IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
12.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 230 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
53 jäsentä
Tyttöjä: 7 (14 %)
Poikia: 46 (86 %)
Keski-ikä
31,5 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,8 vuotta

Jäsenet (53)

JadethArisamaRanEncounterpurpleowlDrasawhisperiAstrokatti[Leonhart]A_MassapeFuriikusuMysmaKetaleSabishiiRyuuImburiedA^GPatti_
« Uudemmat - Vanhemmat »

Zidu[Ei aihetta]Luonut: ZiduMaanantai 28.09.2009 13:51

20 vuotta ja homma jatkuu.

Taas saadaan syitä epäillä että mainio tohtori Miura (piirtäjä & käsikirjoittaja) kuolee ennen sarjan lopetusta. -_o

LamppuOhi on!Luonut: LamppuSunnuntai 27.07.2008 21:48

Coni on ohi, tosi kivaa oli. :3 Lauantaina cossin siis Judeauta Berserkistä, kuvia ei ikävä kyllä vielä ole saatavilla koska en jaksanu olla mallina kenellekkään ku pidettiin pieni, TODELLA pieni photoshootti lauantaina. Tarkotuksena on kyllä ottaa kuvia lähiaikoina. Cossin tunnisti jopa KAKSI! Ajattelin ettei kukaan tunnista, joten se kaks oli jo todella suuri yllätys. :'D (Pst sinä joka otit musta/Judeausta kuvan, jos lujet tätä niin haluan sen kuvan! Thx!) Judeau cossi on kyllä tarkotus tehä joskus uudestaan, breastplaten(en ny jaks miettii suomennosta tolle) ja muiden härpäkkeiden kanssa.

Sunnuntaina en jaksanu olla cossiasussa, vaikka se olikin tosi mukava, mut olin NIIN väsyny ja aamulla oli mukavat silmäpussit nii päätin jättää väliin ja olla normaalisti. Paljon ihmisiä tapasin, en ny ala erikseen luetteleen, mutta oli TODELLA ihana tavata teitä! <sydän> Jos teistä ottamani kuvat haluatte, niin ilmotelkaa.

LamppuDhurrLuonut: LamppuTorstai 24.07.2008 23:43

Animucon on on on pian! Uskallanko laittaa cossia päälle, en tiedä. Mutta huomenna marusekiin. ~ Jos joku haluaa tulla moikkaan mua animeconissa(ketkä ei siis hillu mun seurassa), niin mut tunnistaa kun oon pukeutunu Judeauks Berserkistä(ohessa kuva). ..Mut JOS en oo uskaltanu vetää cospaa päälle, ni mut tunnistaa tosta lätsästä mikä mulla on oletuskuvassa.

Khihi, Kikka-täti oli kehunu mua mummolle... Kurvit on kuulemma kohallaan ja oon kuulemma "fiksu likka". On se kiva välillä kuulla kehuja, kun melkeen aina on haukuttu. Mut ois se kiva jos KEHUTTAS PÄIN NAAMAA. :'D
« Uudemmat - Vanhemmat »