IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
15.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 2044 (1.7.2008 alkaen)
Koko
190 jäsentä
Tyttöjä: 101 (54 %)
Poikia: 89 (46 %)
Keski-ikä
35,7 vuotta
Otos: 138 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,6 vuotta
Ylläpitäjä
X-tinac

Jäsenet (190)

_th_84_pekkis79Zabusetäwhirlingwind-karhuIII-japi82Ropolaineiia`salec1984MisannesekamelskaHemppeDark_ReaperWeeGiMinna_85^mn77^
« Uudemmat - Vanhemmat »

A-styleTURKU ❤ ÅBOLuonut: A-stylePerjantai 14.08.2015 15:53

SaneSohvasurfausLuonut: SaneMaanantai 01.07.2013 17:51

LET'S GO CATCH A BIG ONE DUDE MAN BRO!

Ruisrock on jo ens viikonloppuna, vaik tuntuu et viel eilen siihen oli kaks viikkoo aikaa!
Joten nyt huomio kaikki siel perseenreiässä asuvat: etsitään majoituspaikkaa kahdeksi yöksi!

Täältä ois tulossa yks sisäsiisti salimake, yks kastroitu iranilainen (silt varalt et taloudes on lemmikkieläimiä) ja yks aasialainen hyppypapu joka ei vie paljoa tilaa vaa mahtuu yöpöydän lokeroon nukkumaan! Ja sit tietenki minä itse, joka oon kaikkia edellä mainittui asioita.

Eli tosiaan sopimuksee ei kuulu sun safkojen ja viinojen juonti ja heroiinien rännitys, kaikki elämiskustannukset hoidetaan ite. Kämppääkää ei tarvita ku vaa nukkumist varten, muu aika vaellellaa Turus bongaamas mikroshortsei. Eli koska ollaan isoja poikii, sulle koituu mahd. vähän vaivaa meistä.

Plussana sulle on et ollaa kaikki salimakei ja hakataa kaikki, joten jos oot epäonnekses onnistunu suututtaa Shaolin Temppelin munkkei, pystytää auttaa sua torjumaa niiden yölliset kostotoimenpiteet.

Niin ja mieluiten majoitus jonku bro'n luota (no homo) koska bitches ain't nothin but ho's and tricks

C'mon, rohkeesti vaa ilmotus kehii tähän blogiin, yksityisel tai chättiinn I don't care.
Ei meistä vaivaa koidu =)
Voin jopa paljastaa sulle mun salaisen jalkarutiinin ;) ...there is none...

Help a bro out
(vaik eihä tähän kukaa mitä vastaa koska riskien ottaminen on liian mainstream)
tumblr_lhgjim2jYx1qbiuveo1_400.gif

A-styleHIHI! åboooooLuonut: A-stylePerjantai 29.04.2011 16:42

CHECK IT! www.vanitybackstage.com/2011/04/turku-2011-glorious-friday-part-1.html
Katsoin et siitä on tasan vuosi kun postasin samanaiheisen turkupostauksen ;D;D;D;D TURKU<3

FucusaKuka ampui Mainilan laukaukset?Luonut: FucusaKeskiviikko 04.02.2009 19:52

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=63223:krooninen-ryssaeviha-akateemisen-karjala-seuran-polttoaineena&catid=5:tiede&Itemid=7

Urho Kekkonen kuului aikoinaan AKS:aan.
1920-luvun alussa perustettu AKS kävi avointa sotaa nuorta Neuvostoliittoa ja omaa parlamentarismiamme vastaan.

ProKarelia = fasismin jätökset, sanoo Leo M. Nieminen
http://www.youtube.com/watch?v=xKuOtua5dW4

Akateeminen Karjala-Seura (AKS) oli vuosina 1922–1944 toiminut ylioppilaiden ja akateemisen eliitin muodostama kansallismielinen järjestö, joka olemassaolonsa aikana hallitsi suvereenisti akateemista maailmaa ja ylioppilaskuntaa. Lisäksi AKS:llä oli paljon vaikutusvaltaa Suomen sisäpolitiikassa jo pelkästään siksi, että sen jäsenkuntaan kuului monia merkittäviä politiikan toimijoita.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aunuksen_retkikunta
Aunuksen retki oli suomalaisten vapaaehtoisten yritys valloittaa ja liittää Suomeen osia Itä-Karjalasta vuonna 1919, Venäjän sisällissodan aikana. Retki oli yksi heimosodista.
Helmikuussa 1918 Mannerheim piti kuuluisan Miekkavalapuheensa, jossa hän sanoi, ettei pane miekkaansa tuppeen, ennen kuin Viena ja Aunus on vapautettu Leninin sotilaista. Suomen sisällissodan jälkeen käytiin paljon julkista keskustelua Itä-Karjalan liittämisestä Suomeen.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suur-Suomi
Suur-Suomi-aate oli heimoaatteeseen perustunut itämerensuomalaisen kansojen yhteenkuuluvuutta korostanut aate, johon usein sisältyi halu tai tavoite liittää Suomen valtioon itämerensuomalaisen väestön asuttamia muiden valtioiden alueita. Suur-Suomi-aatetta edustaneista järjestöistä Akateeminen Karjala-Seura puhui Suur-Suomesta sekä tavoitellun suursuomalaisen valtion että suomalais-karjalaisen ei-valtiollisen kieli- ja kulttuuriyhteisön merkityksessä.
1920-luvulla suur-Suomea rakennettiin heimosodissa ja haluttiin yhdistää kaikki itämerensuomalaiset kansat yhdeksi valtioksi. Tällaista halua oli myös läntisessä Itä-Karjalassa, joista Repolan ja Porajärven kunnat liittyivät Suomeen, tosin vasta tiukkojen ehtojen myötä, mutta jäivät Tarton rauhassa rajojen ulkopuolelle.

Eniten suur-Suomen projekti elähdytti Akateemisen Karjala-Seuran ja Lapuan liikkeen ja sen parlamentaarisen seuraajan IKL:n politiikkaa. Myös kokoomuksessa ja Maalaisliitossa oli Suomen suurentamisen kannattajia. Mannerheimin Miekkavala 1918 ja Miekantuppipäiväkäsky 1941 lisäsivät Suur-Suomi-innostusta. Vasemmistopoliitikoista suursuomalaista harrastusta oli aikoinaan Oskari Tokoilla ja Väinö Voionmaalla, joka julkaisi 1918 kirjan "Suur-Suomen luonnolliset rajat".
http://fi.wikipedia.org/wiki/Akateeminen_Karjala-Seura
AKS keskittyi aluksi Itä-Karjalan pakolaisten hyväksi tehtävään työhön ja levitti ajatusta Karjalan heimon yhdistämisestä. Propagandan levittämiseen se sai valtion ja Itä-Karjalan avustamiskeskuksen taloudellista tukea. Kansallisten rajojen tavoitteleminen nähtiin tärkeäksi. Tähän liittyi kaikkien itämerensuomalaisten heimojen yhdistäminen Suomen lipun alle. Ensimmäisenä askeleena oli Itä-Karjalan liittäminen Suomeen. Uralin suomalaisheimoille vaadittiin itsenäisyyttä. AKS:n kanssa toimi limittäin Vihan Veljet -niminen venäläisvastainen salaseura. Alussa AKS:n mottona oli Työväestö on voitettava isänmaalle!, koska luokkataistelun katsottiin häiritsevän Suur-Suomen luomisen tavoitetta.
Lotinapellon liitto oli erityisesti AKS:n piirissä vaikuttanut epävirallinen sotaisa Suur-Suomi-ryhmittymä. Urho Kekkonen, Martti Haavio ja eräät muut AKS:n nuoret jäsenet olivat aikoinaan solmineet "Lotinapellon liiton", johon sisältyi lupaus hyökätä Syvärin yli Lotinanpeltoon vaikka kaatuen "ryssän konekiväärituleen". Nimi liittoumalle otettiin venäjänkarjalalaisesta Lotinapellon kaupungista, joka sijaitsee Syvärin toisella puolen. Tarinan mukaan lotinapellonliittolaiset olisivat ensimmäisinä kaatuneet kuularuiskun tulitukseen Syvärin ylityksen jälkeen.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Elmo_Kaila
Elmo Edvard Kaila (6. helmikuuta 1888 Jokioinen – 16. toukokuuta 1935 Helsinki) tunnetaan Akateemisen Karjala-Seuran ensimmäisenä puheenjohtajana ja myös salaseura Vihan veljien johtajana. Hänellä oli tärkeä osa Suomen itsenäisyyden alkuvuosien politiikassa vaikka hän ei ollutkaan näkyvästi esillä julkisuudessa.
« Uudemmat - Vanhemmat »