IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
9.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 2077 (1.7.2008 alkaen)
Koko
176 jäsentä
Tyttöjä: 134 (77 %)
Poikia: 42 (23 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 116 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,3 vuotta

Jäsenet (176)

Naja_hajeSalmiakkipalaNuppuinenparanoidarTopiTopisusa123centauritiKaHeidiRoxxglia^aj83KyseenalaistajaneleonUivelo-^^Papaija{anu}}}
« Uudemmat -

SaneVegetarismiLuonut: SaneMaanantai 18.05.2015 23:29

Vegetarismi, percovegetarismi ja mitä kaikkii diettei näit nyt on, jotka keskittyy siihen ettei eläimii vahingoiteta, on ehkä väsynein tapa yrittää pelastaa planeettaa lol

Jos välttelet gainsei ja kalan terveellisii rasvoi ja sinkkii ja kreatiinii ja muit ihmiselle terveellisii ravintoaineit ja yrität pääsääntösesti näyttää Auschwitzin juutalaiselt ja haluut syödä pelkkii porkkanoit that's fine...mut turha väittää et pelastat ainuttakaa eläintä ruokavalios muutoksel :D

Maailmas tapetaa 58 vitun biljoonaa eläintä JOKA PÄIVÄ! xd Sun yks lampaanpotkasta kieltäytyminen ei pelastanu edes sitä lammasta, koska se oli jo kuollu.

On äärettömän naiivii, ellei jopa lapsellisen tyhmää kuvitella et vegetarismi yms muuttaa mitää.
Sama ku aseista kieltäytyminen ei muuta mitää.
On arvioitu et vaatis jonku tietyn määrän miljardei (en muista tarkkaa lukuu) lopettamaa maailman nälänhädän...ja se määrä oli sama jonka maailma käyttää sotatoimiin 8 vitun päivässä.
Myönnä vaa tekeväs näit asioit ittes vuoks, koska ne saa sut hyvälle mielelle, eikä siin oo mitää vikaa...mut älä esitä mitää pyhimyst joka edistää globaalii harmoniaa yms bullshit :D

Veget on pohjimmiltaa tekopyhii/itsekkäit ihmisii. Lopetatte lihansyönnin vaan, koska se sopii teille. Teil ei oo mikää tarve syödä lihaa. Ette pidä sitä erityisen maukkaana. Tykkäätte kasviksista.
Ja sen takii koska teille liha ei oo big deal, kuvittelette et kaikki muut voi lopettaa sen tost noin vaa.
Yhtä tyhmää ku sanoo tervakeuhkolle "no mikset vaa lopeta? :D En mäkää polta :D"

Tekopyhyys ilmenee siin et lopetatte lihansyönnin ja pidätte itteenne hyvinä ihmisinä, mut samal ajatte ilomielin autoo. Tuette joukkoliikenteen ilmansaastuttamist matkustamal takseil ja busseil. Tuette öljy-yhtiöit joka kerta ku katotte tv. Jokanen lukemanne kirja on yks kaadettu puu. Holy shit. Miten voit elää ittes kans. Muuta luolaan ja syö marjoi. Mut älä ötököit. Niilläki on tunteet ja rakastava perhe.

Joku hippi vois nyt sanoo lol meet ääripäihin, mut ku ajattelet asiaa...en oo väärässäkään :)

Sun kasvisdieetti vaikuttaa lihateollisuuden rauhottumisee yhtä paljo ku kaikki maapallon ongelmat laitettuna yhtee, vaikuttaa Andromedan lähestymisee meiän Linnunrataa.

Näiden asioiden toteaminen ei oo sydämettömyyttä; välitän eläimist yhtä paljo ku säki...mut se et sanoo lihansyönnin vahingoittavan sitä itse eläintä, on ku sanois Facebook-tykkäysten pelastavan ihmishenkiii.

Faktojen tajuaminen ei todellakaa tee kenestää yhtää sen huonompaa ihmist, se vaa todistaa et oot kyenny avaa silmäs ja herää fantasiatodellisuudestas tähän maailmaan ja näkee et on joitain asioita, jotka ei vaan tuu muuttuu.
Se vaan todistaa et oot onnistunu puhkoo sen kuplan ympäriltäs, jonka sisäl ennen oli vaan perseennuolijoita, joiden mielest jos sul on kuvas salivaatteet pääl, oot "vitun tikis kunnos"
Se todistaa et oot tajunnu, että joka 40:s sekunti nainen raiskataan.
Oot tajunnu, et ehkä jokanen ihminen sun estolistallas ei oo välttämät yrittäny satuttaa sua, niiden mielipiteet ja elämänkatsomus on vaan poikennu omistas ja se ei oo mikää syy estää toista ja olla tunnustamatta sen olemassaoloa, koska erilaisuus on vitun sick shit.

Kaikki yrittää parantaa maailmaa, ennen ku on edes omat asiat kunnos. Se on yhtä tuomittu epäonnistumaa ku rakkauden ettiminen, ennen ku osaat rakastaa ittees.
Eka hoida omat asias kuntoo, sit vast ala miettii, miten voisit auttaa muita

KuukkeliskuH U O M I O !Luonut: KuukkeliskuMaanantai 15.04.2013 13:15

Allekirjoittakaa linkin vetoomus, jossa vaaditaan koirien ja kissojen liha- ja turkistuotannon kieltämistä Kiinassa ! ;__; KIITOS!


http://www.voicelessfriends.org/


Linkin lähde: http://www.oikeuttaelaimille.net/uutisia-ja-ajankohtaista/tutkimus-koiranlihan-tuotannosta-kiinassa_____________

Mokusovegen painajainenLuonut: MokusoMaanantai 16.01.2012 19:54

Kuro-setähei minä olen SenniLuonut: Kuro-setäSunnuntai 15.08.2010 23:41

Ja minä paistan makkaraa!

(t. kanu)

rama rama ding dong

(t. aino)

GHIVegetarismiraivoLuonut: GHIPerjantai 13.08.2010 02:53

Mä voisin oikeasti ryhtyä vegeksi ellei se olis noin _vittumaista_.

En oikeestaan välitä punasesta lihasta tai kalasta ollenkaan, ainoastaan kanaa tulis ikävä. Kasvikset maistuu musta itteasiassa paremmilta kun lihatuotteet jos ne maustaa oikein. Ja kyllähän se fakta ois, että siillä pelastais yhden tai kaksi lehmän takapuolta varmalta kuolemalta.

Mutta ei elämä kun noi on vegaaniliiton sivuilla niin saatanallisen absoluuttisia ton "eläinperäisten tuotteiden" eliminoimisen kanssa, pää hajoaa! Minkä takia ne ei ota huomioon ihmisiä, jotka olis valmiita _rajottamaan_ lihansyöntiä, mutta esim edelleen haluaisi syödä kananmunia ja juustoa ja näin ees päin? Reseptejä löytyy vaan tolla ajatuksella että kaikki tai ei mitään. Pysyn mieluummin lihansyöjänä kun alan säätämään noin helvetisti!

Eniten ehkä vituttaa noiden antama mielikuva, että jos oot vegaani niin oot vitusti parempi kun sellainen, joka syö jotain eläinperäistä. Onhan se hienoa olla täyskasvis, mutta hei, jotain respectiä niillekkin jotka edes rajottaa!

Miksi vegetaristeilla ei ole omia sivuja???? Tai saatana sellasilla siirtymävaihetapauksilla, jotka haluaa syödä sitä saatanan kanaa vielä???!?!?

....joo. Ei mulla muuta.

ps. Hetkinen, onko semmonenkin vegeryhmä, jotka syö kanaa? HÄ :D

pps. Ja nyt tää soi mun päässä
"Etkö tajua että yritän vierottaa sinut noista rehuista?"

JANNAKUUyhyyLuonut: JANNAKUULauantai 08.05.2010 15:18

oon päättäny et luovun kananki syönnistä viimeistään vuoden vaihteessa (:

FishiSensuroimatonta materiaaliaLuonut: FishiPerjantai 30.04.2010 15:02

Katottiin koulussa dokumenttielokuva (The Cove) delfiinien pyydystämisestä ja teurastamisesta. Tuli aivan mielettömän paha olo sekä fyysisesti että henkisesti. Tärisen. Päätin et mä en enää koskaan osta kalaa tai syö sitä kouluruokalassa. Kotona vaan jos on ihan pakko. Ja vegaaniksi ryhdyn heti kun pääsen pois kotoa. Delfinaaroita onneksi päätin jo ajat sitten alkaa boikotoimaan.

Sen jälkeen oli ruokailu (on itse asiassa meneillään nytkin, oon ATK-luokassa) ja voi luoja! Mun oli pakko lähteä siitä pöydästä, mä olin niin suunnattoman vihanen ja turhautunut. Ihmiset päivittelee sitä miten olikin hirveä leffa ja kamalaa että niille delfiineille voidaankin tehdä sillein - JA LAUTASELLA ON LIHAA. Lihapöyryköitä ja kalkkunanugettia, om om om nammmm! Ja mistähän se liha on saatu? Tehotuotantolaitoksista. Paikoista joissa eläimet elävät ahtaissa tiloissa, kaukana luonnollisesta ympäristöstään. Stressaantuneet eläimet nokkivat ja purevat toisiaan. Eläimet ovat sairaita ja ahdistuneita, kuolleet korjataan rutiininomaisesti pois lattioilta lojumasta. Eläimet jalostetaan ja syötetään niin lihaviksi, etteivät niiden jalat kunnolla kanna. Kun kärsimystä ja kitumista on tarpeeksi takana, ne lastataan teurastamolle vievään autoon kuin puupalikat: mitä sitten jos jalka vahingossa katkeaa tai siipi jää oven väliin, kohtahan ne kaikki kuolevat. Enkä minä edes tiedä mitä muuta ne eläimet joutuvat kärsimään, alkaa kuvottaa jo ensiriveillä niin, että lopetan lukemisen. En edes halua tietää.

Miten nämä ihmiset, jotka niin sympatoivat delfiinejen raakaa kohtaloa, KYKENEVÄT ohittamaan ihan täällä kotimaassa ja kaikkialla muulla tapahtuvan kidutuksen? "Mä en vois ryhtyä kasvissyöjäksi, liha on niin hyvää. Kyl mä sinänsä ymmärrän sen jutun, mut mä en pystyis luopuu lihasta." HAISTAKAA VITTU. Oikeasti. Mulla pettää argumentointikyvyt tässä kohtaa, mä oon vaan niin suuttunut etten pysty aatteleen mitään järjellä.

"Mitä tykkäsit tosta leffasta?"
"Oon onnellinen etten oo Japanissa." (Se dokumentti siis keskittyi Japaniin.)

VOI LUOJA! Onneksi ei meillä täällä! Onneksi kukaan suomalainen ei söisi delfiininlihaa! (mut delfinaariosta ei kyl pystyis luopumaan, on ne delfiinit niin söpöjä) On se kamalaa kun ihminen voikin olla niin tunteeton eläimiä kohtaan! ONHAN SE JNDKSHJDUSHD KAMALAA!

Mulla on huono omatunto, huono olo ja huono mieli. Mua ällöttää kaikki kananmunat, juustot pitsan päällä, kaikki maitolasilliset mitä jatkuvasti lappaan suuhuni. HYI H*LVETTI. Mua ällöttää kaikki se tuhoton määrä lihaa mitä ehdin syödä ennen kuin lopetin. Mua ällöttää, ällöttää, ällöttää. Itkettää.

SunKing[Ei aihetta]Luonut: SunKingKeskiviikko 25.02.2009 14:59

Saruto[Ei aihetta]Luonut: SarutoTiistai 23.12.2008 03:36

Ylihuomenna muuten tasan vuosi kasvisyöjänä *3*
« Uudemmat -