IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
28.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2972 (1.7.2008 alkaen)
Koko
156 jäsentä
Tyttöjä: 95 (61 %)
Poikia: 61 (39 %)
Keski-ikä
36,2 vuotta
Otos: 121 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,7 vuotta
Ylläpitäjä
lovefool

Jäsenet (156)

pexiii[humu]annahoj-jonna^CarmeniTop-i]Kaunis_Uni_Bella_]]MIsaltsi_bkuiskausRäpä-tätiJonskutintinTon1_Slowhjanne
« Uudemmat - Vanhemmat »

anqqa30 päivää: sä saat päättääLuonut: anqqaKeskiviikko 29.08.2012 15:27

Mitä yleensä syöt ravintolassa?Keskiviikko 29.08.2012 15:31, 408 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Päätin olla pääasiallisesti päättämättä mitä syön ravintoloissa seuraavan kuukauden ajan ja delegoin päätöksen ko. ravintolan henkilökunnalle:
  1. Fafa's: Pita falafel
  2. Manhattan Steak House: Grillipihvi ranskalaisilla
  3. Day & Nite: "I am not a customer, I can't decide for you", seurue valitsi menu 1
  4. McDonalds: BigMac-ateria kolalla
  5. Bank: noutopöytäsysteemi, seurue valitsi Mussaman härkä curry
  6. Samrat: Naudanlihaa maustetussa jogurttikastikkeessa
  7. Café Bar 9: Spaghetti Carbonara
  8. Kotipizza: Kebabpizza, valinnan suoritti @Wiljander
  9. Kokomo: Grillattua kanaa ja pekonisipulipaistosta
  10. Café Bar 9: Makkarapasta (ei löydy listalta)
  11. Grande Grill: Fish & Chips
  12. Big Mama's: Kinkku-jauheliha-salami-paprika-ananas-pizza
  13. Kippo Yogurt: Mansikka-blend mansikka, kiivi, ananas
  14. Vespa: Feta-pepperoni-pizza
  15. Annapurna: Butter chicken feat. arpomista + myötävaikuttamista
  16. Il Siciliano: Pasta di Trapani
  17. Sky Express: Kinkku-ananas, virallinen valitsija @Lyra
  18. Tamarin: vähän kaikkea buffetissa, omaperäisesti by @huuki
  19. McDonald's: El Maco Junior, @Lyra
  20. Day & Nite: Menu 4, @plokk

Vajaan viikon jälkeen vaikuttaa melko ilmeiseltä, että moinen arkirutiinit rikkova tilaus aiheuttaa liikaa hämmennystä ja valinta on joko a) yleisin ja/tai 2) halvin.

Jatkan tilanteen kehittymisen seuraamisen raportoimista!

Ennu-[Ei aihetta]Luonut: Ennu-Lauantai 07.03.2009 17:17

Hihi, mun karaoke-emäntäilyä oli kehuttu :D Äiti sano, et joku asiakas, joka on hirveen kriittinen, nii oli vaa ihmetelly et olinko oikeesti muka ekaa kertaa vetämässä, meni kuulema tosi hyvin, et ei ois arvannu et en ollu ikinä aiemmin karaokea vetäny :D

ja minäkö joskus käyny karaoke-baareissa? en ikinä :''''D
Ei....hyvä....luoja.....

Missä vitun tynnyrissä ihmiset oikein kasvaa?? Ei.. ei pelkkä perustynnyrikään enää riitä.. Sen täytyy olla kiinni naulattu, äänieristetty tynnyri, jota on vieritetty alas jyrkkää ja kivikkoista mäkeä ja säilytetty ylösalaisin keravanjoessa.

Taas illan poimintoja…

- Väsään jotain makeaa vattupyre-sotkua 40v lauritähkä-mammalle ja siinä vieressä on vähintään yhtä hehkeä otus joka lohkaisee pitkän tuijotuksen päätteeksi: “Onks tossa nyt yhtään alkoholia...ku se on niin punanenki?” - Anteeksi, teen ensi kerralla sinisempää...

- Toinen jakkupukurinsessa heiluttaa vimmatusti konjakkilasiaan minua kohti kun palvelen edellistä asiakasta. “Tuuletatko sä sitä? - Eeeei, kun mä haluaisin lisää juotavaa!! - Sitä saa ihan pyytämällä...”

- Vaihdan pari sanaa työkaverin kanssa pullotavaran täytöstä kun Herra Isoherra: “VIIIIINAAAAA!! - Ei tartte huutaa kiitos… - Kun huomiosi tuntui vaativat kovempaa ääntä! - Meillä on tapana kommunikoida työkavereiden kesken täällä, jotta teillekkin riittää juomaa..”

- Alkuillasta joku TÄRKEÄ osastopäällikkö tulee tiskille: “Otetaan yks GT ja päärynäsiideri. Tuotko ne tohon pöytään..” Mies kääntyy ja kävelee kaksi askelta pöytäänsä, jossa Inno-fanaattinen marimekkovaimo istuu. Tiskiltä on siis metri siihen pöytään. Miksi JUMALAUTA niitä kahta juomaa ei voi itse ottaa siitä tiskiltä mukaansa ja maksaa suoraan, kun kerta käveli jo siihen tiskille tilaamaan?? Ei ymmärrä... ei vaan vittu ymmärrä...

Ja ylipäätänsä osoittelua, viuhtomista, rahan heiluttelua… Aikuiset ihmiset, oikeesti? Tietty illan kruunasi se, kun ensimmäinen sankari oksentaa miesten wc:n kusilaarin tukkoon. Seuraavat X neroa käyvät kusella laariin jolloin se täyttyy. Joukon todellinen Einstein kuitenkin ottaa ohjat omiin käsiinsä, ennen kun ehdin tyhjentämään laaria. Kun menen takaisin on koko laarin sisältö jotenkin saatu leviteltyä ympäri wc:n lattiaa… Että kiitti näist. Laari juu alkoi vetää taas hienosti mutta…

Pikkujoulut… Juhla, jossa kaikki juntit, dorkat, paskantärkeät pikkupomot, kerran vuodessa baarissa käyvät hormonihäiriöiset kotiäidit ja rumat pikkutakit päällä viipottavat sektoripäälliköt hands-free-korvassa saa kännien verukkeella käyttäytyä kun täydet tollot, päästää höyryt työkavereiden niskaan, haukkua pomon, oksentaa taksiin ja nussia sihteeriä. Sitten kauheessa morkkiksessa aamulla kotiin vaimon/aviomiehen viereen ja odottamaan pitkälle kevääseen jatkuvaa jälkipuintia ja anteeksipyytelyä työporukan kesken. OHAN SE NYT IHAN VITUN HIENOA!

QuarterDotRavintolakäytöksen ABCLuonut: QuarterDotMaanantai 09.07.2007 22:00

Eli nyt on ilmeisesti jossain kohtaa tullut satsi tynnyrissä kasvaneita juntteja sekä ravintolaneitsyitä tähän valtioon. Ravintolassa ei osata käyttäytyä eikä ravintolan perustoiminnallisuudesta ole mitään käsitystä. Joten autetaan teitä piruparkoja hitusen.

- Henkilökunta saa palkkaa työstään ja heillä on vapaa-aika erikseen. Me emme siis ole "palvelijoita", niinkun jotkut jaksavat meitä kutsua. Myös "tyttö!" tai "poika!" huudahdukset saavat veren kiehumaan.
- Älä auta ravintolahenkilökuntaa. Me keräämme lautaset pöydästä ja meillä on usein systeemi, jolla pinoamme kasan lautasia käsivarrelle. Tekemäsi pino voi näyttää kivalta mutta usein se vain vaikeuttaa työtä.
- Voit ojentaa kaukana olevan lasin tarjoilijalle, mutta ÄLÄ IKINÄ koske prikkaan/tarjottimeen ellet saa siihen lupaa. Et usko miten tekninen laji sen lasikuorman tasapainottelu kämmenellä on.
- Jos ruuassa on jotain vikaa, niin huomauta asiasta kohteliaasti ENNEN kun olet maksanut laskusi ja poistumassa vihaisena huonosta palvelusta. Näin me ehdimme hyvittää kärsimäsi vääryyden.
- Jos haluat hyvää asiakaspalvelua, älä käyttäydy kun kokovartalomulkku. Kyllä, me olemme asiakaspalveluammatissa, mutta ei meidänkään kaikkea tarvitse sietää.
- Kun tarjoilija kysyy "maisuiko ruoka?" niin älä vastaa "Kyllä joo" jos se ei maistunut. Palautteen myötä voimme parantaa palveluamme.
- Jos kärsivällisyys ja pinna ei kestä, niin älä tule ravintolaan pahimpaan kiireaikaan
- JÄTÄ TIPPIÄ!! Kuinka hiton pihi voi ihminen olla? Myös Suomessa voi jättää tippiä. Se on kohteliasta ja kiitos hyvästä palvelusta. Jo 1e riittää. Uskokaa pois, ei se palkka NIIN hyvä ole...
- Älä esitä viiniexperttiä jos et sellainen ole. On suuri todennäköisyys, että henkilökunta on perehtynyt tuotetarjontaan, jos paikka on vähänkin tasokkaampi. Eli valkoviinit ovat kuivia/puolimakeita/makeita ja punaviinit täyteläisiä/keskitäyteläisiä/kevyitä. EI TOISINPÄIN!
- Henkilökunta ei tunne sinua. Emme ehkä heti ymmärrä juuri sinun huumorintajuasi.
- Usko tai älä, jokaisella ravintolalla ei välttämättä ole juuri SINUN suosikkiviiniäsi valikoimassa
- Yritä säilyttää edes alkeelliset käytöstavat - Röyhtäily ei ole miehekästä, hammastikkua käytetään vaivihkaa ja suu peittäen eikä kuten kaivoslapiota, kädet pestään vessassa käydessä, servettiä ei tungeta paidankaulukseen, haarukkaa JA veistä saa ihan oikeasti käyttää samaan aikaan.
- Jos käytte isolla seurueella syömässä, niin helpottakaa meidän työtä ja nopeuttakaa toimintaa ilmoittamalla heti alkuun, että maksatteko jokainen erikseen. Ja jos maksatte erikseen niin älkää vaihtako paikkoja 5min välein ja sitten kiukutelko kun laskut ovat sekaisin.
- Vaikka sen naistarjoilijan (miksei miehenkin...) peppu olisi kuinka timmi, niin siihen ei tartuta, sitä ei läpsitä ja vihjailevat kommentit saavat sinut näyttämään juntilta ennemmin kun pelimieheltä. Olemme ravintola, emme escort-palvelu.

Lisää sitten joskus kun ilmaantuu... Mutta yrittäkää nyt edes. Á la carte ravintola on eri asia kun mäkkäri. Hienostelupaikkojakin on, mutta perus ruokaravintoloissakin saa käyttäytyä.
« Uudemmat - Vanhemmat »