IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
26.1.2005
Tilastot
Käyntejä: 13119 (1.7.2008 alkaen)
Koko
946 jäsentä
Tyttöjä: 606 (65 %)
Poikia: 340 (35 %)
Sijoitus koon mukaan: 573
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 604 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,7 vuotta

Jäsenet (946)

Ristiriita----minski[Susanne]Mirrvaangelite83FadingBaSTET_84Klonvi||Lucifer1somersetjossu-^mushhfriikTikkkuCosmosShamanfifii22
« Uudemmat -

Ekström3 Rules Of LifeLuonut: EkströmKeskiviikko 16.10.2013 18:14

MarsalkkaMenneisyyden keloja.Luonut: MarsalkkaMaanantai 12.12.2011 05:38

Muistot on hauskoja, niitä pystyy kelaan taakse, menneitä hetkiä pystyy elään uudestaan, ikävä kyllä kuitenkin vain niin kuin ne ovat menneet, historian kulkua on mahdotonta muuttaa, mutta sitä voi analysoida, ja analysoimalla menneisyyttäsi voit vaikuttaa tulevaisuuteesi, sekä myös ymmärtää paremmin tilanteita joissa olet ollut. Kaukaa erottaa kokonaiskuvan paremmin kuin läheltä, se pätee myös muistoihin.

Mulle on päällimmäisenä 5-10vuoden takaa jäänyt mieleen ihmiset jotka olivat valmiita tekeen lähes mitä tahansa, jotta minä en olisi se ihminen joka halusin olla, oma itseni. Ja se toimi, jatkuva nöyryyttäminen ja pilkka saivat aikaan sen, että verhosin, pikemminkin lukitsin oman itseni lippaaseen pääni sisälle. Tämän lippaan otin esiin vain läheisten ihmisten kanssa ollessani, kuitenkin todettuani ettei silloisessa elämässäni ollut juurikaan ihmisiä joiden käsiin luottaa lippaani sisältö, hautasin sen vielä syvemmälle. Internet, ja etenkin irc-ympäristö muodostui paikaksi jossa raotin kirstuani. Hieman. Vain minä tunsin itseni.

Muiden ihmisten ympärillä loin tietyllä tapaa uuden minän jokainen kerta. Tarkkaan laskelmoitujen kaavojen kautta vedin itsestäni esiin puolen joka ei todellakaan vastannut minua itseäni, mutta teki elämäni kyseisten ihmisten ympärillä huomattavasti helpommaksi. Jatkuva roolien välillä tasapainoilu loi mieleni täyteen pimeyttä, surua, vihaa, ja katkeruutta, se veti valon pois sydämestäni, olin kuin simpukka joka on unohtanut helmensä. Toisinaan olisin halunnut vain nukahtaa eikä koskaan herätä, toisinaan olisi tehnyt mieli iskeä elektroniikkatunnilla 45 minuuttia kuumennut kolvi samassa luokassa olevan ihmisen silmästä läpi, temmata kaikki esillä olevat teräaseet käteen ja nirhata kaikki siihen paikkaan.

En ymmärtänyt, miksi en saa rauhassa olla oma itseni, miksi?! Miksi minut on tuomittu elämään esittäen olevani jotain mitä en ole. Olin niin katkeroitunut ja vihainen, että toisinaan itkin itseni uneen.

On vaikea kuvailla miltä tuntuu ihmisestä, kun jokaikinen hetki odotat että pääset yksin kotiin, jotta voit päästää oman itsesi vapaaksi syvältä mielestäsi. On vaikeaa kuvailla miltä ihmisestä tuntuu, kun ainoa ihminen jonka kanssa voit viettää aikaa aidosti olet sinä itse. On vaikeaa kuvailla miltä tuntuu olla niin vieraantunut omasta itsestäsi, että alat keskustelemaan erikseen oman itsesi kanssa pääsi sisällä.

On myös vaikeaa kuvitella miltä tuntuu kantaa näitä tuntemuksia sisällään kauan sen jälkeen kun kaiken tämän aiheuttaneet ihmiset ovat satojen kilometrien päässä luotasi. Ihmisiä pääset pakoon, itseäsi et koskaan.

Löysin kuitenkin jotain joka selvitti umpisolmuni, antoi minulle syvän ymmärryksen kaikkeen tähän.

Miksi jotkut ihmiset tekivät kaikkensa vieraanuttaakseen minut omasta itsestäni? Miksi ihmiset tekevät sitä muillekin, se on joillekin ihmisille jokapäiväistä kärsimystä. Vastaus on vain niin yksinkertainen, mutta paikkansa pitävä. Muut pelkäävät ja kadehtivat ihmistä, joka osoittaa vahvuutta olemalla oma itsensä, muut pelkäävät sitä mitä sinusta voisi tulla ellet pelkää ja kunnioita heitä, he ovat pohjimmiltaan kaikista eniten epävarmoja, ja pönkittävät huonoa omaatuntoa sekä egoansa ensin liittoutumalla yhteen ja sen jälkeen hyökkäämällä kimppuusi mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla.

Jos esität nämä faktat ihmisille jotka koittavat vieraannuttaa sinut omasta itsestäsi saat vastaan voimakkaan puolustusreaktion, vain koska kaikki sanomani on totta.

"En olisi se ihminen joka olen nyt jollen olisi kokenut nuoruudessani näitä asioita."

Yllä oleva lause on mielestäni bullshittiä, minä olisin ollut se ihminen joka minä olen tällä hetkellä, jo nuoruudessani ilman noita ihmisiä, vaihtoehtoisesti olisin nykyistä tilaani vastaavan ymmärryksen ihmisten käyttäytymismalleista, mutta olin aivan liian nuori käsittääkseni syitä muiden käyttäytymisten takana.

Ymmärrettyäni tämän kaiken, palaset vain loksahtelivat paikoilleen. Lippaani räjähti auki ja sen sisälle häpeissäni piilottamani valo räjähti sisälleni murskaamattomaksi elinvoimaksi, jolle kukaan ei tule enää koskaan mahtamaan mielipiteillään tai teoillaan yhtään mitään. En pelkää kenenkään mielipidettä, en pelkää kenenkään tekoja, enkä varsinkaan pelkää kuolemaa. Aurinko paistaa sisälläni 24 tuntia vuorokaudessa, ja tämä aurinko synnyttää loputtoman rakkauteni kaikkea ympärilläni olevaa elävää ja elollista kohtaan, ihmisiä, eläimiä, luontoa, musiikkia, you name it.

Tiedän, etten koskaan tule kuulemaan anteeksipyyntöä niiden ihmisten suusta jotka tekivät elämästäni maanpäällisen helvetin, mutta ei se haittaa, sillä olen jo antanut anteeksi heille. En tunne katkeruutta, en vihaa, en kostonhimoa, sillä luotan ja uskon karmaan, vaikka he eivät uskoisi siihen, eivät he silti pääse sitä karkuun, kukaan ei pääse karmaa karkuun, ja kun karma antaa takaisin, voin vain hymyillä.

En olisi koskaan uskonut, mutta rakkauteni ulottuu myös näitä ihmisiä kohtaan, mikäli he haluavat ottaa sen vastaan.

:::-)
Oravaa ehdoin tahdoin pyörässä nirhaava ihmiskunta ei näytä elon ja luonnon peruspimpuloista juuri millään kielellä tai kanavalla sen suurempia tajuavan, kun on niin suunnattoman monimutkaisia asioita nimittäin. Josko joku elämän perusasioita tajuava metsässä syntynyt pattipää ymmärtäisi selvällä suomen kielellä, mikä tässä maailman menossa näin ylipäätään mättää. Ei se asioiden järkiperäiseen kuosiin saattaminen niin pirun hankalaa voi oikeasti olla!╔═∞═♥═∞═╗

╠═► 0 On: ∞ OK
╠═► ☯ Rakastaa: ± Tasan
╠═► ☺ Antaa: + Plus
╠═► ☻ Ottaa: - Miinus

╠═► ☻☻ Itsekäs: Ottaa Ensin, Ottaa Taas ═► ☻☻☻ & ☻☻☺
╠═► ☻☺ Ennakoiva: Ottaa Ensin, Antaa Taas ═► ☻☺☻ & ☻☺☺
╠═► ☺☻ Toimekas; Antaa Ensin, Ottaa Taas ═► ☺☻☻ & ☺☻☺
╠═► ☺☺ Antelias: Antaa Ensin, Antaa Taas ═► ☺☺☻ & ☺☺☺

╠═► ☻☻☻ Upoksissa: ☻ Ottaa, ☻ Ottaa, ☻ Ottaa.
╠═► ☻☻☺ Havahtuu: ☻ Ottaa, ☻ Ottaa, ☺ Antaa.
╠═► ☻☺☻ Nauttii: ☻ Ottaa, ☺ Antaa, ☻ Ottaa.
╠═► ☻☺☺ Laajentaa: ☻ Ottaa, ☺ Antaa, ☺ Antaa.

╠═► ☺☻☻ Lypsää: ☺ Antaa, ☻ Ottaa, ☻ Ottaa.
╠═► ☺☻☺ Rakentaa: ☺ Antaa, ☻ Ottaa, ☺ Antaa
╠═► ☺☺☻ Varmistaa: ☺ Antaa, ☺ Antaa, ☻ Ottaa
╠═► ☺☺☺ Täydentää: ☺ Antaa, ☺ Antaa, ☺ Antaa

╚═∞═♥═∞═╝Tarina jatkuu ulkomaankielellä...

╔═► Hymiöillä havainnollistaen Tao-rautalangasta taitettuna
╚═► ASM: Awareness Smilie Meditation (☯ Simplified)

╔═► Kodittomille ja puliukoille perusperiaattein selostettuna
╚═► Living Hobo Wisdom: Rock Bottom 4x Balance Median
Over the years I've roamed on many roads of balance, encountering wonderful people from almost every walk of life, reflecting on their lives, the essence of their aspirations and their world of integral values. The journey has been full of invaluable lessons on the importance of sticking to a ☯ Middle-Way of ☯ Balance and ☯ Mindfulness in all things. ☯ This is its essence.

◄ ≡ ☺ ≡ ☯ ≡ ☻ ≡ ► ∞ ♥ ∞ ◄ ≡ ☻ ≡ ☯ ≡ ☺ ≡ ►◄ ≡ ☺ ≡ ☯ ≡ ☻ ≡ ► ∞ ♥ ∞ ◄ ≡ ☻ ≡ ☯ ≡ ☺ ≡ ►

The trend has been constant: The more people have had to sacrifice, the more downtrodden they have been, the truer and more sincere they've become — those fortunate among them that haven't lost their light altogether amidst our darkening world. Again, the more people have acquired skills, assets or charms of trivial worth, the more blind they tend to become to the needs of the surrounding world in a pursuit to re-enforce their vain center of selfish cravings. There lies the selfish root of all of our problems! More: Living Hobo Wisdom: Rock Bottom 4x Balance Median

◄ ≡ ☺ ≡ ☯ ≡ ☻ ≡ ► ∞ ♥ ∞ ◄ ≡ ☻ ≡ ☯ ≡ ☺ ≡ ►


◄ ≡ ☺ ≡ ☯ ≡ ☻ ≡ ► ∞ ♥ ∞ ◄ ≡ ☻ ≡ ☯ ≡ ☺ ≡ ►

I'm exploring A.A. Anagramology as a cryptic portal to past lives and latent identities.

◄≡☺≡☯≡☻≡►

I've consulted Drunkmir A.A.A. Assange, who recommends Assuring A.A. Mandrake. ☯ I've studied with Karma Guiser Sananda who Undersigns A.A.A. Karma. ☯ I've battled Dragan A.A.A Murkiness with the Asa Dunga Rainmakers. ☯ I'm Grandsire A.A.A. Unmask, Underking A.A. Samsara of the Unmanaged A.I. Sarkars.

◄≡☺≡☯≡☻≡►

In Libya, Rank A.A.A. Ring Medusas are flying on for peace and freedom; Dunks A.A.A. Misarrange once and for all I hope. In other news, Darkening U.S.A. Asrama is troubled by Asrama's A.A. Underking; Admin Aura Skan Rages for inquiring minds who seek to know the truth behind the truth... What a Maranga!

◄≡☺≡☯≡☻≡►

To master your Smaranga, turn to Unmanaged A.I. Sarkars: http://www.ssynth.co.uk/~gay/anagram.html
On Sunday I had [5x] five breads of life and [+/-] two friendly fishes for [--+] breakfast. Then I touched the [-+-] stream and the [-++] gentle wind. I saw the [-+] signs of [+--] thunder and [+-+] flames by the [++-] lake when gazing at the [+++] heaven [++] above. A [++] tender ray from [+] high above had fallen to [---] earth by the [+++] sea of crystal!

Today we [--] contemplate on the crumbs of a [+] tasty and [-] satisfying [±] breakfast.

http://www.halfsatori.com/2011/02/breakfast-eating-straight-from-book-of.html

http://www.halfsatori.com/2011/02/breakfast-eating-straight-from-book-of.html
This is the [±] Journey of [+] Moon and [-] Code in the [-] Nights of the [--] Winter's [-] Dark and [+] Bright [±] Lunar Cycles in the [∞0] Primal Cradle of the [±] Wheels of Life.

I seem to be in a [-+-] Flowing [--] State of Occultation once again, exploring the integral domain of the [+++] Lotus Crown of Being and the [++] Universal Relations underlying all the [2^3 = 8x] ternary polarity composites in the domain of the [2^2 = 4x] Four Fundamental Influences governing the [8x] Principal Archetypes of the [±] Mirror of the [2^1 = 2x] Mind.

We journey on the [8x] Straight Path of Life to the [8x] Corners of Being through the [8x] Steps of Cognitive Evolution, [+] Pushed and [-] Pulled by our ![±] Flickering Mind, meeting with [+] Happiness and [-] Distress in our [±] Great Journey of Life.

|- Continued: http://www.halfsatori.com/2011/01/moon-spheres-of-occultation-and.html »≡ Four and Two and More: Derivative Phases of [-] Code and [+] Moon ≡
Such are the forms of the [--] Heart of Logos. [-] Code is the matrix of patterns.
[+] Moon is the soothing light of insight. These two are the life-nourishing essence
of the prime foundation of reality, the roots of perennial peace and symmetry.

|- Continued: http://www.halfsatori.com/2011/01/moon-spheres-of-occultation-and.html »
|- Polarity Reference: http://www.syspir.com/node/wisdom_models »
Alla suomenkielistä yhteenvetoa kuluneina kuukausina julkaistuista eri uskontoja, maailmankatsomuksia ja ajattelun aloja yhdistävistä malleista. Lisää aiheesta esimerkiksi Systemic Spirituality -kotisivuilla: http://www.syspir.com/

# Wisdom Wheel: The Abstract Quest for Universal Patterns
» http://www.syspir.com/node/wisdom_models

# Spiritual Synthesis: Wisdom Singularity Flow Model
» http://www.halfsatori.com/2011/01/spiritual-synthesis-wisdom-singularity.html

# Sphinx of Heaven and the Soulless Soul-Seeker
» http://www.halfsatori.com/2011/01/sphinx-of-heaven-and-soulless-soul.html

# Enigmatic Soul Matrix of Eight Principal Towers
» http://www.halfsatori.com/2011/01/enigmatic-soul-matrix-of-eight.html

=-=-=-=-Merkeistä ja symboleista. Olen kartoittanut uskontojen ja maailmankatsomusten kirjavaa maailmaa sitten teinivuosieni; etsinyt, tutkinut ja pohtinut niitä yhdistäviä tekijöitä. Loppujen lopuksi ihmiset kuitenkin ovat sisimmässään samaa, ja ovat etsineet samoja asioita kautta maailmanhistorian.

Näihin yleismaailmallisiin symboleihin olen pyrkinyt kokoamaan ne yhdistävät tekijät, jotka jäävät jäljelle kun uskonnoilta riisutaan kulttuurien kaavut ja tutkitaan niissä opetettujen uskonnollisten aatteiden syvintä olemusta. Samoihin ideaaleihin yhtyvät päivän päätteeksi myös tieteen, psykologian ja mytologian maailmat, kukin omine käsitteineen ja näkökulmineen.

(∞)
Äärettömyys, rajattomuus, ajattomuus, lopullisuus, vapaus. Muslimeille yksi suuri ja tuntematon Allah. Kristityille Jumalan pyhä henki ja ikuinen luomaton valo. Buddhalaisille rajaton Nirvana ja lopullinen rauha. Hinduille kaikenkattava mutta piilevä Brahman -maailmanhenki, jne. Lopulta puhutaan aivan samasta äärettömästä periaatteesta, joka heijastuu myös pyhimysten ja profeettojen kokemuksissa, teoissa ja sanoissa kautta uskontojen.

(±)
Tasapaino, jatkuvuus, rakkaus, yhteys, kokemus. Muslimeille ihmiset ja Jumalan yhdistävä Islam eli äärettömän tahto. Kristityille Jeesuksen suuri kaksoiskäsky rakastaa niin Jumalaa kuin lähimmäistään. Buddhalaisille tietoisuuden peili, jossa viisauden tasapaino ja maailman olemus heijastuu. Hindulaisille joogeille alitajunnan syöverit ja toiveen siementen tutkailu. Tässä periaatteessa on "rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto", ja se on myös uskonnon olennainen ydin.

(+) ja (-)
Positiivinen ja negatiivinen, alku ja loppu, voima ja viisaus, kaaos ja logos, aurinko ja kuu. Muslimeille (+) maailman luonut Allah ja (-) Mahdi, profeettojen tiedon ydin. Kristityille (+) maailman luonut Taivaan Isä ja (-) Jumalan Poika, vapahtaja ja armon tuoja. Buddhalaisille (+) olevaa tutkiva ja käsittelevä tietoisuus ja (-) olevan raukaiseva ja yhdistyvä tietoisuus. Hindulaisille mahtava jumala ja luomuksena ilmentyt alkuperäinen jumalatar. Tieteen maailmankuvassa (+) materiaa muuntava säteily ja (-) olevaksi kudotut alkeishiukkaset.

(++) (+-) (-+) (--)
Neljä olemassaolon perustalla olevaa voimaa ja ilmiötä. Yleisin termein (++) suuri tapahtumien kokonaisuus, (+-) välittömät muutokset, (-+) vähittäiset muutokset ja (--) paikallaanpysyvyys. Tieteen parissa vahva vuorovaikutus, elektromagnetismi, heikko vuorovaikutus ja painovoima. Kristityssä maailmassa esim. arkkienkelit Gabriel, Mikael, Rafael ja Uriel, sekä ilmestyskirjan neljä tuhon tuovaa hevosmiestä. Buddhalaisille esim. neljä "suurta hyvettä" eli laupeus, myötätunto, kanssailo ja tasavertaisuus. Myös näissä puhutaan olennaisilta osiltaan samoista periaatteista ja ajattomista perusvoimista.

(+++|++-|+-+|+--||-++|-+-|--+|---)
Kahdeksan periaatetta, kahdeksan olevan luonteenpiirrettä. Luonnon termein taivas, meri, tuli, ukkonen, tuuli, virta, vuori ja maa. Kristityille esim. usko ja seitsemän kardinaalihyvettä. Muslimeille kahdeksan Allahin enkelten ryhmää. Psyykeen maailmassa kirkas tietoisuus, alitajuinen tietoisuus, analyyttinen tietoisuus, himoava tietoisuus, laajakatseinen tietoisuus, luonnollinen tietoisuus, puolustava tietoisuus ja vastaanottava tietoisuus. Buddhalaisille puolestaan jalon kahdeksanosaisen tien periaatteet — jotka jälleen puhuvat täsmälleen samoista asioista.

Mitä haluan tällä puntaroinnilla viestiä on se, että kaikissa uskonnoissa, jotka pyrkivät ihmisen sydämen ja mielen puhdistamiseen sekä maailman tasapainoon, on valtavasti yhteisiä piirteitä, niin tuonpuoleisten uskomusissa kuin arkipäivän elämässäkin. Olennaisia yhtäläisyyksiä huomattavasti runsaammin kuin kulttuureista ja ihmismielistä syntyneitä eroavaisuuksia, ja näiden jälkimmäisten vuoksi sitten lopulta kuitenkin riidellään ja soditaan.

Riidan kylväntä ei kuitenkaan alun perin ole ollut uskontojen tarkoituksena. Jos itsekkäät kiihkouskovaiset malttaisivat pysähtyä ja pohtia sekä toteuttaa kukin omien kirjoitustensa todellista ydinsanomaa, sen sijaan että etsisivät raivon vimmalla eroavaisuuksia joista kättä vääntää, maailma olisi huomattavasti mukavampi paikka meille jokaiselle elää. Pidetään tällä erää tämän mittaisena. Suuria asioita!

LehtivihreäHuonoa seuraa?Luonut: LehtivihreäTiistai 23.02.2010 15:12

Eilen kävin keskustassa niin oli kaks mieleenpainuvaa juttua. Ekaks kävelin asematunnelissa iha normaalisti ja sit joku kiva täti pysähty ja sano ett "Katoin suo ja oot kyll ihanan värinen." Sanoin ilosena kiitos ja jatkoin hymyillen matkaa. 8) Vitsi ett tuli hyvä mieli. Sit menin pysäkille missä liukastu oikein soma tyttö, liikahdin vähän auttaakseni mutt tyttö kömmi ylös nii urhoollisena etten auttanutkaan. Nyt kyllä harmittaa. Kysyin tietenkin ei kai sattunut, kuulemma oli eka kerta tänää =D Hassusti vastattu, mutt hän puhu vähä huonoo suomee. Ja kohtalon ivaa tytön jälkeen kaasutti paikalle hiekoitusrekka, mutta ei ne kivet siltikä siihen kohtaan mennyt, mutt silti huvitti. =DNo sitte huomasin kuinka kamalat silmäpussit mulla oli ! Aika kamalaa tottatosiaa, siniset silmäpussit jeejee. Elikkkäs korjattavaksi unirytmi...

Epärehellisyydestä sellasta että PERKELE MÄ VIHAAN SITÄ ! Sit ku itse olen huomattavasti rehellisempi ku keskivertoihminen. No tietenki automaattisesti oletan ett miks mulle valeheltais ? MIKSI?! No itsekkyydestä tietenki, ja sitähä kaikilla riittää. Kiva hienoa kiitos. No valhe syntyy siitä ku häpeää sitä asiaa tms. Onhan niitä syitä useita mutt en hyväksy. Ellei asia ole oikeasti semmone ettei se kuulu toiselle mutt voishan siihen sanoa etten kerro... Jos ei kerran kuulu? Nytkin yks tapaus ett yks "kaveri" valehteli yhest asiast pari kk lisäs aina uusia valheita, sinisilmäsenä epäilin vilppiä mutt annoin asian olla, nyt meni hermot. Sillä ei ollut enää muuta mahollisuutta ku myöntää valheet, muttei silti ole korjannut tilannetta. Olen kuukausia yrittänyt saada omiani takas. Itseasiassa tämä ihminen on ikävä kyllä silmissäni muuttunut varkaaksi. =( Ja minusta tuo on tosi pahasti sanottu että onnea vaan matkaan.
Miksi ihmeessä toisen hyvää luonnetta käytetään hyväksi? Ei arvosteta että on puhdasmielinen ihminen elämässä? Ärsyttää ihmiset jotka ottavat vain vastaan, mutteivat jaa mitään. Musta tuntuu ettei mitään saa takasin. Monet on neuvonutkin että Heini ole itsekkäämpi. Kuinka monelle teistä niin on sanottu?
« Uudemmat -