IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
3.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 859 (1.7.2008 alkaen)
Koko
26 jäsentä
Tyttöjä: 22 (85 %)
Poikia: 4 (15 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,2 vuotta
Ylläpitäjä
Atonica

Jäsenet (26)

sanneyRunom81HanezkuAtonicasilverainbowlLotta__NenrielPade`heeidisofiamychemiJuu|iaRiiinSatu|^^J3rkerblue-seaovelakettu-
« Uudemmat -

HeviGootti[Ei aihetta]Luonut: HeviGoottiLauantai 20.03.2010 21:44

VESIMIES:
"Nyt uusiks, mut ilman
vaatteita!"

*kattoo kulma koholla "miten nää horoskoopit osuu nappiin?"*

Laukkanenyt kävi näin :)Luonut: LaukkaneTorstai 09.07.2009 19:50

Rapu
Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan ja juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän elää vain itsensä kanssa, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa seurallinen ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eikä edes hoida niitä. Usein tämä jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana erakoita ja he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, kuinka ovat tähän joutuneet. MOTTO: "Kukaan ei pidä minusta!" TYÖPAIKKA: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin varakkaita, vaikka tekisivät mitä AUTO: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska haluaisi Ferrarin.

jadellesKalat:Luonut: jadellesPerjantai 13.03.2009 16:07

"Sinulla on kevät rinnassasi, vaikka ikkunasta ulos katsominen kertookin jotakin muuta. Nautit pienistä hetkistä ja vähät välität siitä, mitä muut ajattelevat. "
No ihan totta, oonko vähän itsekäs. En välitäkään! :D
sit ku alkaa miettimää nii tänääkii mulle vittu on just käyny samal taval ku jossaa helvetin horoskoopis luki.. EN LUE NIIT ENÄÄ IKINÄ !!!

Ssönde[Ei aihetta]Luonut: SsöndePerjantai 30.01.2009 19:12

Hullunhyvä horoskooppi, kertoo totuuden jos olet rehti. Älä fuskaa!!

Jos olet täysin rehellinen, kertoo tämä horoskooppi sinusta totuuden...

Kirjoita vastauksesi paperille. Älä fuskaa! Vastauksen löydät alalaidasta.


1. Kirjoita jokin vastasukupuolta edustavan nimi.

2. Mikä on suosikkivärisi: punainen, musta, sininen, vihreä, keltainen?

3. Kirjoita oman nimesi ensimmäinen kirjain.

4. Missä kuussa olet syntynyt?

5. Kummasta väristä pidät enemmän, mustasta tai valkoisesta?

6. Kirjoita jokin sinun kanssasi samaa sukupuolta olevan nimi.

7. Mikä on onnennumerosi?

8. Pidätkö enemmän Sydneystä vai Brisbanesta?

9. Pidätkö enemmän järvestä vai merestä?

10.Kirjoita yksi toive; realistinen sellainen
´
Kun olet valmis, katso alla olevat vastaukset, mutta älä fuskaa!


Vastaukset:


1. Olet rakastunut mainitsemaasi henkilöön.

2. Jos valitsit:

* Punainen - olet huomaavainen ja rakastava

* Musta - olet konservatiivinen ja aggressiivinen

* Vihreä - olet mieleltäsi rauhaisa ja muutenkin rento

*Sininen - olet spontaani ja pidät siitä että rakkaasi jakaa auliisti pusuja ja huomiota sinulle

* Keltainen - olet iloinen ja annat käypiä neuvoja niille, jotka ovat apeita

3. Jos nimesi etukirjain on:

* A-K Sinulla on paljon rakkautta jaettavana pitkin koko elämääsi.

* L-R Yrität nauttia elämästäsi täysillä ja rakkauselämäsi alkaa pian kukoistaa.

* S-Z Jaksat auttaa ja lohduttaa muita ja tuleva rakkauselämäsi näyttää lupaavalta

4. Jos olet syntynyt:

* Tammi - maaliskuussa: Tästä vuodesta tulee hyvä ja tulet rakastumaan täysin yllättäen.

* Huhti - kesäkuussa: elät vahvassa rakkaussuhteessa joka kestää ja jonka muistot ovat ikuisia.

* Heinä - syyskuussa: Vuosi on sinulle huippuvuosi ja tulet kokemaan suuren positiivisen muutoksen elämässäsi.

* Loka-joulu: Rakkauselämäsi ei valitettavasti kukoista, mutta tulet aikanaan löytämään sen oikean.

5. Jos valitsit:

* Musta: Elämäsi saa uuden käänteen, joka loppujen lopuksi on sinulle hyväksi ja josta tulet myös iloitsemaan.

* Valkoinen: Ystäväsi tulee luottamaan sinuun ja omistautumaan sinulle, mutta et ehkä huomaa sitä.

6. Ihminen, jonka valitsit on paras ystäväsi.

7. Näin monta läheistä ystävää sinulla tulee olemaan elämäsi aikana.

8. Jos valitsit:

* Sydney: pidät seikkailusta

* Brisbane: olet varovainen ja rento

9. Jos valitsit:

* Järvi: olet lojaali rakkaitasi ja ystäviäsi kohtaan, mutta pidättäytyvä.

* Meri: olet spontaani ja voit auttaa jopa muita yltämään tyytyväisyyteen.

10.Tämä toive tulee toteutumaan jos laitat tämän päiväkirjaasi minuutin kuluessa!

Astrologia sana on lähtöisin kreikan kielen sanoista, "Astron": tähti tai tähtijärjestelmä ja "logia": opiskelu. Yleisesti astrologiaksi mielletään vanhojen uskomusten ja perinteiden järjestelmä, jonka avulla uskotaan tiettyjen tähtikuvioiden sijainneissa olevan mahdollisia ennustuksia ja totuuksia. Länsimaalaisen horoskooppijärjestelmän juuret voidaan jäljittää noin 2000 eaa -luvulle Mesopotamiaan. Yhtäaikaisesti Egyptissä kehittyi itsenäisesti oma järjestelmänsä, joka perustui tähdistä ennustamiseen. Kun nämä kaksi järjestelmää yhdistyivät noin jossain 100 eaa -luvulla, syntyi modernin merkkihoroskoopin ensimmäiset opetukset. Ptolemaios, kreikkalainen filosofi, toimi suurena vaikuttimena eurooppalaisen astrologian ilmestymisessä. Astrologiaa voitaneen pitää modernin astronomiaa edeltävänä tieteenä tähdistä, mutta myöhemmin astrologia eriteltiin oikeasta tieteestä ja siirrettiin pseudotieteiden leiriin.

Koska se on täyttä humpuukia. En edes tiedä mistä alkaa tämän kanssa. Ehkä paras alku on sitten itse horoskooppimerkin valinta.

Horoskooppeja lukevat pitävät omana merkkinään sitä, joka on määritelty juuri sille 1/12-osalle vuotta, jonka aikana on syntynyt. Mutta mikäli merkit ovat niin voimakkaita, että ne pystyvät vaikuttamaan ihmisten elämään maan päällä, eikö näiden planeettojen "säteily" sitten vaikuttaisi siitä hetkestä lähtien, kun syntymääsi johtanut siittiö ja munasolu kehittyivät? Mikäli elämäsi ei alkanutkaan vielä siitä, ehkä elämäsi alkoi kun nämä kaksi yhdistyivät ja alkiosi kiinnittyi kohdunseinämään? Miksi tähtimerkkiäsi ei lasketa tästä lähtien? Mitä siinä päivässä, kun siirryit kohdusta ulkoilmaan, on niin erikoista, että kaikki tähdet päättivät vasta silloin pommittaa sinua deterministisillä säteillään?

Fyysiset säteilyongelmat sikseen, astrologia käsittelee näiden eri planetoidien suhteita. Näistä astrologian pseudotieteeseen hyväksytyistä taivaankappaleista monilla on yli 4 maan vuotta kestävä vuosi. Plutolla on 248 maan vuotta pitkä vuosi. Eli planeetat voivat korkeintaan ~250 vuoden välein edes olla samoissa kohdissa syntymän aikana. Onko auringon kiertoliike(reippaat parikymmentä päivää) laskettu ollenkaan huomioon näissä laskelmissa? Voin jo antaa vastauksenkin katsomatta yhdestäkään astrologian kartasta: EI!

Eläinradan(Zodiac) tähtikuvioiden(kauris, oinas, kalat, jne) lisäksi sinulle määräytyy persoonallisuus sen mukaan, miten planeetat ovat asettautuneet. Tällä hetkellä ilmeisesti mukaan lasketaan:
-8 planeettaa
-1 tähti(aurinko)
-1 kuu(maan oma)
-4 asteroidivyöhykkeen suurta asteroidia tai komeettaa
-2 kääpiöplaneettaa

Jos tämä lista ei vielä alkanut kuulostaa tarpeeksi naurettavalta, niin entäs sitten pelkästään suurista taivaankappaleista unohdetut tai muuten vain pois jätetyt:
-165 muiden planeettojen ympärillä kiertävää kuuta
-Useita kuiperin vyöhykkeen suuria planetoideja(Haumea, Makemake, Eris, Charon, Orcus, Quaoar, Ixion ja Varuna, vain 2007 mennessä nimetyt listatakseni. Eris on suurempi kuin Pluto)
-KAIKKI epäsäännölliset meteorit, joiden radat saattavat leikata aurinkokuntaamme kerran 150-1000 vuodessa.

En tiedä yrittävätkö astrologian puoskarit väittää, että nämä planeetat eivät vaikuta maan astrologiaan, varsinkin kun Pluto on vielä pienempi kuin Eris. Miksi 165 muuta aurinkokunnan kuuta eivät vaikuta mitenkään astrologiassa, jos kerran mukaan on laskettu muutamia kookkaita meteorejakin ja maan kuu pääsi leikkiin mukaan?

Astrologia arvailee tämän aurinkokunnan planeettojen sijaintien vaikuttavan jotenkin henkilön persoonallisuuteen. Mutta suhteessa mihin? No tietenkin Linnunradan muiden tähtien suhteen. Onko astrologia ottanut huomioon kierregalaksin hitaan kerään kiertymisen? 220 miljoonaa vuotta myöhemmin galaksin kaukaisinkin kohta on pyörähtänyt linnunradan akselin ympäri kertaalleen, mutta keskus pyörii huomattavasti nopeammin. Näissä tähtikuvioissa olevat tähdet ovat 33-600 valovuoden etäisyydellä maasta. Huomatkaa ero. Pollux on aurinkokuntaamme lähinnä ja Antares arviolta kauimmaisena. Joko Antares tai Beta Aquarii. Näiden tähtien koolla ei näennäisesti ole mitään väliä niiden lähettämiin kosmisiin kohtalonsäteisiin, sillä siinä missä Antares on noin 15.5 kertaisesti suurempi kuin aurinko, ei sillä ole sen suurempaa väliä kuin Beta Aquarilla, joka on noin auringon kokoinen. Molemmat näistä kahdesta ovat arviolta 600 valovuoden päässä maasta.

Pari viikkoa sitten tein merkinnän, jossa näytin kuvan hubblen Deep Fieldistä. Eivätkö nämä toisten galaksien miljardit tähdet, jotka meistä katsottuna näyttävät lähestulkoon yhdeltä pisteeltä, luo samalla tavalla vaikutustaan? Ovathan ne toki miljardin valovuodenkin päässä, mutta kuvittelisi että kokonainen galaksi vaikuttaisi melko dramaattisesti onneen täällä.

En edes pysty kuvailemaan, kuinka typerältä kuulostaa, että satunnaisesti valittujen taivaankappaleiden joukko, niiden sijainti suhteutettuna melkein linnunradan paksuudelta löytyvien satunnaisten tähtien joukkoon, joille kourallinen vanhoja, taikauskoisia ennustajia antoi tuttavallisemmat nimitykset helpottamaan mm. merellä navigointia... Kuinka tämä kaikki liitettynä siihen päivään kun henkilö erotettiin fyysisesti äidistään voisi mitenkään johtaa jonkinlaisiin päätelmiin edes kyseisen henkilön persoonallisuudesta, saati sitten henkilön tulevaisuuden ennustamiseen lähelle tai kauas? Luonnollisesti yksikään astrologi ei ole joko suostunut testeihin, tai on osoittanut noin 50% onnistumismahdollisuuden. 50% prosenttia tarkoittaa, että hän vain arvasi mitä tapahtuu, koska veikkaamalla tarpeeksi usein saat keskimäärin puolet oikein. Samanlaisia tuloksia tuottavat kaikki muutkin ennustuksen metodit kun heidät laitetaan tiukkoihin koe-oloihin. Hengille puhujat, tarotin-nyplääjät, meediot, lusikantaivuttajat, varvulla vettä etsivät tai ketkä tahansa yliluonnolliseen väitettävästi kykenevät henkilöt. Yksikään ei pysty todistamaan itseään hallituissa olosuhteissa.

Kuvailut liian ympäripyöreitä
Miksi astrologia sitten näyttäisi toimivan? Koska horoskooppien ennustukset ja ihmiskuvaukset ovat niin laajoja, että ei ole mahdollista olla löytämättä itseensä sopivia määritelmiä. Seuraavassa esitän kahden eri kirjan antamat näytteet siitä, minkälainen kalat(oman syntymäpäiväni mukaan) on.
Robert Pelletier & Leonard Cataldo: Be Your Own Astrologer, 1984
Maritha Pottenger: Astro Essentials, 1991

Imaginative, sensitive, compassionate, feeling, idealistic, spiritual, accepting, undiscriminating, creative, mystic, self-sacrificing, artistic.

Can be impractical, neglectful, escapist, lazy, distracted.

*Ehkä olen hippi: sensitive, idealistic, spiritual, artistic
*Olen muusikonretku: creative, artistic, lazy
*Kylmä taloustieteilijä: neglectful, escapist
*Ylipainoinen videopelinörtti: impractical, lazy, distracted
*Empaattinen sosiaalityöntekijä: Compassionate, feeling, undiscriminating, self-sacrificing
*Yhteiskuntaa loisiva ennustaja: Mystic, artistic, neglectful
Varmasti tässä vaiheessa alkaa hitaimmallekkin hahmottua kuinka ympäripyöreitä pelkästään luonnekuvaukset on. Mutta samanlainen ympäripyöreys jatkuu kun menemme kuukausitasolle. Horoskooppi.com väittää ainakin antavansa ennusteita kuukauden tapahtumille:

Kaloilla on sosiaalisesti uudistava kuukausi tulossa. Ystäväpiirisi voi olla muotoutumassa uusiksi tai eroja tulee ja hyvästejäkin pitää sanoa. Venus kulkee merkissäsi lähes koko kuukauden ja se antaa toivoa tunne-elämän elpymiselle. Mars tukee Venusta kuukauden puolessavälissä useita päiviä. Silloin voit olla sosiaalisesti menevä ja juhliminen ja rentouttava yhdessäolo onnistuu hyvin. Romanssin kaipuu voi iskeä moniin. Mutta toki kolmannella viikolla Venus kohtaa Uranuksen ja on vastakkain Saturnukseen joten karsiutumista on ihmissuhteissasi ja liian lupaavasti alkavat suhteet ja kontaktit joivat heti joutua kriisiin. Mutta jos taiteilet äärimmäisten reaktioiden välistä, voit suunnata kohti uutta tasapainoista tilannetta. Vapaus ja sitoutuminen ovat vastakkain ja melkoista höyläämistä ja viilaamista voi olla tiedossa että nämä kaksi löytävät toisensa.

Huomatkaa joka ikisessä lauseessa sanat VOI. Eli 50-50, oli tai ei. Lähdetäänpäs sitten purkamaan itse sanomaa.

"Ystäväpiirisi muodostumassa uudelleen." Onko joku kaverisi muuttamassa pois tai kuollut? Onko jonkun kaverisi hiljattain eronnut kumppanistaan ja hänen tuomansa puolitutut näin ollen katoavat piiristä? Ehkä et ole puhunut pitkään aikaan jollekkin tutullesi ja kun näet tällaisen latteuden, tulet ajatelleeksi häntä, vaikka homma on ollut samalla raiteella jo useita kuukausia.

"Venus antaa toivoa tunne-elämän elpymiselle." Eli suomeksi, jos haluat, niin korjaa ihmissuhteesi. Itsesuggestion voimalla voit kuvitella, että koska nyt tämä planeetta onkin oikeassa suhteessa johonkin toiseen nähden, niin olet voimakkaampi henkisesti. Psyykkaat itsesi varmemmaksi ja siksi onnistumisen todennäköisyys on suurempi.

"Mars tukee Venusta kuukauden puolessavälissä useita päiviä. Silloin voit olla sosiaalisesti menevä ja juhliminen ja rentouttava yhdessäolo onnistuu hyvin. " Eli biletä puolessavälissä kuukautta. Useimmat maksavat laskunsa alkukuusta, kun palkka/tuet tulevat. Puoleenväliin kuukautta mennessä olet jo saattanut laskea, että rahasi riittävät mukavasti kuun loppuun asti, joten päätät rentoutua oluella tai kahdella. Sosiaalinen menevyys on melko pakko, jos aiot edes rentoutua kaverien kanssa.

"Romanssin kaipuu voi iskeä moniin. Mutta toki kolmannella viikolla Venus kohtaa Uranuksen ja on vastakkain Saturnukseen joten karsiutumista on ihmissuhteissasi ja liian lupaavasti alkavat suhteet ja kontaktit joivat heti joutua kriisiin. Mutta jos taiteilet äärimmäisten reaktioiden välistä, voit suunnata kohti uutta tasapainoista tilannetta." Yksinäiset haluavat romansseja, olipa yllätys. Saattaa tulla ongelmia, mutta kunhan et ylireagoi, niin pääset ongelmien yli. IHANKO TOTTA! Edessä on tilanteita, joihin ei kannata reagoida liian vahvasti tai laimeasti, kylläpä oli tarkkaa ja erittelevä ennustus. Tuo VOI sopia noin 100% ihmisistä, joka kuukauden joka päivä. Älä yli- tai alireagoi tilanteissa. Hohhoijaa.

"Vapaus ja sitoutuminen ovat vastakkain ja melkoista höyläämistä ja viilaamista voi olla tiedossa että nämä kaksi löytävät toisensa. " Jos nämä kaksi löytävät toisensa niin toinen niistä katoaa. Joko jäät vapaaksi, tai sitoudut. Tarkoittaako tämä sitten, että töitä pitää tehdä, jos haluaa löytää itselleen kumppanin? Oh My God, ihan kuin se puhuisi mulle!

Tai sitten se vain oli sitä ympäripyöreää paskaa mitä horoskoopeilla on tapana olla.


Ajatelkaa itse.

TäryKaksonenLuonut: TäryKeskiviikko 07.01.2009 01:12

Luonne: Kaksonen on kuin elohopea: aina liikkeessä utelias ja levoton mieleltään. Hänen asenteensa ja mielipiteensä vaihtuvat yhtä nopeaan, kuin keväinen päivä... Kaksonen ei halua jämähtää paikalleen, kaksonen haluaa kokea ja nähdä maailmaa. Kaksonen on kommunikoiva, älyllisesti aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Kaksonen tuntuu tietävän asioista paljon, mutta lähempää tarkasteltuna hän vain haluaa esittää viisasta vaikkei mitään tietäisikään.
Kaksosella on hyvin vahvat intuitiot ja hän kykenee näkemään jopa tulevaisuuteen. Kaksonen saattaa ulospäin näyttää kiltiltä ja viattomalta, mutta moni kakku päältä kaunis. Varsinkin jos yrittää kahlehtia tätä ilman perhosta vastoin hänen tahtoaan, hän muuttuu jäätävän kylmäksi ja ilkeäksi, sanallakaan varoittamatta. Kuitenkin jos olet saanut niin harvinaisen lahjan kuin kaksosen pysyväksi sydänystäväksi, vaali tätä ystävyyttä! Kaksosten seurassa sinulla ei tule koskaan olemaan tylsää. He aina keksivät jotain mielenkiintoista tekemistä.
Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti.
Älyllisesti toimeliaan Kaksosen perusongelma kohdistuu päähän ja siellä hermostollisiin ylikuumenemisiin ja häiriöihin, joista saattaa seurata hermoromahduksia. Elimellisesti ovat vaaravyöhykkeessä keuhkot altistaen keuhkosairauksille ja keuhkokuumeelle. Peruskaksonen tosin suojaa keuhkojaan aktiivisesti tervalla ja nikotiinilla, joten täytynee lisätä luetteloon tuo pelätty
keuhkosyöpä.
Tähtitaivas on muuttunut huomattavasti vuoden nolla jälkeen:
www.ursa.fi/auringonsijainti

VITTU MÄ OLENKI KAKSONEN. JUMALAUTA. HHÖH.

eessssimähän oon sitte kaksonen ; )Luonut: eessssiSunnuntai 14.12.2008 00:12

Tähtiin kirjoitettu: Millainen alkoholinkäyttäjä olet?


Oinas

Maistelee tyylikkäästi ja tahdikkaasti ostamaansa viiniä tai
olutta. Päällepäin ei huomaa vaikka olisi kuinka peet
olalla, paitsi siinä vaiheessa, kun oinas vetää
tyylikkäät ilmalennot baarin portaissa ja hukkaa kännykkänsä.

Härkä

Juo pullon siideriä, mielijuomaansa, pikkuhiljaa alkaa silmät
lupsahtamaan, mutta hetken päästä alkaa härkä kailottamaan kaikille tekemisiään ja kuulumisiaan. Sitten pari paukkua lisää ja härkä laulaa suu ammollaan karaokea muiden mukana. Yleensä löytää kotiin, mutta saattaa toisinaan herätä mukavan
lämpöiseltä vessan lattialta tai kaverin sohvalta.

Kaksonen

Kaksonen ottaa reippaasti ja sen kyllä huomaa. Suu käy yhtä
paljon ja rasittavasti kuin selvänä.
Ainoa ero on, että puhe sammaltaa. No, kädet käy sitten sitäkin
enemmän, ei ole väliä onko oman vai vieraan jalka kyseessä.

Rapu

Rapu ryyppää kalsarikännit kaverillaan, toisinaan lähtee
ajelemaan, mutta autossa yleensä muistaa olla siivosti.
Joskus menee vähän yli, mutta tiettävästi siitä ei riitä
puhuttavaa puolta vuotta pidempään. Ravut eivät ole taipuvaisia
tissutteluun.

Leijona

Leijonalla ei pahemmin ääni muutu kellossa, meno vaan yltyy. Jos
leijonalle on normaalia hyppiä pöydillä ja pussata
baarimikkoja, tuskin kattorakenteetkaan jäävät rauhaan.
Kunhan vain kaikki huomaavat!

Neitsyt

Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä
säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen
jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen
kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai
vähintään naisten/miesten naurattaja.

Vaaka

Vaaka on yhtä hilpeä kännissä kuin
selvinkin päin, lisäksi meno alkaa yltyä ainakin flirttailun
suhteen. Vaaka suostuu juomaan vain hienosta lasista
pikkusormi pystyssä. Aamu meneekin sitten vieraassa asunnossa
alushousuja etsien.

Skorpioni

Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä.
Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä
unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa
saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän
pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään
kilpailija.


Jousimies

Jousimiehellä menee aina lujaa, mutta kun viinaa
sotketaan joukkoon, alkaa meno mennä melkoiseksi tohinaksi.
Ajan- ja paikantaju katoaa, (usein myös tavaroita tai ainakin
rahaa.) Jos on hyvä päivä, illasta tulee mitä onnistunein, jos
on huono päivä, saavat sen kanssaryyppäritkin kokea
nahoissaan. Itkuhan sieltä aamumorkkiksessa voikin sitten
tulla, kun jousimies luulee ettei kukaan näe. Vasta sitten hän
havahtuu,että on nukkunut yönsä jatkopaikan sohvalla koira
kainalossa.

Kauris

Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti
neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja
todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on
kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien
päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten
aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas
ylhäiseen yksinäisyyteensä.

Vesimies

Vesimiehelle maistuu toisinaan muukin kuin vesi.
Ja jopa useita päiviä putkeen, kunhan draivi
saadaan päälle. Flirttailu on myös veskarin lempipuuhaa ja
saattaapa vesimies eksyä baaritiskille tilailemaan sitä
vettäkin illan viimeisten hitaiden aikaan.

Kalat

Kalat rakastaa ryyppäämistä. Kaikki juomat maistuu, sekä omat että muiden. Ilo on irti alkuillasta ja
loppuillasta on vieraana rähinä, itku tai naapurin varattu tyyppi.
« Uudemmat -