IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
23.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 866 (1.7.2008 alkaen)
Koko
170 jäsentä
Tyttöjä: 166 (98 %)
Poikia: 4 (2 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 131 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,2 vuotta
Ylläpitäjä
plait
Valvojat
Melissa^, aurinkosi, Nia

Jäsenet (170)

iiratiinuh||ninnusarii^SereNere-FallenAngel-tattoo_girlrodericaLilla^MysireneSanshine_Lauretta_SaNSu`lxizjhf-CharlieeeJongo
- Vanhemmat »
Olipas eilen kielikoulua, ihana kun on jotain menoa viikolla, omaa menoa. Mutta no kielioppia, wtf! Niin siis no oonha mää kurssilla kolme eikä mulla nyt ekalla kerralla mitään ongelmia ollut ymmärtää mitään. Ainut vaan ettei tuota nyt jaksais aina pilkkua nussia. Tosin on tuo paljon kivempi nyt kielioppia käydä kun silloin joskus muinoin yläasteella. Ryhmästä vaan tuskin kovin monia kavereita saa kun tokihan siellä eturivissä istui kolme keski-iän paremmalla puolella olevaa miestä. Mutta tuntee itsensä sentään jopa päteväksi vaikka sanavarasto mulla ehkä uupuu hieman heistä. Kuukauden päästä ollaan tasoissa kun vaan itselleni saan sanat muistumaan päähän :P Nyt kyllä tuntuu niin siltä et haluaa kieltäkin oppia, jopa noita nominatiiveja ja akkusatiiveja. Tosin kotiin päästessä eka tokaisunihan oli: "Vitun kielioppia, saatana!" ottakaa ihmiset se huumorilla, olin hyvällä mielellä. Taidan olla vähä vaikeesti ymmärrettävä perheen mielestä, mutta emmää pahaa oo koskaa tarkoittanu.

Ihmiset kertokaa onko savolaisilla joku oma kiero huumorintajunsa? Musta alkaa vähän tuntua et se miten kotona on vetänyt kaiken ja läpällä menty eteenpäin ei toimi täällä. Se saa mut tuntumaan vaan tylyltä, tai jotani. Hei auttakaa nyt tosi, onko savolaiset vaikeita muista? vai onko mulla vaan joku ihme tapani tms.

Niih ja kun tätä päiväkirjaa luette kuitenkin niin varsinkin työ muut aupairit ois kiva kuulla tuntoja ja kokemuksia jne.
- Vanhemmat »