IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
30.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 3391 (1.7.2008 alkaen)
Koko
116 jäsentä
Tyttöjä: 76 (66 %)
Poikia: 40 (34 %)
Keski-ikä
33,9 vuotta
Otos: 72 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,4 vuotta
Ylläpitäjä
Budi

Jäsenet (116)

irkkuvaa_pivi_Dondenennemariaessi{anu-78merita`pikkujammunen_mystiiiAnkoku-NaLLe_riku_osterikenneth^sannsku-Kalu_pItsTumbelina
« Uudemmat -

SorinMitä on rasismi?Luonut: SorinMaanantai 07.12.2015 02:10

Tajusin viimein mitä rasismilla määritelmällisesti tarkoitetaan ja miksi se on haluttu erottaa syrjinnästä. Ihmiset käyttää keskustelussa niin yleisesti rasismia syrjinnän synonyyminä ja vähän miten sattuu ettei oo ihme kun tulee kaikenlaisia sekaannuksia. Täytyy olla joku dosentti että tälläsii asioita tulee ajatelleeks. Onneksi dosentit yrittää kertoa näitä ajatuksiaan muille. Mäkin olen lukenut rasismia käsitelleen kirjan joku vuos sitten jossa tästä puhuttiin.

Siispä rasismille viitataan usein modernina käsitteenä rodun lisäksi rodullistettuun etnisyyteen. Tässä etniseen ryhmään liitetään luonnollisia, muuttumattomia piirteitä. Rasismi on siis tämän rotujärjestelmän ylläpitoa. Niimpä oikean rasistin tunnistaa esimerkiksi siitä, että hän ei toivo maahanmuuttajien kotoutuvan. Oikea rasisti nimittäin näkee tiettyjä maahanmuuttoryhmiä leimaavan tietyt yleiset pysyvät piirteet. Niimpä oikea rasisti näkee ainoana vaihtoehtona kaikkien epätoivottujen ryhmän jäsenten karkotuksen. Tämän vuoksi rasisti hyökkää vastaanottokeskuksiin ja satunnaisten väärän väristen ihmisten kimppuun, koska he kokevat näiden omaavan näitä ei toivottuja piirteitä.

EDIT: lisään nyt tähän vielä aspektin joka on nyt vielä paremmin hahmottunut. Eli rasismi virallisissa määritelmissä liitetty koskemaan vain julkista elämän alaa. Näimpä yksityisen elämän alueelle jäävä rasismi muuttuu syrjinnäksi. Luulen että näin on haluttu tehdä, jotta korostetaan rasismin ongelmallisuutta kun se toimii osana järjestelmää. Lisäksi yleisesti ajatellaan ettei julkishallinnon tule puuttua yksityiselämään, joten yksityiselämässä esiintyvä rasismi on haluttu rajata pois.

PEDOANKKAStop racism!Luonut: PEDOANKKAMaanantai 11.06.2012 19:19

Valkoinen ihminen sanoi: Värilliset ihmiset eivät saa olla täällä. Musta mies kääntyi ympäri ja sanoi: Kuuntele nyt, kun synnyin, olin MUSTA, kun kasvoin, olin MUSTA, kun olen sairas, olen MUSTA, kun menen ottamaan aurinkoa, olen MUSTA, kun minulla on kylmä, olen MUSTA, kun kuolen, olen MUSTA, mutta sinä, kun synnyit, olit VAALEANPUNAINEN. Kun kasvat, olet VALKEA. Kun olet sairas, olet VIHREÄ. Kun otat aurinkoa, muutut PUNAISEKSI. Kun sinulla on kylmä, olet SININEN. Kun kuolet, muutut KALMANKALPEAKSI. Ja vielä kehtaat sanoa minua värilliseksi? Laita tämä blogiisi, jos vihaat rasismia. Ollaan kaikki eriväriset ihan ainutkertaisia sellaisina, kuin ollaan.
Olen aivan järkyttynyt Suomeen rantautuneesta, käsittämättömästä maahanmuuttokritiikistä, eli täysin avoimesta rasismista! Kirjoitan tämän avoimen kirjeen kaikille Suomen rasistisille natseille meidän suvaitsevaisten, 2000-luvun, MODERNIEN suomalaisten puolesta! Olen koonnut tähän maahanmuutokriitikoiden yleisimpiä argumentteja ja esitän niihin vasta-argumentit, kumoten nämä natsien naurettavat väitteet.

"Monikulttuurisuus ei toimi, vaan pahimmillaan lisää rasismia yhteiskunnassa."

Tämähän ei pidä ensinnäkään paikkaansa, koska rikkaus, rikkaus, rikkaus, rikkaus, rikkaus, hitler, natsi, rasismi, rasismi, rasismi, hompanssi, rasismi, rikkaus, rasismi ja ennen kaikkea rikkaus!

"Maahanmuuttokiintiöinen työhönottopoltiiikka on rasistinen kantaväestöä kohtaan."

Vielä typerämpi ja naurettavampi väite, ihan naurattaa tämmöinen. Sillä kaikkihan tietävät, että rasismi, rasismi, rasismi, integraatio, sopeutuminen, rasismi, positiivinen syrjintä, positiivisuus, positiivisuus, kivakivajeejee, väliaikainen apu, rasismi työmarkkinoilla.

"Maahanmuuton vaikutus ongelmiin, joita se yrittää ratkaista, on korkeintaan marginaalinen ja pahimmillaan se vaan levittää yhdelle alueelle keskittyneitä ongelmia laajemmalle alueelle."

Tähän törmää todella usein ja paras taktiikka on vedota valkoisen nauttimiin etuoikeuksiin ja etenkin mustien orjuuteen, joista tämän sukupolven valkoiset ovat vastuussa. Parhaiten asian ytimeen pääsee kutakuinkin näin: rasisti, rasisti, etuoikeitettu, valkoinen, valkoinen, valkoinen, saasta, valkoinen, rasisti, golf, rasisti, vastuu, syyllisyys, taakka, rasisti ja hompanssi.

"Maahanmuuttajat ovat selvästi yliedustettuina Suomen ja etenkin pääkaupunkiseudun väkivalta- ja raiskaustilastoissa."

Rikostilaston, jossa maahanmuuttajat ovat yliedustettuina, tulkitseminen niin, että maahanmuuttajat ovat siinä yliedustettuina kertoo meihin suomalaisiin juurtuneesta rasismista ja ennakkoluuloista. Hompanssille, joka ottaa esille tällaiset keksityt tilastot kannattaa sanoa, että: rasisti, rasisti, rasisti, vihapuhe, vihapuhe, rasismia kohtaavan maahanmuuttajan epätoivoinen avunhuuto, tahallinen väärintulkinta, ennakkoluulo ja rasismi.

Maahanmuuttokriitikoilla on hihassaan myös paljon muita yleisiä "argumentteja", joilla yritetään saada läpi oma rasistinen, mutta älä pelkää! Nämä kaikki argumentit voidaan kumota yhdellä tai useammalla seuraavista:

Rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, persu ja natsi

Näillä argumenteilla pääset jo alkuun. :)

RAKENTAVAN keskustelun puolesta! -Suomen suvaitsevaisto.
Tule keskustelemaan lasten ja nuorten oikeuksista, rasismista, syrjinnästä ja erilaisuudesta.

Mukana keskusteluissa Pelastakaa Lasten No Racism = NoRa työntekijät.

Noralla menossa rasisminvastainen kuvakilpailu: http://www.keks.fi/aar

Tsekkaa myös NoRa:n rasisminvastaisen videokilpailun parhaimmistoa: http://www.youtube.com/user/statementKILPAILUTervetuloa!

jjonnaaa!Luonut: jjonnaaaPerjantai 14.05.2010 18:08

Valkoinen mies sanoi: "Värilliset eivät ole sallittuja."
Musta mies kääntyi ympäri ja nousi seisomaan. Sitten hän sanoi:
"Kuuntele sir ...
Kun synnyin olin MUSTA,
Kun vartuin olin MUSTA,
Kun olen sairas olen MUSTA,
Kun menen aurinkoon olen MUSTA
Kun minä olen kylmä olen MUSTA,
Kun kuolen olen MUSTA ...
Mutta te herra ...
Kun te synnyitte, olit VAALEANPUNAINEN,
Kun kasvat isoksi, olet VALKOINEN,
Kun olet sairas, olet VIHREÄ,
Kun olet auringossa olet PUNAINEN,
Kun olet kylmässä olet SININEN,
Ja kun kuolet sinä olet LILA.
Joten kuinka kehtaat kutsua minua VÄRILLISEKSI?
Laita tämä blogiisi, jos vihaat rasismia.

riiina^^(:Luonut: riiina^^Sunnuntai 18.04.2010 18:06

Valkoinen ihminen sanoi: ''Värilliset ihmiset eivät saa olla täällä''.
Musta mies kääntyi ympäri ja sanoi:
''Kuuntele nyt... Kun synnyin, olin MUSTA.
Kun kasvoin,olin MUSTA.
Kun olen sairas,olen MUSTA.
Kun menen ottamaan aurinkoa,olen MUSTA.
Kun minulla on kylmä, olen MUSTA.
Kun kuolen, olen MUSTA
Mutta sinä...
Kun synnyit, olit VAALEANPUNAINEN.
Kun kasvat, olet VALKEA.
Kun olet sairas, olet VIHREÄ.
Kun otat aurinkoa, muutut PUNAISEKSI.
Kun sinulla on kylmä, olet SININEN.
Kun kuolet, muutut VIOLETIKSI.
Ja vielä kehtaat sanoa minua värilliseksi?''
Lisää tämä blogiisi jos sinäkin vihaat rasismia!
Suomi rasismin ytimenä

Onko suomalaiset muka täydellisiä? Ja miksi Suomalaiset käy ulkomailla, jos siellä asuvat ihmiset ovat niin kamalia? Mikä saa Suomalaiset ajattelemaan, että he ovat olevinaan parempia kuin ulkomaalaiset? Ja miksi esim. ateisti on huonompi ihminen kuin kristinuskoinen? Näihin kysymyksiin en ole saanut, enkä löytänyt vastausta vaikka olen sitä etsinyt.

Suomalaiset keksii jokaisesta rodusta, jotain pahaa sanottavaa, olipa kyse ihonväristä tai uskonnosta, niin aina joku on pielessä. Ajattelutapa ”Suomi Suomalaisille” kyllästyttää minua, etenkin kun samaan aikaan Suomalaiset käyttää ulkomaalaisten tekemiä hienoja vaatteita, matkustaa ulkomaille lämpimään ja puhuu kulttuurisivistyksestä.

Mielestäni ei pidä tuomita ihmistä joita ei tunne, eikä puhua tuntemattomasta, niin kuin olisi tuntenut hänet kauan. Suurin osa Suomalaisista on jollain tapaa rasisteja. Itse en tunne kuin pari henkilöä, jotka ovat olleet kanssani samaa mieltä rasismin paljoudesta Suomessa ja siitä kuinka väärin se on.

Suomalaiset (etenkin nuoret) kutsuvat eri rotuja haukkuen ja halveksuen, esim. Venäläiset ovat olleet ryssiä jo sota-ajoilta, Romanit on manneja, rosvoja, (ja mustalaisia,) kun taas tummaihoiset on neekereitä ja mutakuonoja, Italialaiset makaroneja, Kiinalaiset kinkkejä ja vinosilmiä kuten myös Japanilaiset eli Japsit.
Nimityksiä tulee aina vain lisää, eivätkä monet edes tunne yhtään ulkomaalaista.

Minulla on Romanisukuisia kavereita ja tuttavia ja voin kertoa, että ne Romanit, jotka minä tunnen on kaikkea muuta, kuin rosvoja. Tunnen myös monia venäläisiä, jopa kummini- ja toisen kummini vaimo on venäläinen. Minun enoni taas on alkuperältään Suomalainen, mutta on asunut Saksassa jo reilut 3o vuotta ja hänellä on Italialainen vaimo. Minä siis tiedän mistä puhun, enkä vain puhu. Mitä useampaan ulkomaalaiseen tutustuu, sitä enemmän heistä oppii ja käsitys muuttuu. Ulkomaalaiset ovat mukavaa väkeä, mutta eihän Suomalaiset sitä tiedä, koska he eivät halua tutustua ”kamaliin” ulkomaalaisiin.

Samoin uskonnon kanssa. Olen itse ateisti, mutta minulla on ns. himouskovainen kaveri ja monta ihan vaan kristinuskoista kaveria, mutta tunnen myös ortodokseja ja jehovia ja minulla ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa heistäkään, vaikka en itse pahemmin välitä edes kuulla mitään uskonnollista höpinää. Kun taas ne, jotka eivät tunne eri uskontoja tai niistä olevia ihmisiä, leimaavat esim. ateistit ihmisiksi, jotka eivät välitä ja joita ei voi uskoa, koska he eivät usko jumalaan.

Vaikka Suomeen tulee maahanmuuttajia, niin ei ne suomea valtaa ja kyllähän Suomalaisetkin muuttaa ulkomaille ja käyttää hyväksi ulkomaan hintaeroja samalla tavalla kun Maahanmuuttajat Suomessa käyttää Sosiaalipalveluita. Ja yleensä Maahanmuuttajat tulevat Suomeen pakoon jotain, kun taas Suomalaiset menee ja tulee niin kuin haluaa, huvikseen ilman hyvää syytä.

Vinkkinä siis Suomalaisille rasisteille tai niille, jotka halveksuvat ulkomaalaisia, pitämättä itseään rasistina; Tutustu ennen kuin tuomitset ja puhua vasta sitten kun tietdät mitä ja mistä puhut.

- Karoliina Rautiobtw. maikka sano et liiottelin joitain kohtii...
mut vitut.
olin vaa realistinen.

sit se sano et toi on aika jyrkästi kerrottu
pah.
se on vaan vahva mielipide jossa miu kanta tulee selkeesti ilmi

sit se aatteli ettei se voi lukee tota ku se on nii suoraa kirjotettu
ja nii mielipiteitä jakava
toisin sanoen kaikkien muiden mielipiteiden vastanen
mut luki se sen ku annoin luvan.

okei... siit ois voinu tulla miule "vaikeuksii"
mut periaattees lähäreiden tulee hyväksyy kaikki ihmiset sellasina ku ne on.


ja nyt jos jotakuta kiinnostaa ni tos toi ny on kaikkien luettavana...
ja palautetta saa antaa jos osaa perustella...

NaamaOleskeluluvatLuonut: NaamaTorstai 11.02.2010 04:45

Silmiini osui keskiviikon Iltalehdestä pieni artikkeli Irina Antonovan tapauksesta. Tämä 82-vuotias liikuntakyvytön venäläisvanhus on taistellut kaksi vuotta oleskeluluvan saamiseksi Suomeen.

Antonovan ainoa lapsi (sekä sukulainen) Natalia Käärik asuu vakituisesti Suomessa. Hänen mukaansa vanhus ei pärjää Venäjällä ilman apua.

Maahanmuuttovirasto on ajanut vanhuksen käännyttämistä takaisin Venäjälle, ja korkein hallinto-oikeus on päättänyt häätää Antonovan.

En nyt väitä, että Antonovan pitäisi antaa jäädä maahan. En myöskään väitä, että hänet pitäisi käännyttää. Pointtina kaikessa on Maahanmuuttoviraston toteamus asiaan:

"Olisi Suomen terveydenhoitojärjestelmän kannalta kestämätöntä, jos oleskelulupia myönnettäisiin sillä perusteella, että toisen maan terveydenhoitojärjestelmä ei ole yhtä kehittynyt kuin Suomessa."

Selvä. Muokataanpa tuota virkettä hieman:

"Olisi Suomen talousjärjestelmän kannalta kestämätöntä, jos oleskelulupia myönnettäisiin sillä perusteella, että toisen maan talousjärjestelmä ei ole yhtä kehittynyt kuin Suomessa."

Itse otan mieluummin Antonovan, tuon oikeasti apua tarvitsevan vanhuksen hoidettavaksi, kuin somalilapsen hyysättäväksi.

_Mia^OLIKA MEN ÄNDÅ LIKALuonut: _Mia^Torstai 14.01.2010 19:30

« Uudemmat -