IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
2.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 859 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
112 jäsentä
Tyttöjä: 60 (54 %)
Poikia: 52 (46 %)
Keski-ikä
32,7 vuotta
Otos: 74 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta
Valvojat
ibibi, Stode

Jäsenet (112)

villi-tiikerisvääpäkkäHaappisriikksusladchesedjuspelimarkkiisiMeri-annaFirenze[hiutale]christian555mikamakelamiksu_87ollip1CR2
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisNo jopas nyt.Luonut: DaealisMaanantai 23.08.2010 04:46

Nomutta, sitä ottaa ja ihmettelee että miksi uskovilla on niin vaikeaa, kun ilmeisesti kaikki vastaantulevat ateistit ovat ilkeitä ja sulkeutuneita. Ihmettelee tätä kommentin muodossa "eikainyt sentään ihan kaikki", ja mikäs siinä nyt on, yritetään ymmärtää ja silleen. Voi tietenkin olla, että tämä on vain käyttäjän Trilidium ongelma.

Sain vastauksen ihmettelyihini ja kappas vain, sieltä alkoi paistella hiljalleen pieniä havaintoja, miksi näin on saattanut käydä.

Trilidium sanoo näin: "Olen ollut tilanteissa joissa on ollut kymmenia ei-uskovia mukana, jossa on tapahtunut ihme. Eli fysiikan lait ja ihmisten perus käyttäytymismalli on kokonaan muuttunut. Myöhemmin kun on kysynyt näitä ihmisiltä, että mitä he näkivät ja miksi he tekivät sitä mitä he tekivät, vain harva olivat tunnustaneet edes sen verran, että sanoivat "emme tiedä" iso osa muu taas mukana olleista ihmisistä sanoivat, etteivät nähneet mitään ja sen jälkeen eivät ole koskaan halunneet enää keskustella kyseisestä tilanteesta."

Crucified catnipples on a cucumber-slice, batman! Fysiikan lait sanoi heihei ja lähti baariin logiikan kanssa kun kivet leijuivat ilmassa luvattoman pitkiä aikoja ja ihmiset juoksivat neljällä raajalla kuin apinat lausuen takaperin Love Boat sarjan pilottijakson dialogia! Mahdottomia tilanteita, joista kukaan ei muista mitään. Joten vaihtoehtojahan ei hirveästi ole, mutta jos nyt tähän niistä pari ehkä olennaisinta listaisin.
1)Jotain mystistä tapahtui, mutta koko maailma on muodostanut salaliiton jumalaa vastaan, jonka tietää olevan olemassa, mutta koska tarve päästä levittämään omaa geeniperimää ennen valta-hihhulismin määrittelemää paneskeluoikeutta(nk. Avioliitto) on jokaisella meistä sen verran idiotismitumaketta suurempi, emme halua muun maailman tietävän tästä kaikkivaltiaasta yhtään mitään ja tästä syystä vaikenemme asiasta kuin Jackson pedofiliastaan.
2)Yliluonnollisuudelle on olemassa selitys, joka on niin arkipäiväinen ettei kolmattakymmenettä vuotta papereita toimistossa kasasta toiseen siirrellyt konttorirotta kiinnittäisi siihen edes niin paljon huomiota kuin toimiston standardin vastaisen väriseen nuppineulaan lomataululla. Chris Angel suorittaa monia ihmeiksi luokiteltavia temppuja kaduilla ja esityksissään, on hävitetty vapaudenpatsaita ja kävelty vesien päällä. Kielilläpuhuminen, "cold reading" ja muut tavanomaiset "ihmeet" voidaan lavastaa useimmiten ilmaiseksi, parilla hassulla apurilla joukossa. Massahypnoosilla/hysterialla potkitaan pitkälle tapahtumissa, joissa usein on ihmisiä, jotka haluavat koko sydämellään, että jonkinasteinen ihme tapahtuisi, että saataisiin itsellekin pieni toivo. Mikäli tilanne on edellä kuvaillun kaltainen, ei vaadita paljoa kun jo ihmiset ovat huutamassa ihmettä.

Trilidium jatkoi kuitenkin vielä näin, käsitellen kommenttiani siitä, miten joillain on elämä, eivätkä välttämättä ehdi lähteä katselemaan väitettyjä ihmeitä:
"Lisäksi jos ihminen oikeasti haluaa tietää, voiko Jumala tehdä ihmeitä niin kyllä sellainen ihminen lähtee ottamaan selvää. "

Johon edelleen väitän, että mikäli ihmisellä on kiireitä, niin mistäs revit yhden ylimääräisen illan että käyt katselemassa väitettyjä ihmeitä, kun toistaiseksi niitä ei ole näkynyt uutisissa saati sitten muuallakaan yleisissä medioissa. Todistettavasti aidot IHMEET kuitenkin olisivat tämän vuosituhannen suurin uutisotsikko, mutta ei, iltapäivälehdet ovat kirjoitelleet viime aikoina siitä, kuinka jotkut julkkikset ovat piipahtaneet ulos syömään, koska maailmassa ei ole tapahtunut edes pieniä vallankumouksia, ei kolmoisvolttia heitteleviä villidelfiinejä, ei söpöjä ankkoja ostareissa, ei haudastaan nousevia tuomionpäivändemoneja. Ei rukouksen voimalla kuolleista herätettyjä ihmisiä, ei mystisiä kadonneita varman kuoleman takaavia sairauksia.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Seuraava kommentti oli Trilidiumin blogissa olevan itkuvirren seuraavaa säettä kohti sihdattuun kommenttiin vastaus. Yritin siinä hieman ehkä puolustella näitä ilkeitä skeptisiä ateisteja, kun eivät usko häntä hänen kertoessa ihmisille viestejä suoraan jumalalta. Vasta-kommentti tähän omaan vasta-kommenttiini meni jotakuinkin täsmälleen näin:

"Kolmanneksi olen ollut tilanteissa joissa olen puhunut ei-uskoville ihmisilel heidän asioistaan joita he eivät ole kertoneet minulle eikä kenellekään joita saattaisin tuntea. En edes ole tuntenut kyseisiä ihmisiä. He ovat olleet ihmeissään tilanteesta ja olen antanut heille vastauksia heidän kysymyksiinsa joita en ole edes tiennyt heillä olevan. "

Olet antanut heille vastauksia kysymyksiin joita et tiennyt heillä olevan. Tästä olisi hieno saada konkreettinen esimerkki. Voisin edelleen puolustella vastaantulleita skeptikkoja kyseisissä tilanteissa: "Cold Reading", ei ole mikään uusi juttu. Ennustajat halki vuosituhansien ovat käyttäneet kyseisiä kikkoja. Olet vanha->luultavasti menettänyt läheisiä ihmisiä useamman. Olet nuori ja kävelet kadulla päiväsaikaan yksin: Luultavasti ihastunut johonkuhun, koulu voi painaa, rahahuolia. Ongelma sen todistamisessa, että saat viestisi ylemmältä taholta onkin siinä, että miten tämän voi todistaa?

Mutta tässä on esimerkki: Kerro minulle
1)Miksi ensimmäisen kissamme nimi oli Ooppera
2)Ketä perheemme jäsentä kyseinen kissa suosi(nimi ja sukulaissuhde minuun)
3)Miten tämä kissa meille tuli taloon(kuka, miten, milloin). Olen melko varma siitä, etten ole asiasta kertonut täällä blogissani, ainakaan kaikkia kolmea ei voi löytää. Koska ennustus joiltain määrin on helppoa tässäkin tilanteessa, pitää kysymyksiä olla useampi. Kun tarpeeksi arpoo niin ainahan jotain osuu kohdalleen, mutta näin monen arvan heittäminen kohdalleen on sen verta epätodennäköistä että olen valmis myöntämään jumalaisen tiedon vastaanottamisen ilmeisesti kristinuskon määrittelemältä jumaluudelta jos pystyt kertomaan nämä kaikki faktat. Miten kissa sai nimen, ketä ihmistä se "suosi", miten kissa ilmestyi talouteemme ja kenen toimesta.

Mutta ettei homma menisi niin kovin yksioikoiseksi, Trilidium heitti vielä neljännenkin kohdan. Tämä kommenttiini lähdekriittisyydestä, kun joku oli sivuuttanut ihmeistä dokumentoidut todisteet suoralta kädeltä.

"Neljänneksi tähän vielä laitettakoon, että olen parantanut sairaita rukoillen Jeesuksen nimessä. Niin ja viidenneksi, sitä dokumentoitua aineistoa kyllä löytyy, mutta on sellaisia jotka eivät halua sitä aineistoa menevän eteenpäin. Täällä päin esim. sairaalassa uskovainen ihminen rukouksellaan herätti kuolleen ihmisen eloon. Sairaalan ylilääkäri joka oli ateisti, käski ettei kyseistä tilannetta saa kertoa kenellekään. Niin ja Suomestakin löytyy paljon lääkäreitä jotka ovat ihmetelleet kuinka heidän uskovat potilaansa ovat parantuneet monista tappavista sairauksista, esim syövästä ja verisairauksista."

Mitä siihen enää voi sanoa lisäksi, että homma menisi yhtään tämän omituisemmaksi? Vai että Suomessa asti on valtion laajuinen salaliitto, joka pyrkii salaamaan ihmeteot. Banaanit ovat valtaamassa suomea liukkaiden kuorien kautta tehdyillä täsmä-itsemurhaiskuilla, joilla aikovat maya-kalenterin loppuessa tappaa avainhenkilöt suomen teokraattisessa monarkiassa?

Ja kuten varmasti on useampaan otteeseen pyydetty, niin näytä lähteet. Näytä ne dokumentit/ kuvat/ videot, joissa joko ihmeitä tapahtuu, tai salaliitto todennetaan. Noin paksuja väitteitä, että ihmisiä herätetään henkiin pelkästään mutisemalla toisissa huoneissa, ei kukaan täysipäinen hyväksy ilman rankkoja faktoja. Tai mikäli hyväksyy, niin olen muuten tuossa joitain viikkoja sitten käynyt pelastamassa kahden tamperelaisen perheen murheilta puhaltamalla hengen takaisin heidän menehtyneille omaisilleen. Tällä hetkellä he tappelevat rahojaan takaisin Tampereen oikeusjärjestelmässä hautajaisistaan, mutta ovat onnensa kukkuloilla. Oi kyllä, olen Zeuksen vasemman jalan pottuvarpaan reinkarnaatio, siksi tämä hieman salamarajoitteinen esiintyminen, mutta hengitän vaikka kivet henkiin. Kunhan kolmen päivän hammaspesuttoman ryyppyputken jälkeen vain pääsen jonkin objektin lähelle, se pakenee alta pois. Oli kuollut tai ei.

Sairaudet voivat käsittämättömistä syistä vain poistua. Tämä ei ole mitään tavatonta, sitä tapahtuu sellaistenkin henkilöiden keskuudessa, jotka eivät usko mihinkään muuhun kuin omaan itseensä, eivätkä puhu kattopaneeleilleen iltaisin. Rukouksen voimasta on tehty tutkimuksia, ja väitit voivasi todistaa että rukous toimii parannuskeinona, oikein tutkimustuloksilla.

Linkki 1, Linkki 2

Siinä kaksi testiä, käsittääkseni kaksoissokkona suoritettuna, jolloin tutkijat itse eivät voi omilla mielipiteillään vaikuttaa siihen, miten he tuloksiaan kirjaavat ja tulkitsevat. Kumpikaan, potilas eikä tutkija, tiedä onko potilaan puolesta rukoiltu, jolloin pelkästään vaikutusta voidaan tutkia, eikä potilaalle mahdollisesta lohdutuksesta johtuvan lumevaikutuksen tulosta.

Jäädään katsomaan, saanko vastaukset epäilyihin vai karkottiko huonot vitsit mahdolliset todistukset pois.

TuucJumala pelastaa, vai pelastaako?Luonut: TuucPerjantai 07.05.2010 12:43

sitruunalimeHELSINKI!Luonut: sitruunalimeTiistai 12.01.2010 01:12

Nyt sitä ollaan asuttu Helsingissä viikko. Vaikka nyt en ihan kaikkia päivä ookaan ollut ja täs edessä pari viikonloppua, jotka todennäkösesti joudun viettämään Huittisissa.. Kun on sielläkin vielä vähän hommaa :) Mutta muuten on lähtenyt todella hyvin käyntiin!

Tykkään kämpästä ja tän sijainti on mulle hyvä. Kouluun on pitkä matka, mutta loppujen lopuksi kepeästihän sinne kouluun menee noilla julkisilla! Tosin Sörnäisistä on vähän siinä ja siinä viittiikö metrolta kävellä kouluun... Minibaareja, seksibaareja ja -kauppoja ja thaihierontaliikkeitä koko katu täynnä xO Ei siä muuta ookaan hyh! :( Toisaalta aamulla ja päivällä sen viä menee, kun ne ei kuiteskaa oo auki... Tietääkseni! Eikä kiinnosta mennä niiden aikatauluja kattelemmaa :D Niin ja sillä metrolla pääsee kivasti keskustaan! Tosin Rautatientorin metro sais tulla korjatuks, mut Kaisaniemelt pääsee sinnekin kepeesti ja Tennispalatsille (ja vähän muuallekin) pääsee niin ikään kivasti menemäl metrol Kamppiiin :D Metro on must!

Kaks kämppistä mulla on kans. Annukka ja Johanna - tosin ensimmäistä en oo vielä tavannu :D Johanna on todella mukava, mutta koska opinnot ovat jo lopussa, hän on jo oikeastaan töissä Helsingin ulkopuolella, joten häntä ei aina näy kämpillä, muuta kuin sitten välillä ja joskus. Annukasta Johanna kertoi, että viettää mieluummin aikaansa omassa huoneessaan ja vaan aina sit nopeesti käväsee yleisissä tiloissa. Aika lailla omassa rauhassa saan siis mennä ja olla täällä, eikä sekään mua haittaa :) Ja siis nää päivät, mitkä nyt oon ollu tääl, oon ollu vaan yksin! :D Ois se silti kiva tutustuu muihin enemmänkin. Hmm.. Jospa saisin innostettuu Annukan juttelemaan mun kanssa ja muuta? :) Katsotaan katsotaan... Onnellisna olen täällä kyllä! Oma ihana hieno uus kone on ja toimii - ja tässä on kiva, toimiva sisäinen webkamerakin ;D - ja sain mun oman mokkulanetinkin toimimaan! Vaikka on täs myös langatonkin netti xD TOIMII MYÖS SEKIN! Jos vaan kehtaa "varastaa" muiden nettiä... :D

Nyt sitä ollaan helsinkiläinen ja katsotaan mitä tulevat opinnot ja asuminen täällä tuo tullessaan! :) Hyvä minä, unelmat voi toteutua, kun vain uskaltaa yrittää ja luottaa!
HURU meidän, joka olet Travianissa.
Muunneltu olkoon sinun nimesi.
Menköön sinun kyläsi.
Kadotkoon sinun kultasi,
myös kylästäsi niin kuin keitaistasi.
Anna meille tänä päivänä
meidän jokapäiväinen resomme.
Ja anna meille meidän sekoilumme anteeksi,
niin kuin mekin anteeksi annamme niille,
jotka ovat meitä vastaan seonneet.
Äläkä saata meitä tilin poistoon,
vaan päästä meidät varastollesi.
Sillä sinun on valtakunta
ja nyrkki ja pakit iänkaikkisesti.

HURULD.
Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä,
mutta minulla ei olisi rakkautta,
olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen.

Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja
ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon,
ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää,
mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi.

Rakkaus on pitkämielinen,
Rakkaus on lempeä,
Rakkaus ei kadehdi,
Ei kerskaa,
Ei pöyhkeile,
Ei käyttäydy sopimattomasti,
Ei etsi omaansa,
Ei katkeroidu,
Ei muistele kärsimäänsä pahaa,
Ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa.

Kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.

Rakkaus ei koskaan häviä, mutta profetoiminen,
se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa,
ja tieto katoaa.
Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.

Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se,
mikä on vajavaista.

Niin pysyvät nyt
usko,
toivo,
rakkaus,
nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus.

herbieGospelilta helluntaisrk:ssaLuonut: herbieMaanantai 19.11.2007 10:59

Eilen olin avovaimon sussun ja äidin kanssa pmk:n helluntaisrk:n gospelillassa, jossa oli paljon koskettavia lauluja sanoituksiltaan ja todistus puheenvuoroja.

Kosketti erityisesti erään suht nuoren naisen puheenvuoro, jossa kertoi olleensa vuoden uskossa ja etsineen kauan iloa ja tyydytystä elämästä duunia tekemällä, bailaamalla ja baareissa kiertelemällä. Maailma vie mennessään, mutta ei voi tarjota mitään sellaista ihanaa, mitä uskovien yhteys (seurakunta) ja usko Jeesukseen tarjoaa. Uskossa ollessa on turvallinen ja ihana olo - elämä hymyilee - eikä kuoleminen pelota, koska tietää jotain parempaa olevan tuonpuoleisessa.

Itsehän elin vuosikausia erillään uskon asioista, huumeita ja alkoholia - joka johti masennuskierteeseen, jolle ei loppua näy. Vaikkakin asia voidaan korjata ihmeen avulla. Ihmeen - parantumisen - joka lähtee Jeesuksesta ja rukouksen voimasta. Minuthan kirjoitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle joku aika sitten masennuksen yms oireiden vuoksi.

Olen päättänyt hakeutua uudestaan uskovien yhteyteen: käydä seurakuntien tilaisuuksissa, kuunnella gospel musiikkia ja lukea Raamattua. Se on uskomatonta, miten iloisen ja turvallisen olon uskon asiat tarjoaa. Sitä ei monet tajua, ajatteleevat about tyyliin et siel ne vanhat mummot virsiä veisaa ja kuivia puheenvuoroja. Eivätkä käytä edes alkoholia - varmaan ankea elämä.

Todellisuudessa se on sanoin kuvaamattoman ihanaa, millainen vaikutus uskon asioilla loppu peleissä on elämään. Saa uutta intoa elämiseen! Jeesukseen uskominen kannattaa!

Joh. 15:19 Jos te kuuluisitte tähän maailmaan, se rakastaisi teitä, omiaan. Mutta te ette kuulu maailmaan, koska minä olen teidät siitä omikseni valinnut, ja siksi maailma vihaa teitä.

Joh. 3:16 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän!
« Uudemmat - Vanhemmat »