IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.3.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 767 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 29 (57 %)
Poikia: 22 (43 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 37 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,6 vuotta
Ylläpitäjä
BoZiR

Jäsenet (51)

manemialumiinioliorawlsHullumielifeliceLawrence`HilloRaakilettomppaaWeirdo-tätiRETURNABLEcorp_-sipetti-Nuppuinenmild50ShadeyBankeyevaave
« Uudemmat - Vanhemmat »
Ei tullut sit yhtään nukuttuu. Tulee varmaan ihan kiva päivä koulus jos pääsen sinne asti. On myös kiva nukahtaa ja herätä itkuun... Eri syystä itkut kyl keskenään. Osaan mäkin olla surullinen.

Mieles on kysymyksii et, missä kulkee kohtuullisen ja kohtuuttoman raja kun jota kuta mollataan jengillä?
Entä jos sen ehkä haluis saada myös loppumaan, nii kuinka sitä pitäis oikeen toimia?


Jos jollakulla on vielä avauduttavaa nii kai sen voi tulla sanomaan suoraan, kunhan ei jää selän taakse paskaa puhumaan. Kyllä jokanen täysjärkinen varmasti tajuaa et mulle on jo tiettyyn ryhmään kuuluvien ihmisten mielipide tullut selväksi. Ei sitä pidä toistaa loputtomiin, jotta sen tajuaisin.

Sanonpa vaan et musta olisi paljon fiksumpaa jos tuhlaisitte energianne Maxwellin muistamiseen ja suremiseen kuin mun vihaamiseeni... niin mäkin haluaisin tehdä. Surra hiljaa. (Tekisinkin ellei mun kaikki voimani kuluisi itsepuolustukseen ja vastavihaan.) Jos todella haluatte nostaa mut päärooliin nii olkoot, ihan sama.


Mikäli mä saan esittää vikan toiveen tai jotakin niin se olis sellainen että te jotka tiiätte mistä puhun: jättäkää mut vittu rauhaan ja pitäkää ne mölyt mahassanne! Tiedän kyllä mistä kiikastaa ja sillä hyvä.

Jos te todella haluatte että (myös) mun arvostukseni teitä kohtaan laskee niin haukkukaa ja kostakaa, mut mä en mielipidettäni siitä muuta että se on noloa toimintaa, jota en itse alennu tekemään.


ANTEEKSI (että olen olemassa!)


ps. laitoin ihan tahalteen tän merkinnän julkiseks et varmasti te jotkut saatte mahdollisimman paljon mielihyvää ettei tarvis valittaa enempää.:( Olenhan nöyrä?


Love and peace <3

AnonymousHappyyeaLuonut: AnonymousHappyTorstai 18.02.2010 20:50

-älä luota hippii-





Juno- Älä luota hippiin
« Uudemmat - Vanhemmat »