IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
2.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 454 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 11
Koko
108 jäsentä
Tyttöjä: 27 (25 %)
Poikia: 81 (75 %)
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 70 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,0 vuotta
Valvojat
Sika-Janne, Budohemu

Jäsenet (108)

GoldenDevilLINTSA-mattisSafyerMekolomusloyxmeSika-Janne^^jori[MäänjespeeeTam-tamemge-sFiSeduceJuza-Inf
« Uudemmat - Vanhemmat »

jjamessYEAH YOU KNOW IT'S COOL;Luonut: jjamessTiistai 20.07.2010 22:51

♥ kolmas kerta toden sanoi. viimein eturivi musessa = TÄYDELLISYYS. saa tittelin PARAS KEIKKA IKINÄ (syyskuuhun asti). lahjaksi keikka antoi palovammat jalkoihin, aurinkorasvasta huolimatta palaneet kädet, mustelmia ja vasemman jalan kävelykyvyttömyyden. AH NISHE VITTU ♥

Ja nyt on taas tullut oltua stunttailemassa:

http://www.youtube.com/watch?v=QrEH5JYWuUQ

Sekä ihmettelemässä Falloutin maailmaa:

http://www.youtube.com/watch?v=uOt12hSK9K8

Mitäköhän sitä seuraavaksi tekisi...
Miks asiat menee aina päin persettä, just ku miettii, että kuinka hyvin asiat ovat!
En tiiä miten näin voi käydä, miks ihmiset tekee sellaisia virheitä. Aattelin, joskus et tajuan asioita, mutta myöhemmin en ole voinu edes ajatelle sellaista, enkä silloin ymmärrä sitä.
Miks mun tarvii ymmärtää tälläisiä asioita joihin minun ei tarvitse keskittyy, mut joitain asioita minun tarvitsee tehdä, koska haluan auttaa ja tuun aina olemaa teijän tukena, koska välitän teistä... en muuten kuuntelisi tai auttaisi teitä. Silloin kun huomaan et ootte surullisia tai avun tarpeessa nii yritän parhaani mukaan auttaa teitä, mutta joskus ette ole kuunnelleet minu vaikka olen yrittäny vain auttaa tai olette tai joskus olette nauraneet kun olen neuvonut teitä, vaikka niin on nyt tapahtunut. Miks elämä on näin perseestä, joskus tuntuu, että ilman minua kaikilla ois parempi olla, tai jos lähden täältä minun ei tarvitsisi välttämättä ajatella mitää tällästä.
ÄÄH!!!!!! tää on liian vaikeata! ärsyttää ku mietin asioita!
^
|
Kaverit
________________________________________________________


En tiiä mitä tekisin tai miettisin! pelkään asioita nii paljon jotka voivat olla totta. Pelkään, että selantakanani tapahtuu jotain joka selvii myöhemmin!!! se satuttaa minua niin paljon, en uskalla kokee sitä uudestaa ja taistella sitä vastaan. Miksei voitais elää rauhassa. Voisin olla kanssasi, vaikkei minulla ei olisi muuta kuin sinut! se olisi tietenki tosi vaikeeta, jos nyt tapahtuisi niin, koska on monia muitakin joista välitän, mutta sinusta välitän kaikista eniten ja tekisin niin, jos se olisi viimeinen vaihtoehto, koska olet ensimmäinen ihminen tässä maailmassa, jota oon näin paljon rakastanu. En tiennyt että rakkaus on näin vaikeaa. Tiedän että tästä tulee vaikeampaa ja vaikeampaa, saatetaa taistella tätä vastaan, mutta jossain vaiheessa tulemme luovuttamaan, koska ajattelemme, ettemme kestäisi sitä. Pelkään sitä yli kaiken. Toivon niin paljon, että joitain asioita ei olisi tapahtunut ja toivon niin paljon ettei meidän tarvitsisi enää taistella asioista. Tiedän, että olemme taistelleet asioista, jotka ovat aiheuttaneet ongelmia ja jostain ollaan päästy yli.
ihmiset ajattelevat varmaa, että minulla on hyvä elämä, koska minulla on paljon kavereita ja sinut, niin on tultu minulle sanomaan. He eivät ole varmaan kokeneet tätä, mutta sitku niittenki aika koittaa, nii ne varmaa miettii, tätä samaa asiaa niikuin minäkin.
^
|
Rakkaus
________________________________________________________
miksi ajatella tulevaisuutta, vaikka voisi elää jokapäivä kuin viimeistä päivää. En tiedä, minun on ainaki vaikea tehdä sitä.
ÄÄH!!!!!! tää on liian vaikeata! ärsyttää ku mietin asioita!


Hymyilen vaikkei hymyilytä, nauran vaikkei naurata, ette huomaa sitä, koska pystyn näyttämään etten ole surullinen. Ette tajuu minkalaista tuskaa, joskus joudun joskus kestämään, ääh, no ei voi mitää kai pitää sit jatkaa tät paskaa!

WhazTekken on steroidsLuonut: WhazPerjantai 23.10.2009 03:22

http://www.jkd.fi Uus peruskurssi alkaa Ma 7.9 klo 18:00. (taitaa olla esittely/näytös eka ja sen jälkeen suoraa reenaamaan.

Tulukkeehan tutustumaan.

Harjoitus sali/luola löytyy atrian tiloista osoitteesta Härkätie 1 samassa rakennuksessa mm. laatuvaneri ja bändin reenikämppiä, eli teatrian läheltä. Systema superstorea vastapäätä olevasta pihassa teatrian puoleisen rakennuksen ovi.

erisgummanmahtiLuonut: erisgummaTiistai 15.07.2008 04:34

pelkojen jäsentäminen,
käsitemaailman järjestelmällinen avaaminen
ja tehokas kommunikaatio
päivänselväistävät sen
kuinka yksinkertaista on heittäytyä
kun on ensin taistellut itsensä
kynnyksen ylle.

ehkä se on aina rankkaa
mutta jumalauta!
ei mikään muu ole sekä mielekästä
että tunnu.

meissä tämä kyky villinä.
« Uudemmat - Vanhemmat »