IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.2.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 011 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 8 (39 %)
Poikia: 13 (61 %)
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,6 vuotta

Jäsenet (21)

Revenginerj44RiampespritaHannaaw-AnnagrammiwilpurnumeBloodpit_Sandybell_fatfingerGhostnoteJinnai-PunainenLankacotton^^siittio
« Uudemmat - Vanhemmat »

NortherlyRänkirock '09Luonut: NortherlySunnuntai 05.07.2009 07:23

Ei vittu kuin loistava päivä!

Eilen (kello tosiaankin on jo yli neljän sunnuntaiaamuna) tuossa iltasella grillattiin täällä tallilla, tehtiin iltatalli ja sen jälkeen lähdettiin katsastamaan millaista meininkiä löytyy Lehtimäeltä Ränkirockista. Olin tapahtuman mainoksen nähnyt viikolla kaupassa ja pohdin itsekseni että mikähän tuoki mahtaa olla, olin kuullut vain yhdestä bändistä (pääesiintyjä Bloodpitistä), muuten kaikki jotain täkäläisiä tuntemattomia orkestereja.

Ennen kuin päästiin lähtemään matkaan, Henkka soitti mulle. Aattelin että se varmaan taas kaipaa apua jossain asiassa, mutta ei! Se ilmoitti, että pojat (Riksa, Mikko ja Henkka) olivat tulossa Ränkirockiin ja kyseli että eikös se ole ihan lähellä. No voehan helevetti! Vähänkö mahtavaa! Oli ihan tajuttoman kivaa tavata poikia pitkästä aikaa ja hillua niiden kanssa metsässä pienillä ilmaisfestareilla. Sain kuulla, että ne käyvät siellä lähes joka vuosi ja olivat edesmenneen bändinsä kanssa siellä soittamassakin viime kesänä. Vittu.

Hilluttiin Riian ja Heidin kanssa siellä vähän yli yhteentoista asti ja sitten heitin tytöt takaisin tallille. Nappasin pojille jääkaapistani mukaan melkein kaiken syötäväksi kelpaavan ja lähdin takaisin festareille viettämään aikaa kavereideni kanssa. (:
Pääsin paikalle, niin viimeinen esiintyjä olikin jo lavalla kovassa vauhdissa. Katselimme setin loppuun ja suunnistimme jatkopaikalle Valkealammen rantaan, missä pojat saivat täyttää kupunsa. Henkka kaivoi matkalla autonsa takakontista kävelykepin ja mun oli pakko päästää suustani taas kerran "mitä vittua?!". Siinä se sitten käveli sen kanssa mairea hymy naamallaan. Siinä vaiheessa kun Henkka alkoi pyöritellä keppiä lanteikkaan kävelyn tahdissa mä totesin että nyt tuo keppi muuttui just astetta homommaksi. Henkka siihen:
"Se on vähän niinkuin miehen penis. Sekin muuttuu homoksi, jos sitä käyttää väärin."
Asia selvä! :D

Rannassa pojat söivät kovaan nälkäänsä tuomani kylmät hampurilaiset sekä mikropizzat ja kylmän makaronilaatikon. (Hyi helvetti mahtoi olla kamalaa.) Henkalle oli pinaattilettuja, jotka Riia armeliaana sponssasi. :D Samalla oli käynnissä rennon letkeä ja helvetin hauska keskustelu.

Notkuin poikien kanssa siellä kolmeen asti aamuyöllä ja heitin sitten heipat lähtiessäni takaisin nukkumaan. Riksaa halasinkin ja lupasin taas soitella kun ehdin. Huutelin vielä kävellessäni perään että pidetään yhteyksiä ja pitäkää hemmot itsenne hengissä. (:

Vittu että on nyt hyvä fiilis, enkä malta odottaa jazz-viikonloppua, että pääsen taas näkemään kaikki ihanat ystäväni ja pyörähtämään Porissa. <3
« Uudemmat - Vanhemmat »