IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
14.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 608 (1.7.2008 alkaen)
Koko
88 jäsentä
Tyttöjä: 52 (60 %)
Poikia: 36 (40 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 54 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,1 vuotta

Jäsenet (88)

flshlghtMirahMirahJenpemiceymisshayd]-op-[`irenetsiu^f0bia-[Esci]nou_nimi^Troija78sankarisviekkonenz-cat^^flammable^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Että semmosta.
Vaikka olisi kaikki jäsenmaksut maksanut ajallaan, niin ne lähettävät silti perintäkirjeitä. Ystävälleni tuli kirje perintätoimistosta Finnbodyn valtuuttamana ja hän järkyttyi siitä syvästi.
Ylöjärven Finnbody rikkoo jäsensopimusta räikeästi yrittäessään laskuttaa lisämaksuja, muita kuin on sovittu kirjallisesti.
Äärimmäisen röyhkeää lähettää perintäkirje vaikka on kaikki maksanut ihan ajallaan, ei kunnioita Finnbody asiakkaitaan.

Ilmapiiri salilla myös erittäin huono, asiakkaista puhutaan päivittäin pahaa niiden selän takana, eikä henkilökunnalla/ohjaajilla ole muutenkaan mitään käytostapoja.
Törkeää toimintaa.

Valitus Kuluttajavirastoonkin jo lähtenyt kyseisestä salista.

Firestarter13KesäjuhlillaLuonut: Firestarter13Lauantai 19.06.2010 07:33

Ylöjärven Finnbodyn kesäjuhlilla oltiin kihlattuni kanssa.
Hyvä meininki siellä oli.:)
Bändi Masquerage soitti ja muutenkin oli hyvät juhlat.:)

TheSaintElämän uusi käänneLuonut: TheSaintTiistai 20.10.2009 21:29

Meikähän nyt tässä alottanu uuden duunin Tikkurilassa Finnbody kuntoklubilla tääl myyntineuvottelijana ja suunnitelmissa kouluttautua ohjaajaksi ja ehkä jopa traineriksi asti kun vaan jonain päivänä siihen sitten on varaa :D
Terveellisempiin elämäntapoihin ja kovaan treenaamiseen uuden innon saatuani keväällä tämä oli looginen askel ja nyt onkin hienoa kun voi työn ohessa kuntoilla ja treenata aamuin illoin :) (toivottavasti tulostaki sitten syntyisi x) )

Olisi hienoa jonain päivänä pystyä olevaan motivoiva ja inspiroiva roolimalli ihmisille, etenkin nuorisolle lähteä liikkumaan ja kuntoilemaan aktiivisesti sekä muutenkin vaihtamaan rellestämisen terveellisempiin elämäntapoihin. Pari iltaa dokaamatta kuukaudessa niin sillä rahalla kustantaa jo kunnon kuntoklubille itselleen kuukausikortin kaikilla herkuilla.

Nyt täs koittanu kämppääkin etsiä mut asuntotilanne on todella ruuhkassa täl hetkellä stadissa joten en oo viel onnistunu saamaan asuntoa.

Lisäksi tietysti mun wrestling show esiintymisiä pystyy nykyään seuraamaan kerran kuussa FCF:n Wrestling eventeissä Helsingin Gloriassa.. Nyt show taas huomenna keskiviikkona 21.10. jossa kohtaan transvestiitti Jessica Loven. Pitää vissiin näyttää vähän taas yleisölle miten homoa heitellään pitkin seiniä ;D
« Uudemmat - Vanhemmat »