IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
26.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 4321 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
230 jäsentä
Tyttöjä: 118 (52 %)
Poikia: 112 (48 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 171 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,0 vuotta

Jäsenet (230)

HeadBangerQueenPupu-sanDogaskviikwhitemanteli{Fredu}Society`sWhoreValkyrjaBaranparmawenNiernaIsku76AgONirösmäriiniStormShadowmr_madmindMimir83
« Uudemmat -

QuatermassPyhää asiaaLuonut: QuatermassTiistai 01.09.2015 04:33

Cracked.com johdatti minut taas äärimmäisen kiinnostavan henkilön jäljille: Billy Tipton syntyi biologisesti naiseksi mutta alkoi esiintymään ja lopulta kokonaan elämään miehenä, ja piti biologisen sukupuolensa salassa lähes kaikilta kuolinvuoteelleen asti. Salasi adoptoiduilta lapsiltaan ja jopa rakastajiltaan.

Joten täten Eris Discordian minulle suomin valtuuksin julistan Billy Tiptonin pyhimykseksi Lihapiirakka Makkaralla -lahkon (nimellä on ei-rivo tarina) kirjoihin.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassPerjantai 22.11.2013 09:37

http://mancave.cbslocal.com/2013/11/06/thunder-gods-who-could-kick-thors-ass/

"When you’re translated into other religions as the top guy on both sides of the eternal struggle, it’s because your balls are too big for their altars to support otherwise."

Artikkelin historiallisesta tarkkuudesta en mene ehdottomaan takuuseen, mutta kyllähän tämä jälleen kerran muistutti että uskonnot ovat lopulta paljon kiinnostavampia kuin peruskoulun pakkokäännytystuntien perusteella jaksaisi uskoa.

{Fredu}Luonut: {Fredu}Perjantai 18.10.2013 21:39

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassPerjantai 11.10.2013 02:25

http://www.hs.fi/matka/Onko+meill%C3%A4+Suomessa+v%C3%A4%C3%A4r%C3%A4%C3%A4+oopiumia/a1365747092941

"Ehkä meillä olisi hauskempaa, jos kansamme oopiumia olisi ollut väkipakolla iskostetun kristillisyyden sijaan kalevalainen usko."

BlueberryUskonnosta ja uskomuksistaLuonut: BlueberryTiistai 30.07.2013 01:49

En yleensä kirjoittele mitään aiheeseen liittyvää mutta eilen rupesin miettimään näitä asioita ja haluan kirjoittaa tämän ylös sen takia että haluaisin ihmisten mielipiteitä asiasta ja mahdollisesti lisätietoa eräissä asioissa.

Eli, omaan henkilökohtaiseen uskooni kuuluu että kaikki on mahdollista. En usko että yksikään uskonnoista on enempää "oikeassa tai väärässä" kuin muut uskonnot.
Minun mielestä kaikki mihin ihmiset ikinä voivat uskoa on mahdollista olla totta. Oli se sitten Jeesus, Allah, tai vaikka Teräsmies.

Eli en puhu pelkästään uskonnoista, vaan ihan kaikesta minkä ihmiset haluavat uskoa todelliseksi.
Eli juuri sarjakuva, elokuva, kirja, pelihahmot tai paikat, esineet, asiat, mitkä vain.

Eli mitä itse uskon?

Minä olen kiinnostunut Viikinkiaikaisista jumalista, Kreikkalaisen taruston jumalista, Egyptiläisitä jumalista, Eris Discordiasta, Enki nimisestä jumalasta ja muutamasta muusta.
Mutta nämä ovat niinsanottuja "oikeita" uskoja ja uskomuksia.

Minä uskon myös että kaikki mitä on elokuvissa, kirjoissa, tv sarjoissa, peleissä ja muussa viihteessä tapahtunut on mahdollista että on tapahtunut oikeasti. Ei välttämättä meidän maailmassa, mutta ehkä jossain muualla.

Uskon että kaikki nämä "ei tositapahtumiin perustuvat" tarinat on tullut jostain toisesta maailmasta ihmisten mieliin ja tämän takia näitä tarinoita kerrotaan edellämainituissa medioissa.

Sen takia uskon myös että unimaailma on yksi näistä maailmoista ja että me kaikki nukkuessamme vietämme aikaa siinä samaisessa unimaailmassa.

Minä uskon myös kaikenlaisiin energioihin, siis mitä kutsutaan Chakraksi, Chiksi tai muulla näillä nimillä.
Uskon että kun vietän aikaa eri paikoissa tai eri ihmisten kanssa tai eri esineiden läheisyydessä, minun ja näiden asioiden energiat ikäänkuin yhdistyvät jollain tasolla.
Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää heiluria, jolta kysytään asioita omasta elämästä. Kun pidät heiluria mukanasi koko ajan niin siihen latautuu sinun energiasi ja voit käyttää sitä tehokkaasti oman elämäsi lukemiseen.
Esineisiin ja paikkoihin pystyy myös ikäänkuin kanavoimaan tietynlaista energiaa jotta niitä pystyy käyttämään tarvittaessa myöhemmin.


Siinä se taisi sitten suurinpiirtein ollakin...

Minua vain kiinnostaisi tietää enemmän näistä energiajutuista mutta en osaa etsiä mistään lisää tietoa aiheesta.
Kärsivällisyyteni ei nimittäin riitä lukemaan internetistä hirveää paskamyrskyä. Siis kun ihmisillä on tapana riidellä asioista.

Paskamyrskystä puheenollen, täytyy ehkä varautua moiseen kun ihmiset tulevat lukemaan tätä merkintää...

itkupisaraOBSLuonut: itkupisaraSunnuntai 18.04.2010 21:32

KAIKKI RANDOMIT MENKEE PROMETHEUS-LEIRILLE ENS KESÄNÄ
NIILLÄ ON SIELLÄ NIIN VÄHÄN ILMOTTAUTUNEITA ;___;
16-20 -VUOTIAAT SENIORILEIRILLE jooko
Posti toi pari uskonnollista teosta: Principia Discordia, ja Discordia - Hail Eris Goddess Of Chaos And Confusion.

En koe itseäni (ainakaan vielä) diskordianistiksi, mutta se on hyvin kiinnostava tapaus kuitenkin. Alkujaanhan wicca sai minut kiinnostumaan uuspakanallisista uskonnoista, ja vaikka sekään ei ollut juuri minun tieni, niin ainakin opin sieltä paljon ja kohtasin matkalla mielenkiintoisia ihmisiä, ystävystyinkin.

En tiedä tulenko viisastumaan paljoakaan tällä matkalla. Eris vaikuttaa tyypiltä joka vain nauraa pilvensä päällä kun pyydän merkkiä uskoni vahvistukseksi, tai sitten antaa piruuttaan jonkin sellaisen merkin joka vaikuttaa ihan arkipäiväiseltä tapahtumalta ja josta ei mitenkään voi olla varma, esim. puhelin soi yhtäkkiä tai oksa rapisee ikkunaa vasten. TAI sitten hän taikoisi televisioni laitteeksi jolla näkee tulevaisuuteen!
Kumpikin vaikuttaa yhtä todennäköiseltä.

Tästä tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen ja luultavasti turhauttavakin elämänkatsomuksellinen polku.

Eris Discordia will solve all your problems and She will expect you in return to solve all Her problems.

--
edit: nämä taitavatkin olla kaksi eri painosta samasta kirjasta, toisessa vain on jotain ylimääräistä sälää. Polku alkaa sopivasti hämmennyksen merkeissä. :D

KayinWe lost, prepare to die.Luonut: KayinPerjantai 22.05.2009 12:31

http://www.dumpert.nl/mediabase/499041/3e792276/fitna_2.html

Uskonto on suuri osa kulttuuria, ja kun uskonto kuolee, kuolee sen mukana kulttuuri. Muslimit kasvaa räjähdysmäisesti euroopassa jonka jälkeen demokratia hoitaa loput. Enemmistö kertoo miten pyörää pyöritetään, ja se enemmistö tulee olemaan muslimeja.

Pahimmassa tapauksessa sivistys tulee häviämään, väestö kasvaa räjähdysmäisesti (muslimiosuus), ja maailmasta loppuu ruoka ja vesi seuraavan sadan vuoden sisään. Eurooppa tippuu rautakaudelle, ja henkiinjäävät ovat suurimmalta osin muslimeja. Game over.

Itse näen vielä mahdollisuuden pohjoiseuroopassa, mutta aika näyttää.

"Tyr is a sign,
It keeps the trust of nobles,
It is ever moving,
And through the darkness of night it rests not."
- The Rune Poem, verse XVII
Kirjoittelin tänään blogiini syvällisiä prosessista, jonka myötä tarve luojajumalan ja ensimmäisen alkusyyn etsintään raukeaa, ja jossa murhe asioiden luonnollisen tilan muuttamisesta hälvenee. Vaikka sen jälkeen jumalaa käytettäisiinkin käytännön asioiden hahmottamiseen, on tämä vetäytynyt valvojan asemalta monien symbolien kokoelmaan, ja elämää on taas hyvä elää sen omassa läsnäolevassa täyteydessään ja tavoittelua kaipaamattomassa itseismerkityksessään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

``The Banishment of the Watch-Maker´´


"You can't talk about karma without God, for every law needs a law-maker!" Or so I was told by someone who had read my earlier article discussing universal and Buddhist concepts of karma. Do we really need to have an intelligent designer for each and every minuscule aspect of existence, or does the world turn every bit as well without a cosmic architect?

Read more: http://www.halfsatori.com/2009/02/banishment-of-watch-maker.html
« Uudemmat -