IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
5.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 10741 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
347 jäsentä
Tyttöjä: 150 (44 %)
Poikia: 197 (56 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 225 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,5 vuotta
Ylläpitäjä
JaneDoe

Jäsenet (347)

idelssonpetee^^LiljaIsabellaKopolanPoika-jantsazzinffaatsiDJWayFareRSuopeltoharjuBillabong`^jackie^RaakuVimpiJarris[PUPU]
« Uudemmat -
http://annamuntuntea.blogspot.fi/2017/03/30-paivaa-katjaa.html

<3

Lukekaas mun tunneblogista miltä tuntui olla 30 päivää ilman päihteitä!

240296O"miksi olet absolutistiLuonut: 240296OTorstai 25.02.2016 00:12

Synttäri jäätelö

Oletko absolutisti?Sunnuntai 02.08.2015 00:52, 181 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Tosiaan päätin kirjoittaa blogikirjoituksen aiheesta "miksi olen absolutisti". Kerron omasta päätöksestäni miksi ryhdyin absolutistiksi ja miten vanhempani ja suurin osa tuttavista on siihen reagoinut.
Tosiaan olen nyt 20-vuotias. Olin noin 4-5 vuotias kun utelin läheisiltä ihmisiltä mitä he näkevät alkoholissa ja tupakassa. Heidän elämäntyylinsä alkoholin ja tupakan suhteen saivat minut päättämään jo noin nuoressa iässä: minä en aio koskaan juoda alkoholia tai polttaa tupakkaa ja en ole koskaan katunut päätöstä.

Muistan tasan kaksi vuotta sitten, kun olin täysi-ikäinen niin jotkut kaverit siinä ryhtyivät ehdottamaan "lähdetkö drinkille baariin?". Rehellinen vastaus on "minä olen absolutisti joten ei käy". Hyvin usea tuttava koulupiirissä on sanonut, että vaikka olen absolutisti niin en voi paeta alkoholia vaan minun on pakko joskus maistaa. Kenenkään ei ole pakko juoda. Tosiaan alkoholi ja tupakka tuotteet kuvottavat minua kaupassa ja pysyn limun ja veden kannalla ja en ajattele lainkaan alkoholia tai tupakkaa kun olen kaupassa. Viinan ja tupakan haju saavat minut nyrpistämään nenää ja haluan usein välttää sellaiset kaveri suhteet joissa poltetaan tupakkaa ja juodaan alkoholia.
Mielestäni nuorten alkoholin käyttöön pitäisi puuttua vakavammin Suomessa ja koko maailmassa. Hyvä on. Alkoholin ja tupakan ikäraja on 18, mutta sen pitäisi olla korkeampi tai kaikki pitäisi omasta mielestä poistaa myynneistä. Silloin säästyisimme sairauksilta ja muilta mahdollisilta asioilta. Joskus myös käyttöön ei puututa lainkaan.

Oletko itse absolutisti ja mikä on oma kantasi?
Lainaten vähän kaverin blogista. Hyvää tekstiä :) Kommentoithan mitä mietit?

"Sosiaalisia ongelmia ja lapsuuden ajan traumaattisia kokemuksia on vaikea ehkäistä ja hoitaa, mutta niihin puuttuminen olisi kaiken muun hyvän lisäksi ehkä paras keino ehkäistä huumeiden ongelmakäyttöä. Toinen tärkeä askel olisi tiedostaa, ettei kaikki huumeidenkäyttö todellakaan ole ongelmakäyttöä."

"Nykyisten huumelakien takia huumeista on tullut aiheena niin tabu, ettei suurin osa ihmisistä tiedä huumeista juuri mitään, eikä monien mielestä niistä edes kuulu tietää. "

"Marijuana kriminalisoitiin noin 100 vuotta sitten, jotta meksikolaiset eivät olisivat vieneet amerikkalaisten työpaikkoja ja opiaatit kriminalisoitiin, etteivät kiinalaiset olisi tehneet samaa. Alkoholia ei kriminalisoitu, koska se oli valkoisen valtaväestön käyttämä huume."

"Kuitenkin kaikista järjettömintä taitaa olla, että huumelakimme ovat edelleen hyvin pitkälti samat kuin nuo 100 vuotta vanhat lait. Ne eivät perustu tieteeseen, tietoon, tutkimuksiin tai järkeen."

"eräs WHO:n (World Health Organization) tutkimus huomasi, ettei kokaiinin lehdillä ole ihmisen terveydelle haitallisia vaikutuksia. Seurauksena Yhdysvallat uhkasi vetää kaiken rahoituksensa WHO:lta, jos tutkimus julkaistaisiin."

"jos et usko kaikkia kirjoittamiani asioita (mitä ei sokeasti tietenkään kannata tehdä), niin tsekkaa faktat. Olisin hyvin tyytyväinen jos tekisit sen, sillä se todennäköisesti vakuuttaisi sinut paljon paremmin kuin minun tekstini pystyy tekemään."

http://greatthoughtsofsmalldeeds.blogspot.fi/2013/10/huumeet-pitaisi-todennakoisesti_17.html

PäivisGallerian blogi.Luonut: PäivisLauantai 08.06.2013 01:20

Moikka!

Tajusinpa juuri, et galtsussa ei ole ketään ulkomaalaisia kavereitani.
-Tai ketään alkuunkaan- xD
Ei tän voin kirjoittaa suomeksi. Ja voin kirjoittaa höpinöitäni tiuhempaan tahtiin, ku ei tarvi miettiä miten kääntäis -tai et, "mitä jos toi lukee tän"-

Eihän tääl oo montaakaan prosenttia tutuistani. xD

Tänään fb:ssä oli pari keskustelua, jotka taas provosoi pohtimaan, mikä on normaali ihminen.

Haluanko olla normaali?

Normaalit ihmiset on tyhmiä.
Ne polttaa.
Juo itsensä huonoon kuntoon.
Paneskelee ympäriinsä.
Pettää.
Valehtelee. (okei kyl mie valehtelen, kerron tarinoit, liiottelen jne mut... liittyen ihmissuhteisiin ja tunteisiin, se valehtelu on ihan liian yleistä normi ihmisillä ja tyhmää.)

Ei "normaalit ihmiset" minua haittaa, mut sit kun ne yrittää hyvääkin tahtoen töniä minua pienen maailmankuvansa muottiin.
Onks minun pakko muka pokailla tyttöjä tai poikia, seurustella ja harrastaa seksiä.

Miul on fiku kaveri.
Oikeasti fiksu ja kunnioitan häntä.
Mutta vaikka kaikessa fiksuudessaan hän on sitä mielt et en ole oikeasti aseksuaali.
Okei määrittelee miten määrittelee.
Mut voisko lopettaa minun parittamisen ja koko aik seurustelu ja seksi vihjauksia minun lähistöl veljelyn.

Luulis et tän ikäset ihmiset jo osais mut ei.
Pää hajoo.

Mie vannon eläväni oman elämäni omalla tavallani, omaan tahtiini, ja lupaan et se koituu kuolemakseni. xD

Hah!
Viinakammo on vakava, useimmiten elinikäinen sairaus. Sairastunut pyrkii pysyttelemään selvinpäin mahdollisimman suuren osan ajasta, pääosin koko loppuelämänsä. Silloin tällöin viinakammoa sairastava saattaa ratketa ryyppäämään, jolloin seurauksena on armoton morkkis joka saa hänet soimaamaan itseään, kun piti mennä pitkä selvä putki katkaisemaan hairahduksella. Viinakammoinen saa usein jonkinlaisia kiksejä alkoholin käyttämättä jättämisestä. Mitä kauemmin hän on ollut selvinpäin, sitä tyytyväisempi hän on itseensä ja sitä pahemmin hän ylenkatsoo niitä jotka tuhoavat aivojaan, pilaavat ruumistaan ja mainettaan nauttimalla tuota saatanallista litkua. Sairaalle henkilölle absolutismi voi lähennellä elämän tarkoitusta ja olla kaikkivoipa punainen lanka halki elämän ajanjaksoista toiseen. Yleisimmäksi taudinaiheuttajiksi voidaan todeta absolutistivanhempien lapselle antamat vaikutteet joko uskonnollisia tai terveydellisiä syitä silmälläpitäen. Toinen merkittävä taudinaiheuttaja on alkoholismi lähipiirissä, alkoholin käytön negatiivisten vaikutusten kokeminen. Huono ensikänni saattaa myös pahimmassa tapauksessa olla syynä sairauteen, vaikka muita lähtökohtia taudille ei olisikaan. Potilas pitää alkoholin makua vastenmielisenä ja juo mieluummin limonadia tai kivennäisvettä. Viinakammoon sairastutaan yleensä hyvin varhaisessa iässä, eikä tunnettuja, täydellisiä parannuskeinoja ole keksitty. Kammoisen elämää voi yrittää helpottaa tarjoamalla tälle silloin tällöin ryyppy miestä väkevämpää hyvässä seurassa. Viinakammoa sairastavien yleisimmät kuolinsyyt ovat vanhuus sekä vitutus.

piisami_[Ei aihetta]Luonut: piisami_Sunnuntai 03.06.2012 01:08

Vittu oon ylpee olin koko päivä ja illa selvinpäi ::D ai nii joo oon absolutisti selibaatissa xDD

MarsalkkaKasd.Luonut: MarsalkkaLauantai 12.02.2011 10:33

Sehän tuleekin tän viikonlopun jälkee 4 kuukautta absolutismia täyteen. Tekee höpöö.

grm`keittoaLuonut: grm`Maanantai 09.08.2010 23:24

->

Kaczka[Ei aihetta]Luonut: KaczkaTorstai 05.08.2010 03:38

lisää tämä blogiisi jos et ole koskaan juonut alkoholia /polttanut tupakkaa / poltellut jotain muuta / kiroillut / tehnyt mitään laitonta.

-mmimmi(:Luonut: -mmimmiMaanantai 03.05.2010 23:46

MIMMI LOPETTI JUOMISE.
« Uudemmat -