IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
26.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 820 (1.7.2008 alkaen)
Koko
72 jäsentä
Tyttöjä: 8 (12 %)
Poikia: 64 (88 %)
Keski-ikä
38,6 vuotta
Otos: 58 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 39,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,5 vuotta

Jäsenet (72)

seikkuLekazardStoneroseewil^avaruuskattiJohn_RiveraJapanese_CookMilkBoyCelsitudopopsialeqFinsliveransichristCC^PetroFusoricius
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassGrrLuonut: QuatermassLauantai 01.01.2011 21:14

Muistelin että viime uudenvuodenlupaukseni olisi ollut ascendata NetHackissa ainakin kerran, mutta se olikin parin vuoden takainen lupaus. Aika juoksee tätä nykyä.

Joka tapauksessa, jäi tänäkin vuonna tekemättä. En kyllä edes hirveästi yrittänyt. Parilla hahmolla pääsin aika pitkälle, mutta lannistuin kun kuolin johonkin typerään.

JOTEN. Nyt on aika ottaa vähän aikaa rennosti ja vetää NetHackia turpaan. Pelaan pari peliä wizard moden kanssa, niin että voin manipuloida pelimaailmaa miten huvittaa. Wizard modessa on käytössä muutamia kivoja komentoja, joista eniten haastetasoa tuhoava on ilmaisia toiveita jakava komento. Heti mulle kaikki lohikäärmeensuomuhaarniskat, gauntlets of powerit ja jytyimmät loitsukirjat.

Tulen kyllä pelaamaan tämän ihan oikeastikin läpi joskus. Mutta nyt on aika kostaa vuosien nöyryytys.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassMaanantai 30.11.2009 22:23

On taas tosi hyvin alkanut peli Nethackissa, mutta menin sitten olemaan vitun tyhmä. Olin sokobanin viimeisellä tasolla ja juuri selvittänyt sen, ja kävin läpi tunnistamattomia esineitäni. Menin sitten kulauttamaan taikajuoman kun ajattelin että yksisarvisen sarvi kyllä parantaa mitä tahansa. No vittu, se oli potion of polymorph ja muutuin vesikäärmeeksi ja max HP tippui 23:een.

Siinä sitten piileskelin tavarakasani alla odotellessa että vaikutus haihtuisi. Niin eikö tule kobold shaman vaeltelemaan siihen lähistölle.
Yleensä kun pelaaja havaitsee jonkun tavaroiden alla piilevän otuksen, tulee viesti Wait! There is [hirviö] hiding under [esine]!
Kurjasta tilanteestani huolimatta repesin kun tuli ilmoitus
Wait, kobold shaman! There's a water moccasin named Albus hiding under a ring of fire resistance!

No, ryntäsin sitten toisen esineen alle piiloon, ja jäin katselemaan tosi kyrpiintyneenä kun kyseinen shamaani alkoi käymään läpi varusteitani. Mokoma paskiainen löysi wand of polymorphini ja alkoi leikkiä sillä.
The kobold shaman zaps himself with a wand of polymorph!
The wood nymph zaps herself with a wand of polymorph!
(nymfit ovat aina naisia, ja nymfiksi muuttuva miespuolinen hirviö muuttuu naiseksi)
Onneksi se muuttui lopulta mumakiksi(olifantti) eikä pysty enää käyttämään sauvaa.

Mutta vittu. Kissa ilmestyi jostain. Ne ovat nethackissa aivan järjettömiä tappajia. Täysikasvuinen kissa on vaarallisempi kuin hyvin varusteltu örkki.
Wait, housecat! There's a water moccasin named Albus hiding under a morning
star!


Lopultakin, pitkän piileskelyn ja pakenemisen jälkeen muutuin takaisin ihmisbarbaariksi. Alastomana, aseettomana ja vihaisena lähdin noutamaan varusteitani. Pieksin mumakin paljain käsin.



Kun sain taas vaatteet päälle ja taistelukirveen kouraani, voin todeta että tämä oli ehkä ihan onnekas tapaus. Päähäni oli meinaan jumittunut kirottu örkkikypärä jota en saanut irti, mutta käärmeeksi muuttuessani se tietty tipahti pois.

laamatHyvä jussi.Luonut: laamatLauantai 20.06.2009 10:54

Ascendasin Nethackissa!!







+ telkkarista tuli masters of the universe!!!
Päätin juuri että aion päästä NetHackin läpi ainakin kerran tämän vuoden aikana.(jos joku sivistymätön ei tiedä mistä on kyse: http://en.wikipedia.org/wiki/NetHack)
Irkissä himohakkaajat puhuvat ascendaamisesta kuin kaupassa käymisestä, ja ottavat hulluja vapaaehtoisia haasteita tehdäkseen pelistä vaikeamman. Mainitsen tässä pari:

Vegan:
Et saa syödä mitään eläinperäistä koko pelin aikana. Jotkut limalöllöt lasketaan poikkeuksiksi. Munkit ovat hyviä hahmoja tähän haasteeseen, heikäläiset kun ovat muutenkin vegaaneja.(lihan syöminen on toki mahdollista)
Tämä on ehkä helpoin haaste, toisin kuin...

Foodless:
Et saa syödä YHTÄÄN MITÄÄN. Aivojen imeminen lasketaan myös syömiseksi. Periaatteessa tämä tarkoittaa sitä että laitat heti alussa sormeen ring of slow digestionin, ja sitten ascendaat ennenkuin ehtii tulla nälkä. Huh huh.

Pacifist:
Et saa tappaa ketään, tai tarkemmin sanoen et saa ansaita yhtään xp:tä tappamisesta. Epäsuorasti voi murhailla. Henkilökohtaisesti veikkaisin tämän olevan yksi vaikeimmista haasteista.

Näiden virallisten haasteiden(eli niiden joista NetHack pitää lukua) lisäksi on muutama epävirallinen.

Celibate:
Et saa koko pelin aikana harrastaa seksiä. Turha haaste, vielä helpompi kuin vegaani. Aivan järjetön sen sijaan on seuraava, eli...

Zen:
Koko pelin ajan täytyy olla silmät sidottuna!(hahmolla, pöljä, ei pelaajalla) Voin vain kuvitella kuinka turhauttavaa tämän yrittäminen mahtaa olla. Ja kuinka valtavan palkitsevaa siinä onnistuminen, minkä muutama henkilö ilmeisesti on tehnytkin.

Inventoryless:
Toinen järjettömän vaikea haaste. Et saa poimia mitään tavaroita koko pelin aikana, paitsi ne mitkä ovat ehdottoman välttämättömiä pelin kannalta.


Että niin. NetHackia pelanneet tietävät ettei läpipääsy ilman haasteitakaan ole ihan helppo juttu. Tai no ei minulle ainakaan.
Kun kuolet NetHackissa niin sitten tosiaan kuolet, peli päättyy siihen. Minulla on tällä hetkellä menossa lupaava peli(ks. kuva). Olen munkki, mutta rikoin jo vegaaniuden kerran.(wraithin ruumis oli liian houkutteleva)



Nimi: Albus
Rotu: Haltia
Sukupuoli: Mies
Aligmentti: Kaoottinen


Ah, loistavan suurenmoinen päivä lähteä metsästämään Yendorin amulettia! Astun Tuomion Käytäviin, luola näyttää ihastuttavan kulmikkaalta. Katsotaanpas mitä kivoja tavaroita minulla on.

a - a blessed +1 quarterstaff (weapon in hands)
Hmmm, ei hassumpaa. Kyllä tällä hutkii.

b - an uncursed +0 cloak of magic resistance (being worn)
Pitää lämpöisenä mutta tarvitsen kyllä jotain muutakin nahkani suojaksi. Miksen saanut enempää haarniskaa? Noh, täytyy tällä pärjätä. Hei, repun pohjallahan on kivaa rojua. Katsotaanpas... Enchant armor käärö, kivakivaa, parannusjuoma, pari unijuomaa, pari taikasormusta, taikasauva, ja hmmm nahkarumpu.
Jeh, kyllä näillä alkuun pääsee.

Astahdan eteenpäin ja olen vähällä kompastua rumaan karvapalloon. Tosiaan, kissankin sain mukaan. Taidan kutsua sitä Teacupiksi.

What do you want to call the kitten? "Teacup"
Teacup mews.

Suloista. Hmmm.

Luolaston tutkiminen sujuu kohtalaisen vaivatta, tapoin kevyesti pari shakaalia, useita liskoja, yhden koboldin sekä vihaisen homekasvuston.
Erään seinän vieressä on lattiassa kirjoitusta.. Ad aerum. Löydän salaoven. Tiedän mitä siellä on mutta en ole valmistautunut. Palaan tänne myöhemmin. Ehkä.
Portaat. Kipitän alas ja Teacup seuraa uskollisesti perässäni.

Lisää shakaaleja ja muita, selviän helposti kunhan niitä ei tule useampia kimppuun.

Yhä syvemmälle käy matkani...

Haa! Ihmisrotta ja hobitti yllättivät minut pimeässä käytävässä! Loikkasin syrjään ja ammuin voimakkaan loitsun joka tuhosi heidät molemmat.
Luulen että se rottamies ehti raapaista minua.. toivon etten saanut tartuntaa.
Ah, erään käytävän päässä avoimesta ovesta näkyy valoa. Siellä on sekatavarakauppa ja kauppias Akalapi ottaa minut ystävällisesti vastaan. Tarkastelen kriittisesti myyntiartikkeleita. Roskaa enimmäkseen.
Ostan silti öljylampun ja kaksi identify-loitsukääröä. Hieron lamppua toiveikkaasti mutta siellä ei asusta henkeä. Pöh.
Rupattelen Akalapin kanssa puutaheinää sillävälin kun Teacup poimii muutamia tavaroita ja raahaa ne ulkopuolelle käytävään. Tyhmä kauppias ei huomaa mitään.
Ryöstösaaliini. Vanhat hanskat ja taikajuoma. Ei mitään aavistusta minkälainen taikajuoma. Noh, kokeilemalla se selviää. *pulp pulp pulp*
Nousen ilmaan. Kas, levitaatiojuoma. Ei mitään hyötyä juuri nyt. Lähden räpyttelemään taas käytävää pitkin.
Levitaatiojuoman vaikutus lakkaa pian ja laskeudun taas lattialle. Kuulen vaimesti Akalapin kiroilevan myymälävarkaita.

Nälkä yllättää minut kuin salamurhaaja konsanaan eikä ruokaa ole. Hädissäni kaivelen reppuani ja löydän jonkinlaisen munan jonka ahmin heti.
Hyi perkele... taisi olla pilaantunut.. eikä nälkäkään lähtenyt.
Tutkin luolastoa aterian toivossa kun yhtäkkiä alkaa pyörryttämään. Ruokamyrkytystä en kyllä olisi kaivannut!
Ei ruokaa.. vaellan.. zombiekääpiö on vähällä tehdä minusta selvää mutta Teacup nujertaa sen. Hyvä kissa.
Tässä ei nyt muu auta kuin kohottaa anova katse taivaisiin, tai siis luolan kattoon, ja lausua rukouksen sanat.
Anhur vastaa rukouksiini ja yhtäkkiä vatsani tuntuu täydeltä. Ahh. Jumalaista.
Mutta ruokaa olisi löydettävä, Anhur ei ole kärsivällisyydestään tunnettu.

Hiippaillessani salaperäistä käytävää tapahtuu jotain odottamatonta, ansaluukku aukeaa allani ja putoan alempaan luolaan jossa pelottava iguana hyökkää minua kohti!
Listin sen helposti loitsulla.
Löydän portaat ylempään luolaan ja palaan hakemaan Teacupia. Olemme menossa takaisin alas kun kimppuumme käy ruma apina joka varastaa magic resistance viittani!
Teacup osoittaa rohkeutensa eikä päästä mokomaa karkuun ja minä saan mokoman tapettua. Teacup syö apinaparan raadon.

Haah, taas löydämme kaupan! Kauppias on nimeltään Y-crad, todella tyhmä nimi mutta en viitsi huomauttaa siitä koska hän vaikuttaa melko kokeneelta taistelijalta myös.
Löydän vanhan laukun jonka päätän heti tutkia siinä toivossa että sisään on unohtunut rahaa.
Laukku puree minua terävillä hampailla.
Ah, tämän täytyy olla bag of tricks, mietin kun puhaltelen kipeitä sormiani. Taidanpa ostaa.
Ahne Y-crad vaatii 100 zorkmidiä mokomasta laukunrähjästä.
Lähtiessäni huomaan että Teacup on varastanut pyyhkeen. Onneksi Y-crad ei sitä huomannut. Niistän nenäni ja tungen pyyhkeen reppuuni.
Matka jatkuu halki luolien, näen jo sieluni silmin kuinka palaan voittoisana Yendorin amuletin kanssa kukistettuani tuhansia hirviöitä!

Vastaan laahustava zombie saa tuta loitsujeni voiman!
Vaan yhtäkkiä kuulen takaani vihaista murinaa, siellä on pieni koira joka puree minua nilkasta. Huitaisen sitä sauvallani mutta mokoma pirulainen väistää ja pakottaa minut perääntymään käytävää aina umpikujaan saakka.
Valmistelen loitsun joka räjäyttäisi rakin kappaleiksi mutta samassa näen Teacupin joka lähestyy kauempaa käytävällä. Loitsun voima surmaisi myös sen! Epäröin kohtalokkaan hetken ajan ja koira hyökkää repien kurkkuni auki.
Kuinka noloa.


Albus, chaotic male elven Wizard



|........-########################### ##+.....|
|........|
# # |>....|
|........+ ####...........| ########## |......##### #..............|
--.
###|..........| # ----.-- |.............|
####### # #|..........| ` ## #..............|
# ### |...........######## # ###
### # |..........| # ### ###
# # |..........| # # ###
|-#
# # ###
|..........# # # ###
|........%| # # -.----###
|.........| *#@d#f###############+.....##
|.........| # |....|#
|........<. ##-.....#
|.........| |....|





Albus the Conjurer St:12 Dx:15 Co:12 In:17 Wi:8 Ch:11 Chaotic S:1922
Dlvl:5 $:528 HP:0(25) Pw:48(55) AC:9 Xp:5/296 T:2462

Your inventory
Weapons
a - a blessed +1 quarterstaff (weapon in hands)
n - 14 +0 darts
o - a +0 flail
t - a +0 spear
Armor
b - an uncursed +0 cloak of magic resistance (being worn)
q - an uncursed +0 leather armor
x - a blessed +4 pair of leather gloves
Comestibles
w - an uncursed slime mold
y - an uncursed food ration
Scrolls
h - an uncursed scroll of enchant armor
i - an uncursed scroll of identify
j - a blessed scroll of teleportation
p - 2 uncursed scrolls of teleportation
v - an uncursed scroll of identify
A - an uncursed scroll of destroy armor
Spellbooks
k - a blessed spellbook of force bolt
l - an uncursed spellbook of haste self
Potions
f - an uncursed potion of extra healing
g - 2 uncursed potions of sleeping
r - an uncursed potion of levitation
s - an uncursed potion of sickness
Rings
d - an uncursed ring of fire resistance (on right hand)
e - an uncursed ring of cold resistance (on left hand)
Wands
c - a wand of speed monster (0:7)
Tools
m - an uncursed leather drum
u - an uncursed oil lamp
B - a bag of tricks (0:20)
E - an uncursed towel
Gems
z - an uncursed fluorite stone

Final attributes
You were piously aligned
Your alignment was 21
You were fire resistant
You were cold resistant
You were sleep resistant
You were magic-protected
You had infravision
You are dead

Spells known in the end
Name Level Category Fail
a - force bolt 1 attack 0%
b - haste self 3 escape 93%

Vanquished creatures
a rock piercer
a homunculus
a monkey
3 dwarf zombies
a wererat
3 iguanas
3 hobbits
4 cave spiders
a brown mold
a yellow mold
a green mold
a gnome zombie
4 geckos
4 jackals
a fox
2 kobolds
4 sewer rats
a grid bug
6 lichens
3 kobold zombies
7 newts
53 creatures vanquished.

Voluntary challenges
You never genocided any monsters
You never polymorphed an object
You never changed form
You used no wishes

Your skills at the end
Fighting Skills
(none)
Weapon Skills
quarterstaff [Basic]
Spellcasting Skills
attack spells [Basic]
enchantment spells [Basic]

Goodbye Albus the Wizard...
You died in The Dungeons of Doom on dungeon level 5 with 1870 points,
and 528 pieces of gold, after 2462 moves.
Killer: little dog
You were level 5 with a maximum of 25 hit points when you died.

No Points Name Hp [max]
1 49051030 Zan-Wiz-Orc-Fem-Cha ascended to demigoddess-hood. 888 [888]
2 37666796 Snpr-Arc-Hum-Mal-Law ascended to demigod-hood. 284 [284]
3 9017166 Chryseus-Tou-Hum-Mal-Neu ascended to demigod-hood. 908 [908]

999 2015 Woodwind-Ran-Elf-Fem-Cha died in The Dungeons of Doom
on level 6. Killed by a dwarf lord. - [41]
1000 1989 Annu-Pri-Hum-Fem-Cha died in The Dungeons of Doom on
level 5. Killed by a dingo, while helpless. - [37]
* 1870 Albus-Wiz-Elf-Mal-Cha died in The Dungeons of Doom on
level 5. Killed by a little dog. - [25]

« Uudemmat - Vanhemmat »