IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
3.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 9 514 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 8
Koko
36 jäsentä
Tyttöjä: 14 (39 %)
Poikia: 22 (61 %)
Keski-ikä
38,2 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,7 vuotta
Ylläpitäjä
n1here

Jäsenet (36)

BabaBomeyelessHiienvarsaSarolahigh_priestessmannasofiaChatchaiNonwordNatporucnikSeikkailuKimmojOhnyMurmeLScuupiPikkuintiaaniAcharnNaarassusiraztaman

KayinAttila HeffnerLuonut: KayinSunnuntai 18.10.2009 15:35

Luoja loi maan ja nostatti kasvikunnan kasvamaan siitä, jotta ihminen voisi sitä hyödyntää.

"Jumala nostattaa maasta rohdoskasveja, eikä järkevän miehen pidä väheksyä niitä." Siirakin kirja 38:4 ( Raamattu)


Jonkin verran tietoa erinlaisista yrteistä ja niiden hyötykäytöstä:

http://www.varjojenkirja.com/yrtit.html


Rohtojen kirja, eli tietoa erinlaisista rohdoskasveista:

http://wikikko.info/wiki/Rohtojen_kirja


Jack Hererin kuuluisa tietokirja cannabiksesta:

http://emperor.wikidot.com/sisaellysluettelo
Skinwalker, skinwalker
Who am I, who are you
I was only passing through
Skinwalker, skinwalker

A strange encounter to be sure
He was wicked he was pure
Hear him calling, he's calling for you
Come with me into the mystic
Come with me into the night
We can live, live forever
Painted desert, peyote rain
Lord, don't let me go insane

Skinwalker, skinwalker
Through your eyes I can see
you have left your mark on me
Skinwalker, skinwalker

Painted desert, peyote rain
Lord, don't let me go insane

Skinwalker, skinwalker
He takes you to a sacred place
and drinks a tear off your face

Skinwalker, skinwalker
Talk to the spirits
Talk to the wind
Skinwalker, skinwalker
Ceremony of the Cloud People

- Robbie Robertson

EmieKipeille jäsenilleLuonut: EmieMaanantai 08.06.2009 16:11

Viime yönä bongasin oikeanpuoleiselta hartialtani hillittömän kokoisen paiseen/ finnin / kipupisteen.
Oli jo jonkin aikaa jomottanut niskaa ja hartioita kunnolla, ja vaikka venyttelin ja hieroin niitä, ja pyysin muitakin hieromaan, jomotus jatkui vain.
Järkeilin täten, että kipu säteilee tästä pisteestä, ja että kun hoidan sen kuntoon, muukin kroppa alkaa toimia paremmin.

Otin

ruokalusikallisen Villiminttua

(osa miedosta särkylääkkeestä*)

teelusikallisen Kingfisherin minttuhammastahnaa

ruokalusikallisen vihreää teetä

Hankasin mintun pieneksi käsieni välissä.

(Rouhin särkyläätettä joukkoon saksien avulla, isoksi osaksi sen takia, että sillä on puuduttava vaikutus. Nukkumaan mennessä tämä auttaa paikallaanmakaamisessa jos lihakset kenkkuilee. Jos toistat ohjeen ja uskot selviäväsi ilman tällaista, tee se.
Särkylääkkeet on ylimainostettuja ja niissä on usein turhia sidosaineita, eivätkä ne yksinään käytettynä edes toimi kunnolla.)

Sekoitin joukkoon Kingfisherin hammastahnaa niin, että seoksesta tuli aika tasainen seos.

Mulla ei ollut vihreää teetä suoraan irtonaisena, leikkasin auki teepussin ja valutin sisällön seokseen.
Sekoitin vähän aikaa ja lisäsin sitten

ruokalusikallisen lähes kiehuvaa vettä

- niin että seoksesta tuli taas tasaista.
Lopputulos oli huumaavan hyvälle tuoksuva pasta, joka oli sopivan lämmintä levitettäväksi iholle.

Puhdistin selän ja erityisen hyvin kohdan johon olin laittamassa seosta.

Sytytin kynttilöitä ja meditoin hetken.

Lämmitin seosta vielä vähän aikaa kynttilän päällä, lusikan avulla, ja
painoin sitten lusikassa olevan seoksen vasemmalla kädellä
oikella hartialla olevaan kipukohtaan.

Painoin sen päälle puhtaan, lämpimän sidekankaan palan, ja sidoin sen jälkeen höllästi pakettiin niin että isompi kangas tuki pienempää pitäen sen paikallaan vaikka liikuskelin.

Meditoin vielä hetken ja menin sitten nukkumaan.

Tänä aamuna niskat toimivat paremmin, käsien liikuttaminen ei satu enää, ja kipukohta on laskeutunut, se on nyt alle puolet alkuperäisestä koostaan.
Se myös kestää kovaakin kosketusta! Vielä eilen kipukohdan painaminen sormella olisi vienyt jalat alta.

Levitin juuri toisen annoksen puhdistetulle hartialle, tällä kertaa jo vähän miedompaa koska lisäsin yhden ruokalusikan vettä että sain sekoitettua sen tasaiseksi.

Voisin hyvinkin kuvitella tämän auttavan myös selän akne-ihoon, tosiaan niihin jumittuneisiin niskoihin ja varmaan ihan ihohoitonakin toimii.
Vois kokeilla jossain vaiheessa naamalle, mitenköhän vaikuttais?

Kaapista löytyy myös lääkekasvi Kamomilla, jos sitä lisäisi tähän vielä..
Taidan keittää kupillisen.

Rakkautta ja voimaa,

mjem
Entheogenesis - Awakening the Divine Within
Suomenkielisillä tekstityksillä.

Provosoiva, nyrjäyttävä ja aistillisesti rikas dokumentti, joka käsittelee erilaisista näkökulmista mm. shamanismia, lumousta, globaalia kriisiä, henkisyyttä, ihmiskulttuurin evoluutiota ja psykedeelien vaikutusta tietotekniikan kehitykseen.

Torrent: http://thepiratebay.org/torrent/4895612
Stream: http://vimeo.com/4662076
Näin käy kun päätän tutustua johonkin asiaan ja lähden kirjastoon -.- Iltalukemista.
Palmisteria

Mitä palmisteria on? Kädestä ennustaminen, eli palmisteria on yksi vanhimpia ennustuksen muotoja. Sen kehitys on luultavimmin alkanut jo kivikaudella ja kehittynyt käden muodon, viivojen, kukkuloiden sekä kynsien tulkinnaksi. Ihmisen käsi kertoo hyvin paljon asioita tämän luonteenpiirteistä ja elämäntavoista. On tietenkin jokaisen oma asia, uskooko palmisteriaan, mutta on huomattu, että käsi todella kertoo paljon tosiasioita. Kädestä ennustaminen sisältää kolme eri haaraa: kirognomia eli käden muodon tutkiminen, kiromantia eli kämmenen viivojen ja muiden erityisominaisuuksien tutkiminen sekä dermatoglyfia eli kämmenen ja sormien ihokuvioiden tutkiminen. Kättä tulkittaessa katsotaan vasenta kättä. Tästä on poikkeuksia, mutta niistä mainitaan erikseen. Aluksi tarkastellaan käden olemusta yleisesti. Jos käsi on veltto, voi se kertoa tarmon tai itseluottamuksen puutteesta, kun taas reipas kädenpuristus kätellessä kielii luotettavuudesta. Kädenpuristus kertoo muutakin ihmisestä. Jos käsi on karhea, on sen haltija luultavimmin käytännön ihminen, mutta jos käsi on nihkeä, se kertoo mahdollisesta hermostuneisuudesta. Erityisen kalpean ja kylmän käden omistajaa voi epäillä jopa vampyyriksi. Kalpea käsi kertoo myös sisäänpäin kääntyneestä persoonallisuudesta. Punertava käsi on seurallisen ihmisen käsi, mutta hyvin voimakas puna kertoo jo aggressiivisuudesta.


Sormenjäljet

Jokaisella on luonnollisestikin erilainen sormenjälki, mutta niillä on joitakin yhteisiä piirteitä, vaikka näitä asioita onkin hankalaa selvittää. Sormenjälkien tyypit ovat kierteet, kaaret ja silmukat. Kierteiset viivat kulkevat ympyrää, kun taas kaaret eivät yleensä kosketa toisiaan, vaan kulkevat vaakasuoraan aaltoilevina. Silmukka tarkoittaa viivaa, joka tekee
silmukan ja jatkaa sitten aaltoilemistaan. Sellainen ihminen, jolla on kierteiset sormenjäljet, on hiljainen, vastuuntuntoinen, syvällinen ja hän pitää yksin työskentelystä. Kaarisormiset taas ovat materialistisia ja luotettavia käytännön ihmisiä, joiden on myös vaikeaa osoittaa tunteitaan. Sellainen ihminen, jonka sormenjäljissä on silmukoita, on monipuolinen, joustava, luova ja kiireisestä elämästä pitävä persoona.


Käsityypit

Kahdella ihmisellä ei ole samanlaisia käsiä, vaan jokaisen kädet ovat erityiset. Käsillä on kuitenkin yhteisiä piirteitä ja niiden perusteella voi määritellä neljään käsityyppiin. Tämä määritys on tietenkin hyvin karkea ja siksi voi olla vaikeaa löytää omaa tyyppiään. Kädet jaetaan maakäsiin, ilmakäsiin, vesikäsiin ja tulikäsiin.

Maakäsi: lyhyt kämmen ja lyhyet sormet, sormenjäljet silmukoita ja kaaria, viivat melko heikosti näkyvissä. Tällainen ihminen on luotettava, maanläheinen, työteliäs, käytännöllinen, tarkka rutiineistaan ja järjestelmällinen.

Ilmakäsi: lyhyt kämmen ja pitkät sormet, viivat näkyvät selvästi, sormenjäljet yleensä silmukoita. Henkilö on puhelias, innokas, eloisa, seurallinen, pitää opiskelusta ja vaihtelusta.

Vesikäsi: pitkä kämmen ja pitkät sormet, sormenjäljet tavallisesti silmukoita. Käden viivat heikkoja, mutta niitä on paljon. Ihminen on taiteellinen, herkkä, tunteellinen, lempeä ja hiljainen.

Tulikäsi: lyhyt kämmen ja pitkät sormet, viivoja on runsaasti ja ne ovat selviä. Sormenjäljet ovat kierteisiä. Tällainen henkilö on innostunut, kiireinen, energinen ja muutenkin ulospäin suuntautunut. Hän on yleensä myös tunteellinen.


Kukkulat

Käden kukkuloita on yhteensä kahdeksan ja nekin täytyy ottaa huomioon, kun tulkitsee käden ominaisuuksia. Nämä kukkulat kertovat erilaisia asioita ihmisestä, kuten esimerkiksi peukalon alla sijaitseva Venuksen kukkula sisältää emotionaaliset seikat, tahdon, logiikan ja suhteen ulkoiseen maailmaan. Astrologisia asioita sekä yhteyksiä intuitiiviseen maailmaan, mielikuvitukseen ja muuhun mentaaliseen toimintaan kertoo Kuun kukkula, jonka löytää pikkusormen alta, kämmenen oikeasta alanurkasta. Muita kukkuloita ovat etusormen alla sijaitseva Jupiterin kukkula
(itseluottamus ja kunnianhimo), keskisormen alla oleva Saturnuksen kukkula (vakavuus ja vastuuntuntoisuus), nimettömän alta löytyvä Apollon eli auringon kukkula (onnen laatu ja määrä) sekä Merkuriuksen kukkula (kriittisyys, epäluotettavuus ja charmikkuus ja huumorintajuisuus), joka sijaitsee pikkusormen alla. On myös olemassa ylempi Marsin kukkula, joka on Kuun ja Merkuriuksen kukkuloiden välissä. Tämä kukkula kertoo moraalisesta rohkeudesta ja vastarinnasta. Marsin alempi kukkula puolestaan löytyy Venuksen kukkulan sekä Jupiterin kukkulan välistä. Tämä kohouma kertoo ihmisen fyysisestä rohkeudesta ja aggressioista.


Viivat

Kun puhutaan kädestä ennustamisesta, monelle tulee ensimmäiseksi mieleen juuri käden viivojen tulkitseminen. Tämä ennustuksen muoto on paljon muutakin ja käden viivat ovat vain osa koko tulkintaa.


Elämänviiva

Tätä viivaa luetaan peukalon yläpuolelta kämmentä pitkin alaspäin. Elämänviiva kertoo elämän laadusta eikä suinkaan siitä, kuinka pitkä ihmisen elämä on. Mikäli tämä viiva kaartuu laajana kämmenen keskelle, on ihmisen elämä terve ja kaikki tasapainossa. Hänen mielensä on vahva ja hän luottaa itseensä, suorastaan rakastaa elämistä. Mutta jos elämänviiva kaartuu tiukasti peukalon juurta pitkin, tarkoittaa se sitä, että ihminen on pikkumainen, itsekäs, kylmä ja torjuva persoona. Harkitsevasta ja varovaisestakin luonteesta taas kertoo päänviiva, joka yhdistyy heti alussa elämänviivaan. Mutta mikäli viivat eivät yhdisty, on se merkki luonteesta, joka haluaa ottaa riskejä elämässä. Elämänviivan ylitse kulkevat poikkiviivat tarkoittavat tunnekuohuja, katkeamat taas vammaa tai jotakin muutosta elämäntavoissa. Tässä viivassa saattaa olla myös haarautumia. Ylöspäin nousevat haarat merkitsevät menestystä ja henkilökohtaisia saavutuksia. Alaspäin kulkevat haarat eivät välttämättä kerro epäonnesta, vaan paremminkin muutoksista, jotka saattavat olla myös myönteisiä. Jupiterin
kukkulaa kohti kulkeva haara kertoo akateemisesta menestyksestä, Saturnukseen suuntautuva asunnon ostoa, Apolloon osoittava onnea ja Merkuriukseen suuntautuva rahaa.


Päänviiva

Päänviivaa luetaan peukalon yläpuolelta vaakasuoraan kämmenen toista laitaa kohti. Tämä viiva kertoo henkilön mielenlaadusta, ei suinkaan ajatuksia. Suoran päänviivan omaava ihminen on materialistinen, käytännöllinen, johdonmukainen ja muutenkin suoraviivaisesti ajatteleva. Mikäli päänviiva on kaareva, se kertoo ihmisen olevan luova ja häntä kiinnostavat yleensä kielet, taide sekä erilaisten ihmisten kanssa työskentely. Hyvin jyrkästi kaartuva päänviiva kuitenkin kielii liiallisesta mielikuvituksen käytöstä sekä mielestä, jolla on tapana ailahdella laidasta laitaan. Mikäli päänviiva on paksu ja hallitsee selvästi kättä, on se harvinainen viiva, jota kutsutaan Simiaaniviivaksi. Päänviiva saattaa myös yhdistyä elämänviivaan. Tämä kertoo varovaisesta ja harkitsevasta luonteesta. Ihminen on sitä itsepäisempi, mitä kauempana päänviiva ja elämänviiva kulkevat toisistaan. Nopeasti päättyvä, lyhyt päänviiva kertoo, että ihminen välittää materialistisista asioista melko paljon. Päänviivan pienet haarat, jotka kulkevat alaspäin, vihjaisevat masennuksesta ja poikkiviivat enteilevät vaikeuksia. Ylöspäin osoittavat haarat taas kertovat saavutuksista. Jos päänviivassa on katkos, se merkitsee uutta suhtautumista elämään.


Sydämenviiva

Rakkaudenviivaa luetaan kämmenen ulkosyrjästä alkaen kohti etusormea. Tämä viiva kertoo erilaisia asioita ihmisen ihmissuhteista, kiintymyksestä, tunteista ja tietenkin rakkaudesta. Mikäli sydämenviiva on hyvin lyhyt ja päättyy Jupiterin kukkulan alla, tarkoittaa se sitä, että tällainen ihminen on hyvin romanttinen, mutta samalla naiivi rakkauden suhteen. Sellaisella, jolla sydämenviiva koskettaa etusormen juurta, voi olla hyvinkin suuret odotukset ja vaatimukset. Suora viiva taas merkitsee sitä, että ihminen laittaa työnsä ihmissuhteiden ja kaiken muunkin edelle. Mikäli viiva taas kulkee etu- ja keskisormen väliin, kertoo se, että henkilön on vaikeaa puhua sisimmistä tuntemuksistaan. Yleensä ei ole olemassa erityisen hyvää tai huonoa viivaa, mutta sydämenviivan kohdalla tällainen pätee varsin paljon. Mikäli viiva päättyy Saturnuksen kukkulalle, on henkilön vaikea sitoutua pitkäaikaiseen suhteeseen. Jos sydämenviiva päättyy ?haarukkaan? tai kolmikärkeen, on ihmisen luonne lämmin ja sympaattinen. Alaspäin suuntautuvat haarat viivassa kertovat pettymyksestä, kuten saattaa arvata. Tämä viiva kielii myös huonosta näöstä, mikäli se muodostaa saarekemaisen muodon nimettömän alle. Jos muodostelma on keskisormen alla, voi ihmisellä olla huononpuoleinen kuulo.


Kohtalonviiva

Ranteesta ylöspäin luettavaa viivaa ei ole kaikilla ollenkaan tai se voi olla hyvin lyhyt. Selkeä kohtalonviiva onkin varsin harvinainen. Mikäli viivaa ei löydy lainkaan, tarkoittaa se sitä, että ihminen on vapaa yhteiskunnan paineista ja normeista. Keskisormea kohti suuntaava kohtalonviiva tarkoittaa sitä, että ihminen seuraa tarkoin elämälleen määrättyä suuntaa. Mikäli viiva yhdistyy alussa elämänviivaan, kertoo se ihmisen joutuneen ottamaan jo varhaisessa vaiheessa elämäänsä paljon vastuuta. Jos kohtalonviiva taas alkaa hieman ylempää, tarkoittaa se sitä, että nuoruudessa on vaikeaa päättää elämänsä suunnasta. Tasapainoisesta elämästä puolestaan kertoo viiva, joka päättyy Saturnuksen kukkulalle. Etusormen alle päättyvä viiva taas lupaa ihmiselle vaikutusvaltaista asemaa. Pikkusormen alle päättyvä viiva enteilee rikkauksia ja vaurautta, kun taas Apolloon loppuva viiva kuvaa taiteita ja kirjallisuutta. Jos kohtalonviiva yltää Saturnuksen kukkulalle, tarkoittaa se sitä, että ihminen tahtoo ylittää voimavaransa yhtenään. Mikäli sydämenviiva katkaisee kohtalonviivan, kielii se sydänsuruista, jotka häiritsevät elämää. Haarat, jotka alkavat Kuun kukkulalta ja päättyvät kohtalonviivaan, tarkoittavat seurustelua ja avioliittoa. Kohtalonviivan katkeamat merkitsevät muutoksia elämässä, hyvin selkeä katkos puolestaan rajua muutosta.


Avioliitonviiva

Tämä viiva kertoo ihmisen suhteista toisiin ihmisiin. Merkuriuksen alapuolelta lähtevät pienet viivat vaakasuoraan kohti kämmenen syrjää. Avioliitonviivaa ei saa sekoittaa lapsenviivaan, joka puolestaan kulkee pystysuoraan Merkuriuksen kukkulalta. Jos avioliitonviiva on pitkä ja suora, kertoo se pitkästä ja onnellisesta ihmissuhteesta. Mutta jos viivan loppupäässä on haarukka, tietää se avioeroa ja jos alkupäästä löytyy haarukan muotoinen kuvio, tietää se viivytystä tai turhautumista ihmissuhteen alussa. Jos viivat näkyvät huonosti, tarkoittaa jokainen niistä pientä ja vain vähän merkittävää romanssia.


Venuksen renkaat

Ranteen viivoihin kuuluvat Venuksen renkaat kulkevat vaakasuoraan ranteen ja kämmenen rajan poikki. Nämä viivat kertovat ihmisen terveydestä, vauraudesta sekä matkoista. Jos ylimmäinen rengas on ketjumainen, tarkoittaa se sitä, että vaikean elämän jälkeen seuraa onnea. Äkillistä rikastumista lupailee ylimmäisestä renkaasta lähtevä viiva kohti Merkuriuksen kukkulaa.


Kynnet

Ihmisen kynsistäkin voi päätellä kaikenlaisia asioita. Kynnet kertovat paljon esimerkiksi elämäntavoista ja olemuksesta. Seuraavassa on kynsien ominaisuuksia, jotka kertovat ihmisestä. Puolikuut tarkoittavat niitä vaaleampia kohtia, jotka ovat kynnen juuren päällä, kynsinauhan vieressä.


Väri

Vaaleanpunainen: lämmin ja tasainen luonne, hyvä terveys
Punainen: kiukkuinen luonne, ehkä verenpainevaivoja, toimii hetken mielijohteesta.
Sininen: kylmät raajat, huono verenkierto.
Keltainen: maksasairaus.
Valkoinen: kylmä, itsekäs luonne.


Koko

Iso: huoleton, tyyni, hyvä arvostelukyky.
Pieni: aktiivinen, energinen, kriittinen.


Puolikuut

Isot: Vahva sydän, hyvä verenkierto.
Pienet: hyvä terveys.


Muoto

Manteli: lempeä, hienostunut, tunteellinen, uneksiva.
Pähkinä: romanttinen, hermostunut, ehkä pahantuulinen.
Simpukka: hermostunut.
Neliö: luotettava, järkevä, hitaasti suuttuva.
Pitkulainen, ohut: itsekäs, ahne, neuroottinen.
Leveä: äkilliset tunteenpurkaukset.
Pitkät: henkilö menettää nopeasti kärsivällisyytensä, mutta leppyy yhtä nopeasti.
Pyöreät: toimii vaistojensa varassa, ei kovin käytännöllinen.
Kiilamainen: mukautuva, mutta stressaantuu helposti.
Soikea: iloinen, ulospäin suuntautunut.

yksinkertainenliittoLuonut: yksinkertainenKeskiviikko 03.09.2008 22:41

yöllä kävin oudossa maassa
jossa aavemaiset ihmiset vaelsivat pysähtyneinä kodeissaan
ja me olimme läpinäkyvä huokaus jota kukaan ei huomioinut
talojen ikkunoissa oli raamit muttei laseja
kuka tahansa saattoi kurkottaa kadulta sisään huoneisiin
(kukaan ei tosin ilmeisesti halunnut)

toisaalla sain vastaan vihaa ja epäuskoa, ennakkoluuloja
jotka virtasivat sisään porteistani jotka niille aukaisin,
aukaisin vaikka pelko sattui

torjuin tyhjän nautinnon,
vaadin saada nähdä kuoren lävitse,
laajentaa tuntumaa ja yhteyttä
epäilin piilotettuja tarkoituksia

laskin verestäni puhdistavan, maagisen esanssin
jotta muutkin voisivat kirkastua pimeydestäni
rakensin laatikkoa jossa huojuivat elävien ääriviivat
ja joku syytti minua siitä ettei parantuminen vältä rosoisuutta
raivoni purkautui

hitaasti vetäydyin takaisin, kohti hämmästyttävää arkea
uusia, väkeviä voimia mukanani
tunsin hyökyvää.

yksinkertainenoletkosinäLuonut: yksinkertainenMaanantai 11.08.2008 07:37

molekyylit avaavat lukkoja ovista
joista seikkailunhaluiset valahtavat lävitse
takaa löytyy uskomattoman hyviä kysymyksiä,
juuri sellaisia joita tarvitaan.
hämmästyttävää.

ihmetekoja tapahtuu jatkuvasti,
kyse on määritelmistä vain määritelmistä
kokemus siitä tässä ja nyt, tällä nimenomaisella sykäyksellä
ruokkii säkenöivää janoa
rattaiden pyöritykseen

minä todistan tätä suunnattomuutta,
en ainoastaan tänään
vaan erityisesti laajimmassa mahdottomassa merkityksessä
istun ystävän nojatuolissa
nukkuvien ihmisten keskellä
ja tunnen itseni vahvaksi tietäessäni
ettei kenenkään yksinäisyys
ole irrallaan muista

molekyylit avaavat lukkoja ovista
joista kuljettuani osaan
enemmän ja enemmän ja enemmän
rakastautua olemisen ehdottoman aistilliseen rytmiin