IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
19.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 6 229 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
154 jäsentä
Tyttöjä: 57 (38 %)
Poikia: 97 (62 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 96 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta

Jäsenet (154)

RyystöNienCoinrockerXimeraxAK47simantisatanwildboarHauqquGodhuntressWinterSunlonely_wolf76SadEkimääxFryGuy-]J|V|J[-BewBew
- Vanhemmat »
...A few hours later, Satan phones God, in an audibly frightened voice, and says: 'You better get this guy outta here, before he does me in!!! He's already killed all my demons, he's spilled all my cauldrons, and now he's kicking the walls like mad, screaming "Where the hell is the exit to level 2??"
kiwa peli.
1.uni

ensinnäkin näin unta että ikkunoiden läpi lenteli juttuja, tavallaan aaveita ja joku enkeli kuiskutteli mun korvaan, jos tytön aave tulee niin minä kuolen..siis minä minä ei se enkeli :D sitten sieltä tulikin se pieni merenneidon sebastian (se rapu) aave..ja mä olin että mitäs tämä nyt meinaa.. se enkeli oli vähän aikaa hiljaa ja sano sitten: sinä olet allerginen äyriäisille (en oo syöny äyriäisiä ja kiinostas että olenko?)

2. uni

Olin laivalla ja halusin syödä banaania, ja aina alakerras näkyi hedelmä ja vihannes osasto (tavallaan kaiteiden yli näky mitä ala kerras on..) ja aina kun menin alas niin sielä olikin vain joku siivooja ja ihan tyhjä aula.
noh.. sitten näin liukumäen joka alkoi sellasesta K-15 rahapelistä ja menin siihen että pelaan mut se liukumäki veikin jalat alta ku rahan tuikkas siihen sisään.. sittenhä siinä mentiin ja siinä liukumäes oli niitä rahapelei mut eipä pystynny pelaa ku liukumäki vei alas päin.. sitten.. liukumäki päättyi siihen että ulos pääsi pienest lohikäärmeen suusta..jäin siihen jumiiin.. mutta pääsin pois.. ja taas minun piti olla mukamas hevi osastolla..mutta en ollut.. takanani kuului jysähdys, kun joku minua tukevampi henkilö jäi kiinni siihen lohikäärmeen suuhun.. mie menin siivoojalle että eikö tos pitäs olla merkintä että tuo on lapsille tai että päättyy tollaseen vaikka tossa on K15 merkintä..että joku juttu.. siivoja tuhahti vihasena että se on tehty normaalipainoisille ja 15v ovat yleensä vielä solakoita, eikä se ole tehty millekkään saksalaisillekuulantyöntäjille (näköjään maaritin puheilla on valtaa mun unissa..) :D
sitten mie olin että voisitko kertoa.. mistä saisin hedelmiä, että kamala nälkä ja limpparia, koska se on jano. Siivooja käski ottaa mopin käteen, mie otin seinän vierest mopin, siivooja kehotti ottamaan se luuttu jutun irti, otin sen irti, siivooja kehotti kääntämään senniin että tikku on lattiaa kohen.. ja sanoi että näin päinon parempi pitää kii.. ja niin olikin! koska siinä oli ihan sellaset käden paikat...
siivooja tokaisi että pelataan, että kerron sitten sinulle missä on kauppa (sielä muuten oli s-marketin mainoksia seinillä monilt vuosikymmenilt..).. sit siivoja otti roskapussistaan ison pölypallon ja lähti kulettamaan sitä tikulla.. no miehän lähin perään ja yritin viiä..pian sinne ilmaantui kamalasti ihmisiä erilaisten tikkujen kans (sählymailat toistepäin, kävelysauvojen kans, katuharjojen kans toiste päin..) kaikki sen pöypallojen perässä.. ja se pölypallo koko ajan pieneni ja katosi lopulta..
sit mikko tuli miun luo jotain selostamaan että tämä on hyvä peli stressin poistoon, ja tää sopii hitaille ja nopeille, että hän on tutkinut asiaa.. ja porukka oli kyl hirmu onnellisen näköst pölypallon takia..ei ollu ees maalei, mutta kaikki vaan halus aina sen pölypallon.. no sit se siivojaa näytti että menet vain nuista porteista (niinku kaupan ne avaavat portit.. siis ihan mitkä sisäl on..) niin pääset sisään.. mie en ollu nähny niit porttei.. tai ei niitä ollu sillo ku tulin..että tietty oisin tajunu mennä porteist jos oisin nähny..se siivoja piti mua siis ihan idioottina..
no sain käytyä syömist ja juomist ja lähin kävelee kannelle.. no sielä kannella oli icella ja simo ja sami oli siel juomas ja menin tervehtii (kumpikaan ei siis livenä ikinä baaris..mä en oo ainakaan nähny?) ja menin kyselee että mitä te täällä teette.. ne vaan oli että meijän naiset on tuol sisäl (molemmat siis seurusteleevat ja mie että ok..).. sitten sieltä tuliki jtn.. tyyliin 15 v tyttöi..jotka varmasti ala ikäsiä.. oluet käsis.. ja mie olin et nuil ei ikä kyl riitä.. simo ja sami suuttuvat molemmat hirveesti.. mut sit hirvonen tuli kävellen sinne ja puhu niille alkoholin vaaroista..siis simolle ja samille..ja simo ja sami ottivat tytöilt oluet pois ja lähtivät kävelee. sit lähin simppaan kävelee ja menin meijän pukukoppiloihi ja se oli luistelijoit täynä.. pieniä nuoria luistelijoit..siis taas jotain 15v.. ja ne miettiivät et pistäävätkö kaikki valkeet minihameet vai valkeen minishortsit..mie että mis teil on esitys.. ne vaan että simpas.. mä että niin luistimilla? ne vaan että joo, joo.. luistimet käy myös nykyään lattiapinnoille.. mie että ei jeesus.. :D ja muutenki ne puhuvat jotenki ihQ daa meiningil että lähin poikkeen.. no simpan pekka oli normi paikassaan töissä ja sano että poliisit ovat tulossa kohta hakemaan sinut, mie että mitenniin.. se oli että kun et olisit saanut mennä sinne pukukoppiin, että anteeksi, tämä on käytäntö.. ja tähän heräsin :D

GuttersniperVau...Luonut: GuttersniperTiistai 24.03.2009 12:21

aavikkohiekka[Ei aihetta]Luonut: aavikkohiekkaLauantai 17.01.2009 23:23

meninpä ostaneeks FFXII:n >3
Paljon vain pelaamista ja facebokkailua, mieluummin tänään sellaista kuin baariin.
Kolmisen tuntia sitä taas jotenkin vierähti Morrowindin parissa, vaikka pitikin kymmeneltä vain ihan lyhyt tuokio sitä pelata.:D No, nyt lopulta jo nukkumaan.
- Vanhemmat »