IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
8.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 1354 (1.7.2008 alkaen)
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 25 (49 %)
Poikia: 27 (51 %)
Keski-ikä
32,6 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (52)

banzku1natthewPatajätkäMiiJa^TermariKharouRIIIINAstrayertiukunen{[Jossu]}AndragoraodonataLucyPinkJTYRebel_MonsterHumpparitari_
« Uudemmat - Vanhemmat »

etanan_kakka[Ei aihetta]Luonut: etanan_kakkaMaanantai 06.04.2009 01:18

Jutta sanoo (22:16):
sit ku ostat mulle chevrolet camaron ni oon sun
Näinpä outoa unta, voitte te unitohtorit kertoa että mitä enteitä tässä unessa on.

Noh, unessa herään aamulla (jep,) ja lähden rappukäytävään, jossa on joku naapureista muuttamassa, rappukäytävässä on ainakin 5 flying v mallista kitaranrunkoa ja yksi kaulallinenkin moinen. Sitten pääsen ulos, jossa onkin jo hieman hämärää. Ulkona minulle puhuu X-Filesistä tuttu cigarette smoking man aka röökimies, joka kertoo minulle tehtäväni.. Tehtävänä on tappaa Elastinen!!!!! (Kyllä, taas yksi elastinen uni!)

Hän antaa käyttööni kiikarikiväärin ja vanhan mustan camaron, tällä sitten minun olisi tarkoitus körötellä johonkin teboilille, jossa finteligens vetää keikkaa. Jep, ja tosiaankin minun pitää ampua elastinen diggailevan possen seasta kiväärillä, kätevää. Paikalle päästyäni kurvaan öljytankkien ohi huoltoasemalle, jonka etupuoli on semmonen kätevän lasinen. (niinku yleensäkkin kaikki huoltsikat) Muistaakseni sytytän savukkeen ja painelen sisälle kivääri olkaani vasten (jep, huomaamatonta.) Tää koko camaro ajelu ja nää on tosi tarantinomaisia ja siistejä, mulla taitaa olla jopa nahkatakki tässä välissä.

Sisällä menen baaritiskille ja tilaan jotain juotavaa, ja alan odotella finteligenssin keikkaa, samalla taakseni kokoontuu kolme naista ja joku jätkä, joka koittaa heruttaa niitä birdejä, sitten ne alkaa porukalla dissaamaan huonoja lentokone -elokuvia, muistan kuulleeni ainakin con air ja air force one dissaukset, kunnes minun on aika puuttua tähän keskustelun kulkuun, sillä yksi näistä tytöistä, jolla sattuu olemaan polkkatukka alkaa dissaamaan snakes on a planesia.

Väittely snakes on a planesin laadusta on aikaavievä ja tulinen. Lopputuloksena pääsemme kompromissiin, että leffa olisi paska jos siinä ei olisi samuel l jackson heittelemässä herskyviä one linereitä. Kun tämä väittely on ohi, huomaan että fingteligenssin keikka onjo ohi ja missasin elastisen. Sitten heitän vielä eeppisen "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!" huudon, sillä olisinhan minä sen nyt halunnut itsekkin ampua. Mitähän syöpämieskin tähän sanoisi?!

Sitten Opri soittaa minulle siinä 11:20, että "missä vitussa kuppaat, sua ei näkyny ruokalassa vaikka nuo viljamitkin oli siellä." Olin siis taasen nukkunut pommiin maanantai aamuna, perkeleen tenokoski kun aina valvottaa.

Tämäkin merkintä on tehty äärettömässä vitutuksessa, niin kirjoitusvirheistä natisijat saavat vaikka läpsyä. Seuraavassa merkinnässä kerron teille toivottavasti oudosta seksistä, niinkuin kaikki kovat jätkät.
« Uudemmat - Vanhemmat »