IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
27.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 752 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 1 (13 %)
Poikia: 7 (87 %)
Keski-ikä
25,7 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,8 vuotta

Jäsenet (8)

azzamixxNotoriuscomet67Pe][iniko33ViPA-Obscene{JuNNu}
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nyt kun ahneet, 3000-4500 eur kuussa nostavat, "duunari"-ahtaajat on saatu takaisin töihinsä, oppositio ja vasemmisto ovat julkisuudessa puolustaneet 1. nyt tapahtunutta seteliperse-ahtaajien lakkoa ja 2. lakko-oikeutta yleensä.

Lakko-oikeuden puolustaminen on itsessään tietysti hyvä asia. Mutta miksi on niin, että kaikkein surkeimmassa asemassa olevat, pääosin naisten miehittämät, matalapalkka-alat kuten suurkeittiötyöntekijät, elintarviketehtaiden työntekijät, siistijät jne. eivät koskaan lakkoile? Heillä ei ole mitään voimakasta liittoa takanaan ja heidän oikeutensa työntekijöinä ovat paljon heikommat kuin vaikka näillä porvari-ahtaajilla. Ja heillä on lisäksi yleensä vitun kiire töissä.

Miksi Jutta Urpilainen (sd) ja Paavo Arhinmäki (vas) bostailette rinta rottingilla ahtaajien asialla? Puhuisitte samanlaisella äänenvoluumilla niiden alojen puolesta jotka aikuisten oikeasti tarvitsevat apua teiltä. Eikö vasemmiston kuuluisi pitää pienempiosaisten puolta vaikka se ei aina niin seksikästä olisikaan? Olen pettynyt.

Toivonkin, että jonain päivänä matalapalkka-alojen työntekijät osaisivat katsoa vähän pidemmälle, järjestäytyä ja pysäyttää Suomen. Tätä luultavasti seuraisi irtisanomisten aalto, jota taas seuraisi parhaassa tapauksessa matalapalkka-alojen työ-olojen ja -sopimuksien parantaminen.
« Uudemmat - Vanhemmat »