IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
29.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 539 (1.7.2008 alkaen)
Koko
28 jäsentä
Poikia: 28 (100 %)
Keski-ikä
28,0 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Poikien keski-ikä: 28,0 vuotta

Jäsenet (28)

TenguCyborg^Misguidedupi85TehopekkaFryGuyLatwisTettoSchaeferTheONESubjektiMaarekBig_JohnsPursKinnunenSepe
« Uudemmat - Vanhemmat »

FryGuyDreamy (Uni)Luonut: FryGuySunnuntai 20.05.2012 04:50



Nostalgia kategoriaan toiseksi viimeisenä putoava OUR Productionin elokuva, joka ei suurta mainetta niittänyt. Tämä on kuitenkin alkuperäisen "Uni"-elokuvan ns. remake ja tarkoittaa tässä tapauksessa vain täydellistä uudelleenleikkausta.

Käsikirjoitus kertoi alunperin kirjaston siivoojasta, joka synkissä unissaan haaveili olevansa työhönsä vannoutunut palkkatappaja. Tämän lyhyen teoksen oli tarkoitus antaa katsojalle mielikuva miehestä, joka oikeasti olisi palkkatappaja ja matkalla kohteeseensa, mutta viimeisillä metreillä joutuisi palaamaan todellisuuteen ja ottamaan harjan käteen. Tämä opiskeluajan teos kuitenkin kaatui kuvauspäivien puutteeseen ja aikataulujen hankaluuteen, mutta... kuvatusta materiaalista syntyi jotain aivan muuta. Mahdottomalta tuntuvasta materiaalista saatiin kasaan "Dreamy", joka sai nimensä Nokian saman nimisestä soittoäänestä. Elokuva kertoo puhtaasti unesta.

FryGuyDELIRIUM TREMENSLuonut: FryGuyLauantai 19.11.2011 21:07

OUR Productionin uusin elokuva on julkaistu. Elokuva on katsottavissa ilmaiseksi osoitteessa http://deliriumtremens.tv/

Elokuva julkaistaan lähipäivinä myös Vimeossa, Kelaamossa sekä tietenkin Indietaivaassa. Kyseessä on ensimmäinen OUR Pro:n elokuva, joka on kuvattu alusta loppuun Canonin EOS 5D Mark II:lla ja tuotettu lopulliseen muotoon täydellä 1080p laadulla.

Olkaa hyvät :)
Vihdoin "se" on täällä :) Indietaivaan version kanssa on ollut teknistä ongelmaa jo vuoden verran, mutta nyt se toimii... Vimeossa.



Jättäkää/kertokaa jonnekin kommenttia... älkää ottako liian tosissanne, mutta sitä on kuitenkin hauska lukea. Tästä ei ole kukaan sanonut mitään yli vuoteen joten hieman epäilyttää :D

FryGuyVimeo: VierailijatLuonut: FryGuyTorstai 04.08.2011 18:55

OUR Production on tehnyt hieman uutta aluevaltausta hiipuvan indietaivaan rinnalle ja uusin levityskanava on Vimeo. Kelaamo ja Indietaivas toimivat edelleen findie-yhteisöinä joissa katsojamäärät ovat muutaman ihmisen kuukausiluokkaa ja kommentointi lähes olematonta. Pitkään pidettiin kiinni siitä, että leffat pysyvät vain yhdessä paikassa jotta tilastojen seuraaminen olisi helppoa. Valitettavasti ajat muuttuvat ja toisaalta niiden tuleekin muuttua. Valitettavaa vain tuntuu olevan, että findie-piiri hajoaa YouTubeen, Vimeoon ja muihin suuriin sivustoihin...

YouTubeen ei meidän leffoja näillä näkymin ole menossa sillä en ole kiinnostunut pätkimään pidempiä elokuvia osiin jne. Tässä olisi nyt 2008 ilmestynyt kauhujännäri Vierailijat:

FryGuyOUR Pro. News!Luonut: FryGuyTiistai 22.02.2011 15:19



Päivitystä: Nettisivut alkavat ottaa muotoaan ja eilen tuli elokuvat-osioon jo reippaasti selaamista helpottavia muutoksia. Lisää materiaalia ja erityisesti sitä odotettua video-materiaalia on tulossa lisää lähipäivinä.

http://www.wix.com/ourvisions/our-production

OUR Productionin paras elokuvaTiistai 22.02.2011 15:18, 23 vastaajaa

OUR Productionin paras elokuva
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

FryGuyNäin se homma eteneeLuonut: FryGuyTiistai 18.01.2011 00:21



Syksy oli yhtä säätämistä yrityksen perustamistoimien kanssa ja lokakuusta eteenpäin onkin sitten ollut toiminimi jo olemassa. Hieman odotettua hitaammin hommat on päässy käynnistymään, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olla tärkeimmät säädöt jo takana ja urakkaa edessä.

OUR Productionin pohjalta perustin toiminimen OUR Visions, jonka päätoimialana on videotuotanto, mutta myöskin valokuvaus kaikkine jälkikäsittelyineen. Tänään lähti käyntikortit tilaukseen, kamerapaketti saapui viikko sitten ja nettisivut alkavat hiljalleen asettua oikeaan muotoonsa. Pieniä suuria viilauksia ja lisäyksiä on vielä tulossa erityisesti tuote-sivuja koskien.

OUR Production jatkaa edelleen toimintaansa independent elokuvien parissa ja seuraavia elokuvia on jo suunniteltu hartaasti. Välivuoden 2010 jälkeen OUR Pro. suunnittelee peräti kahta elokuvaa vuoden ensimmäiselle puoliskolle. Työn määrän puolesta tavoite on aika kova, mutta suurella osalla ryhmää on jo palava halu päästä taas kuvaamaan. Tarkempaa infoa tulevista tuotoksista kirjoittelen sitten kun hommat pääsevät alkuun, mutta paljon muutoksia vanhoihin projekteihin nähden olisi kuitenkin luvassa.

FryGuyOUR News: RoskafestaritLuonut: FryGuyKeskiviikko 24.02.2010 19:12

Tampere Film Festivalin yhteydessä järjestetään vuosittain myös Roskaelokuvafestivaali, joka on suunnattu lähinnä näille "riippumattomille tuotannoille" eli indielle. 2010 on juhlavuosi ja näytöksessä on mukana monenlaista elokuvaa, mukaanlukien OUR Pro:n "Suuret Kuviot", joka esitetään kolmannessa näytöksessä juuri ennen Trash Videon, Insane Bastardsin sekä Blood Ceremonyn yhteistä elokuvaa "Viimeinen taistelu Venuksesta".

Näytöslista on katsottavissa tässä: http://www.tamperefilmfestival.fi/shop2010/product_info.php?cPath=85&products_id=586

Tervetuloa vain mukaan. Liput on 5€ ja sisäänpääsy Yo-talolle tietenkin K-18.
« Uudemmat - Vanhemmat »