IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
19.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5948 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
154 jäsentä
Tyttöjä: 57 (38 %)
Poikia: 97 (62 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 96 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta

Jäsenet (154)

MixuboyJahakoHöpsöMiro-Micro-MabelMoonshineLurgIthinielRyystöhide-XKummajainenOldBoyWolfOinoskajooelzzBeverTino_NadjaVenus_Angel
« Uudemmat -

SaneVanhaksi tuleminen tarkoittaa...Luonut: SanePerjantai 02.08.2013 01:16

...sitä kun tajuaa Shaggyn olleen piripäähippi, joka puhui koiralle
...sitä kun tajuaa Jerryn olleen täysi kusipää ja säälit Tomia
...sitä kun säälit nykylapsia
...sitä kun tyttöbakteereilla tarkoitettiin klamydiaa
...sitä kun tajuaa ettei oma isänsä ollutkaan maailman vahvin mies, jolla oli vastaukset kaikkiin tärkeimpiin kysymyksiin, kuten paljonko presidentti tienaa.

Seuraava on The_Zyzzin henk. koht nyyhkytystä, jota ei ole tarkoitettu ulkopuolisille... mutta koska olen tunnetusti huomiohuoralutka, jätän tän silti näkyvii koko maailmalle koska tiedän et haluut lurkkaa IRC-Gallerian kuningasta

u doped up brah?

Yks mun elämän haikeimmist fiiliksist on tajuaminen, ettei enää huvita hakkaa xboxii samal voimal ku ennen. It sucks brah.

Vietin yhist elämäni parhaimmist vuosist videopelien paris pelaten World of Warcraftii viel 04:00 samal ku cocispullost on enää lämmenneet pohjat jäljel.
Puhumattakaa Halon kulta-ajoista ku broidin kaa pelattii 24/7 Halo CE:n campanjaa co-opilla. Sit ajat eteni ja tuli Halo 2 ja XboxLive ja kaikkien kavereiden kaa keräännyttii Jessen luo joka päivä koulun jälkee pelaa split screenii.
Vitun ruudunmulkkaaja homo.
Vähitelle Halo bro's väheni ja nyt kymmenen vuoden jälkee huomaan olevani ainut jäljellä ja edellee pelaan Halo 4, all alone. Ei se vaa tunnu enää samalta. Must piti tulla MLG pro, sen sijaa must tuli yksinäinen betaneitsythomo.
Tai ku keräännyttii pelaa GTA:t frendeille ja kerättii nopee vaa max tähdet ja kansalliskaarti perää ja katottii kuka selvii kauiten.
Tai ku Pelit-lehtee viel jakso kiinnostaa tilaa ja seuraa viimesimpii uutisii.
Tai ku broidin kaa pelattii joka päivä Morrowindii.
Tai faijan ja broidin kaa kun pelattii joka yö N64:sen Castlevaniaa tai Gamecuben Eternal Darknessia.

Ennen seuras aina kaikkii uusimpii julkasui ja ne oli hankittava heti ilmestyessää.
Nyt uus konsolisukupolvi puskee päälle ja meinaa jyrää vanhan allee. Ennen olisin jo tehny tuhat eri suunnitelmaa miten aion hankkii Xbox One:n, mut nyt se menee enemmänki niin et jos kiinnostaa/huvittaa.

Ennen ei myöskää voinu ymmärtää niit ihmisii jotka myi konsolinsa ja pelinsä pois ja sano ettei aika riitä enää pelaamisee. "mitennii ei muka aika riitä :D"
Nyt sen hiffaa.

Mut vaik vanha kunnon Xbox kerää nykyää enemmän pölyy ku mun siemennestettä, siit luopuminen ei oo vaihtoehto. Videopelit oli iso osa mun lapsuutta ja teini-ikää, ei sellasest tost noi vaa luovuta.
Jatkan edellee pelaamist, mut enää se on lähinnä aivot narikkaan-xbox live räiskintöjen pelaamist tai legendaaristen pelisarjojen, kute the Elder Scrolls ja Rock Star, ennemmin ku syventymistä ajatuksen kans johonki eeppisee pelii, kuten ennen

Tähän blogiin otetaan vastaan myös muiden järkyttäviä kokemuksia omasta vanhenemisestaan ja miten se on muokannut teistä jotain, mitä ette koskaan kuvitelleet, oli se sitten vaikka puberteetin iskeminen varhaisaikuisena

Kirjotan varmaa 50v. vastaavanlaisen blogin treenaamisest
Tänään siis sellaista luvassa, tai ohjelmistossa. Väsyttää. En nukkunut kuin kaksi tuntia viime yönä, (osa)kiitos tästä pahalle naapurintädille, joka päätti tulla vierailemaan yöllä ja juomaan olutta oleskeluhuoneeseeni. Toki poltimme muutamat tupakit myös ja katsoimme lonkeropornoa, kuten sivistyneessä yhteiskunnassa kuuluu.

Kohta pitäisi lienee pakottautua ulos, jonka jälkeen ilmeisesti pitäisi tehdä jonkinlaista ruokaa. Kirottu lapsi on vallannut konsolini, joten pelaaminen ei tule vielä kysymykseenkään. Luen siis tilannetta kompensoidakseni Terry Pratchettia ja itken ääneen.

Hyvää loppua.

GHISo true it's not even funnyLuonut: GHITorstai 21.03.2013 02:03

tumblr_m3iuwsEoON1qeve54o1_250.giftumblr_m3iuwsEoON1qeve54o2_250.giftumblr_m3iuwsEoON1qeve54o3_r1_250.giftumblr_m3iuwsEoON1qeve54o4_r1_250.gif

JufdaLinux-pelaamistaLuonut: JufdaTiistai 12.03.2013 16:01

Steam for Linux -uutissivu. Humble bundlessa Dungeon defenders ja Super hexagon.

JufdaSteam Linux SaleLuonut: JufdaLauantai 16.02.2013 02:31

GHIXBOX vs PCLuonut: GHILauantai 02.06.2012 03:32

Elektroniikkaelämäntuska kakkonen sitten mac vs pc:n

Boksille ois Assassin's creedit ja vaikka mitä muita pelejä, mut ongelmana on, etten tiiä sille sellasia konkreettisia helmiä, jotka sais mut himoitsemaan sitä. Hinta -laatusuhde ois ilmeisesti aika lailla parempi ku pc:ssä sen suhteen, mitä tulevaisuudessa sille voi ostaa muttajoo....

PC:ssä puolestaan on se, en tiiä tarkalleen miten näitä pelejä sinne hankkis (warettamalla on ainoo keino?), mut vanhoja kunnon RPG:itä on PC:lle paljon ja just niitä rakastan kaikkein eniten (esim. Zeldat, Chrono trigger, Elder Scrollssin pelit, Baldur's gatet, Monkey Islandit yms ois pakko saada -listalla)...

Mut toisaalta mul on toi vanha pöytäkone enkä oo varma tällasena tietokonevelhona et jos ostasin vaa siihen uuden prossun yms ni saisinko siihen sit mahtumaan kaikkee mukavaa ilman, et pitäs hankkii uutta konetta...

Että perkelettä

KayinA hardcore gamer goes to hell...Luonut: KayinMaanantai 11.10.2010 18:52

...A few hours later, Satan phones God, in an audibly frightened voice, and says: 'You better get this guy outta here, before he does me in!!! He's already killed all my demons, he's spilled all my cauldrons, and now he's kicking the walls like mad, screaming "Where the hell is the exit to level 2??"
« Uudemmat -