IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
28.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 090 (1.7.2008 alkaen)
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 6 (40 %)
Poikia: 9 (60 %)
Keski-ikä
27,6 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,4 vuotta

Jäsenet (15)

-Ripe_dimOmdeeFree6^^^pete^^^cappheituli79Evolve_tontska-maaqo-nutcase-mikaangelique1hanippa83SpeedyGonzalesmirella81anne-marja
« Uudemmat - Vanhemmat »

MaraiaPiste piraattipuolueelleLuonut: MaraiaSunnuntai 15.03.2009 03:35

Haluaisin kamalasti hankkia uutta musiikkia mutta en viitsi maksaa 12 valmiiksi valitusta kappaleesta juuri alta 19 euroa. Tuntuu vaan väärältä. Ne kannet ja lehdykät on muutenkin turhaa hötöä mulle, pitäisi vielä niitä säilyttää jossain hyllyn pohjalla.

Sitten sen lisäksi en oikein uskalla käyttää iTunes Storea näillä Windows-koneilla (ainakin playeri tökki aiemmin testatessani) eikä mikään muu kauppa ole vetänyt sille vertoja. Onhan niitä jotain mtv3:n nettimusakauppoja jotka ladataan koneelle mutta ne on sitten plain old windows media player -superkakkoja versioita.

Mikä hitto siinä on että tämä asia tehdään niin vaikeaksi?
Tahtosin vaan kuunnella hyvää ostamaani musiikkia sillä medialla mitä käytän. Tässä tapauksessa yks mäkkikone, yks wintoosakone, yks nokia ja luultavasti piakkoin yks iPhone.

Tällä hetkellä sitä tuntee pelkoa kun rekisteröi pelin tai biisin tietylle koneelle.
Melko pelle systeemi.

..olisin vaan halunnut kunnon annoksen Cypress Hilliä ja Prodigyy ja kaivaa onko uutta Royksoppii tai Portisheadii ja olisin halunnu sen Harmajan levyn. Harmajan olen tosin valmis ostamaan ihan levynä ja täysihintaisena kun haluan niitä tukea mut yhyyy!

Joojoo, en mee spotifyyn tai warettaan, sorge. Olen ikäänkuin kuullut sen jo aiemmin.
Todistin lauantaina Matskupupun kanssa kuinka joku vanha ukko maksoi kahvimukillisesta 20e. Jep, ei 2e vaan 20e. :D Ja vieläpä ihan vapaaehtosesti. Kassaneiti tarjosi pariin kertaan vaihtorahoja ukolle, joka ei ollut huomavinaankaan tai sitten ei oikeasti tajunnut. Mut mikäs siinä jos on rahaa eikä jaksa ottaa vaihtorahoja takas.. :D Saipahan kassaneiti hyvät tipit.
« Uudemmat - Vanhemmat »