli. Oli kuitenkin jotain aivan mahtavaa, niinku ainahan meillä oli. Osa oli kyl aika kuivia, mut aina pitää olla kuivia. AI NIII!! Nyt muistan. " Olliii, pissillee ". Hahahah, VOI JUMALAUTAAAA!! Ei voi unohtaa koskaan, ei ei, ei koskaan. Pokka ei milläään meinannu kestää, koska Olli2 oli niin hyvä näyttelijä, minä nyt en niinkään.

Sit keskiviikkona herättiin mun herätykseen, eli kajarit oli täysillä melkein, bassot niin niin kovalla kuin mahdollista ja sit alko soimaan PUMPPULAULU!!!! Hitto että siinä oli hyvät bassooot!

Huomio, huomio, täällä puhuu laivan kapteeni
tärkeä tiedotus kaikille matkustajille

Meidän laivassa, meidän laivassa,
siinä on iso reikä pohjassa ja se uppoaa ja se uppoaa,
jos et ryhdy toimimaan

Huomio, huomio, kaikki matkustajat pumppuihin!

Ylös alas näin ja näin, ykköspumppu nyt jo käy

Meidän laivassa, meidän laivassa,
siinä on iso reikä pohjassa ja se uppoaa ja se uppoaa,
jos et ryhdy pumppaamaan

Ylös alan näin ja näin, yksi pumppu nyt jo käy,
ylös alas näin ja näin, kakkospumppukin jo käy ... kyllä lirama on hyvä keksintö!!

Sit mitököhän muuta tapahtu? Ei voi kaikkea muistaa. Sillo oli ainaki super hyper hyvä keli. Ja jälleen pelattiin vähä ponileikkii ja muita mahollisia.
Ei hittoo, sit meillä oli joku ihanne hannu ja ihanne jonna juttu.. Voi jumankekka ku se meidän Brad Pitt oli komeee.. Ja ei hitto ne meidän kysymykset jätkille ja niitten kyssät meille!! Voi elämää, tuli kyl ikimuistoisia muistoja niistäki. Osa niistä oli niiiiin, sanoisinko mitä? " Miltä tuntuu se ? " Öö, mikä se? Teidän täytyy puhua asioista niihen oikealla nimellä.. No miltä tuntuu sukupuoliyhdyntä? Ja sit se Ellan piirustus, oliko ees Picasson kaltane taideteos? No oli todellaki, siis aivan mahtava.
Sit päivänskabassa oli huutojuoksua, eli piti huutaa niin kauan kuin jaksoi eiku siis piti juosta niin kauan kuin ääntä riitti. Ja voiton vei taas meidän joukkue, enkä yhtään epäillyt että emme olisi voittaneet. Riikka veti iha sairaan hyvi, hirmuisen matkan ja oli kyllä superhauskaa.. Thänks..
Iltaohjelmassa oli taas jotain järkevää, niin kuin aina. Ollit veti rakkauden muistolle taas samantyylisen sketsin kuin he vetivät edellisetkin ja oli siinä naurussa pidättelemistä, pokka ei kestänyt, eheei.

Torstaina alko olemaan jo aika haikeaa sanoisinko, koska leiri alkoi olla jo melkein lopuillaan. Aamulla herättiin jo kassit käsissä kappaleissa joka on oikeeesti ihan pervooo!! Siitä seki lähti, Kassit käsissä ja Mäntsälä vaa mielessä! Päivänskabassa oli piilosleikkiä ja myö mentii johonki rannalle kivien luokse jossa oli miljoonakuussataaseitsemänkymmentäneljä muurahaista meidän kanssa.. Oli aika mielenkiintoista, koska vettä alko sataa ja ei ollu mitään tietoa kuinka monta joukkuetta oli löytyny jo. Rannalla oli myös aika kylmä ja me oltiin siellä pitkään, todella pitkään.l Niinhän siinä loppujen lopuksi kävikin, että Olli1 löyti meidät, voi prkl. Emme olleet ensimmäisiä, eikä toisia, eikä kolmansia eikä myöskään viimeisiä, vaan olimme neljänsiä. Mutta toisaalta, luultavasti oltais ehkä jonkin ajan kuluttua tultu itse sieltä ulos, koska keli oli hirvee, siel oli niitä muurahaisia ja muutenki ei oikein ollu mikäään mestarikisa, mut mukavaa oli!
Päivänskaba oli todellaki rankkaa! Hih..
Sit tais olla se diakonia rasti hommeli, missä mä jouduin olemaan laupiaan samarialaisen ohjaajana, heh heh. Oli hauskaa kahtoo toisten näytelmiä.
Iltaohjelmassa oli öö, jotain hullua ja kreisiä taas, aivan kuten aina oli.
Ai nii, kävin sit saunassa ja uimassa, niin kaaduin kivasti siellä rannalla.. Prkl, tuli kunno jälet..
Mahtavat laineet oli, kai? Nyt en oo muuten ihan varma mistä päivästä minä höpötän, saattaa mennä joku päivä sekasi. En nimittäin muista oliko se keskiviikko vai torstai? Se vois kyl olla ehkä sittenki keskiviikko.

Perjantai olikin sitten aivan kamalaa, kun alkoi todellaki tajuamaan että tämä loppuu. Aamulla herättiin Johanna herätykseen ja joku vinkumatilda se oli. Korvia raastavaa oli kyllä ainaki se alkuvinkumine siinä., Bäääh...
En olisi itse meinannut millään jaksaa herätä, se oli yhtä tuskaa. Onneksi oli jälleen aivan mahtava aamupala tarjolla, joten sitä ei voinut sivuuttaa millään.
Tuli muuten mieleen, että tästähän vois tulla joku kirja.
Sitten öö, oli jälleen lipunnosto yms.
Sit olikin jo päivänskaba joka oli aika hullu, vaikka itse en kyl oikein ollu siinä osallisena ku oli kilometrin päässä muista, mutta hauskaa oli ainaki kahella. Skabassa oli nimittäin vesi-ilmapallojen heittoa ja minä olin 6p arvonen ja olin siis kauimmaisena ja kukaan ei heittäny minua. Nyyh, no ei se kyllä haitannu, en olisi muutenkaan halunnut kastua, tai olisin kyllä, mutta en vaan halua myöntää sitä. Aika ristiriitasta.
Skaban tais voittaa joku, en muista kuka. Sit tehtiin jotain ristejä myös, perunanavulla. Se oli aika siistiä, en vaan meinannut osua sillä sulalla tinalla siihen perunaan millään ja niinhän siinä sitten kävi, minun rististä tuli joku ihme mölökky jolla vois heittää mölkkyä mun puolesta. Tärkeintä ei tietysti ole se ulkonäkö, vaan se itse teos. Ja pah, muuten. Mun risti on yks iso kirosana, mut onneks sitä ei tarvii pitää ku kerran kaulassa ja sit se menee jonnekki "hienoon" paikkaa koristeeksi.
Iltaohjelma oli mahtavaaaaaaaaaaaaa, oikeesti. Ellun surma ainaki, ei jumaa!! Johanna, Ella, Olli2 ja Juho veti sen niiin hyvin, että ei mitään rajaa. Ite tyydyin sönköttämäään jossain talonnurkassa ohjaajan roolissa, harmi kunn en osaa puhua...
( btw, oon kirjottanu tätä tarinaa nyt 1h 10min )
... Kaikki ei vaan osaa puhua, ja minä kuulun siihen joukkoon.
Sit tanssittiin Ollien kanssa. Tynkkyne veti jotain lapaduuta joka oli ihan crazy, ei siis mitään rajaa koko touhussa, mut oli superhauskaa kyllä, ei voi muuta sanoa. Molli ja Olenius veti sit jotain banaanitanssia joka oli myös hauskaa. Oi voi niitä muistoja.
Lopuksi kirjoitettiin kaikille leirillä olleille laput, johon piti laittaa jotain hyvää aina. Hahah, ei hitto sen mun lappu. En vaan pysty lukemaan sitä nauramatta ja itkemättä, en vain pysty.
Iltaohjelman jälkeen tuli hirveä olo astuessani majoitusrakennukseen. Kyyneleet tuli silmään ja niinhän siinä kävi, istuttiin sohvilla, penkeillä ja lattialla ja itkettiin. Meikit oli jossain leuassa, mutta kukaan ei siitä välittänyt.
Iltahartaus oli jotain sanoin kuvaamatonta, niin moni ihminen oikeasti itki. Joel varsinkin, en olisi ikinä, kkoskaan, milloinkaan, ikikikikinä kuvitellut, että Joel olisi itkenyt, siellä. Se sai vaan minut itkemään vielä enemmän. Anna itki vieressä ja voin sanoa, etttä melkein jokainen siellä oleva itki, ei kaikki, mutta todella moni. En pystynyt katsomaan oikein keneenkään kun tuli niin surullinen olo aina kun näin jonkun itkevän.

Ja lauantaina sit oli herätys ja huh uh, armotonta pakkaamista. Tsiisus, tavaraaa oli mielinmäärin eikä millään olisi mikään mahtunut minekkään.l
Sit oltiin jo bussissa ja kohta Varkaudessa!!

Tässä vielä jotain mistä en muista yhtään minä päivinä tapahtui yms.
- Janilla oli hirvee fetissi piirrellä ihanilla tuoksukynillä naamoihin, väri vaihteli vihreästi pinkkiin. Kai se raukka luuli, että ihanien tuoksukynien avulla se sais houkuteltua itselleen jotain tyttöjä, ei sitä koskaan tiedä. Hahaha.
- Juholla oli ns. " pieni oma show " joka oli aivan mahtava. Se imitoi kaikenlaisia eläviä ihmisiä yms, ja sai todellakin ihmiset nauramaan. Jenna, Roosa ja Laura oli ainakin aina naurusta sekaisin, varsinkin kun Juho avasi suunsa tai ilmeili. Oli kyllä aivan mahtavaa.
- En muista tapahtuiko tämä tiistaina vai maanantaina, mutta Tuomas haastoi minun paskahousuun. Ilmoitti monta kertaa etukäteen, että " älä sitten suutu, kun et voita ", " älä sitten välitä kun oon niin hyvä pelaaja ", ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että MINÄ voitin Tuomaksen ja voitinpa vielä kahdesti. Hahah, hyvä Tuomas.
- Tosiasia kaksosista. Minulla on aivan järjettömän huono muisti, joten jouduin aina, joka hetki katsomaan Annan ja Liinan vaatetuksia sekä niiden hiuksia. Koetin kyllä painaa mieleen kasvonpiirteitä yms. mutta ei siitä mitään tullut. Ja oli kyllä ihanaa, ei voi muuta sanoa.
- Jerellä oli videokamera mukana ja se kuvas sanoisinko 24/7 kaikkea mikä liikkui. Tai en mä tiedä kuvasko se mitään kiviä siellä, mutta aina kun näin Jeren sillä oli kamerakädessä. Ihan hyvä vaan nimittäin, saadaan sitten joskus viikon-kahden päästä suuuuuri dvd, jossa on paljon mahtavia matskuja ja muistoja meidän ikimuistoiselta riparilta. Wuhuuu.. Thanks Jere.
- Täytyy kyllä sanoa keittäjistäkin muutama sananen. Ne teki aivan mahtavia ruokia ja varsinkin jälkiruokia. Ei hitto kun ne pullat oli HYVIÄ!! Juuri sellaisia, et olis voinu syödä niitä vaikka neljä, mutta tyydyin kyllä yleensä siihen 1½ tai 2 pullaan. Kiitos keittäjät mahtavista ruuista.
- Omat pikkuiset. Kiitoksia ihan älyttömästi, Noora, Riikka, Anna ja Tumppi. Te olitte aina mukana kunnolla skaboissa ja raamiksissa, vaikka minä en todellakaan ollut mikään hyvä raamiksen vetäjä. Aina teitte hommanne kunnolla ja olen teistä ERRRRRITTÄIN ylpeä, enemmän kuin ylpeä. Michael Jacksonin moonwalk Tammerkoskensillalla jäi muistoihin, se oli niin parasta. THäNK JUUU!! <3

KIIIIITOS KAIKILLE!!!! <3 Oli paljon parempi ripari kuin minun oma ripari oli. Kiitos pikkuset, oli ihanaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »