IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
30.6.2005
Tilastot
Käyntejä: 511 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 4 (37 %)
Poikia: 7 (63 %)
Keski-ikä
27,6 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,6 vuotta
Ylläpitäjä
Makezcy

Jäsenet (11)

puupää_90[^Tino^]tunaiHelvi1riikksuSaUkKeLi_kurimus^TinoBergMakezcyAcue
« Uudemmat - Vanhemmat »

JindalraeVoice of TruthLuonut: JindalraeKeskiviikko 31.10.2012 22:08

Vastaa kysymyksiin käyttäen ainoastaan biisien nimiä YHDELTÄ ARTISTILTA. Yritä olla toistamatta samaa biisin nimeä. Se on paljon vaikeampaa kuin luulet!

Valitse artistisi: Casting Crowns

Oletko mies vai nainen? - Does Anybody Hear Her
Kuvaile itseäsi - Joyful, Joyful
Miltä nyt tuntuu - Somewhere In The Middle
Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi - The World Is Alive
Jos voisit mennä minne vaan, mihin menisit - East to West
Mieleisin kuljetusmuotosi - Praise You with the Dance
Paras ystäväsi on - Jesus, Friend of Sinners
Lempivärisi - Shadow of Your Wings
Millainen sää on - Spirit Wings
Lempivuorokaudenaika - Just Another Birthday
Jos elämäsi olisi TV-sarja, mikä sen nimi olisi - Glorious Day
Nykyinen parisuhteesi - Already There
Mikä mättää - So Far to Find You
Odotan tulevalta - Life of Praise
En pahastuisi - Wedding Day :D
Pelkään - My Own Worst Enemy
Paras neuvoni - Love Them Like Jesus
Jos muuttaisin nimeni se olisi - Who Am I
Päivän miete - What if His People Prayed
Miten tahtoisin kuolla - All Because of Jesus
Mottoni - Unitil the Whole World Hears!
Vappugospelia järjestävä Gospel Sound Kouvola ry on aloittanut selvitykset, miten kauempaa tuleville ryhmille pystyttäisiin takaamaan majoittuminen Kouvolassa vappuna. Ryhmien majoitustiloiksi etsitään ensisijaisesti kouluja ja leirikeskuksia.

- Olemme saaneet jo nyt ennätyksellisen määrän ryhmävarauksia ja vastaanotammekin lähes päivittäin puheluita ja sähköposteja, joissa tiedustellaan ryhmien majoitusmahdollisuuksista. Erityisesti pidemmältä tulevat ryhmät etsivät helpotusta matkalleen, ettei usein jopa monien satojen kilometrien kotimatkoja tarvitse tehdä yöllä, valaisee projektijohtaja Tom Himanen.

- Vappugospelin yhteydessä ei aikaisempina vuosina ole järjestetty ryhmien koulu- tai vastaavaa majoitusta. Tänä vuonna erittäin harvinaiset huippuartistit ovat kuitenkin lisänneet majoituskysyntää huomattavasti, vaikka toiselle päivälle emme ohjelmaa ole ilmoittaneetkaan, lisää Himanen.

Vaikka majoitus onnistuisikin, Vappugospeliin ei alustavien tietojen mukaan ole tulossa varsinaista ohjelmaa aaton jälkeiselle päivälle. Yöpyjät tullaan kuitenkin huomioimaan:

- Ainakin messut ja jumalanpalvelukset järjestetään vappupäivänä sunnuntaina normaalisti, jonka lisäksi mahdollisuuden aamupalaan pyrimme kaikille majoittujille tarjoamaan. Vappupäivän gospel-konserttiakaan ei ole suljettu keskusteluista pois, mutta onnistuessaan siihen konserttiin tuskin kovin monella ulkomaisella artistilla panostetaan.

Yksityishenkilöitä ja pienryhmien kannattaa huomioida Vappugospel XXL -VIP-lippu: Lippu maksaa kahdelle henkilölle yhteensä 200 € + mahd. toimituskulut, joka sisältää sisäänpääsyn kahdelle sekä yöpymisen Sokos Hotel Vaakunassa kahdelle. Näiden lisäksi VIP-vieraat ovat oikeutettuja VIP-illalliseen konserttien välissä.

VappugospelJos kaikki onnistuu...Luonut: VappugospelTiistai 21.12.2010 22:44

Tapahtuman järjestäminen on antoisaa hommaa. Siihen liittyy paljon suunnittelua, neuvottelua ja ennen kaikkea jännitystä. Jännitystä aiheuttavat niin artistien vastaukset keikkapyyntöihin kuin sivuston kävijämäärätkin. Eniten jännitystä aiheuttaa kuitenkin tulevan tapahtuman kävijämäärän arvioiminen; lippujen hinta nimittäin perustuu uskoon.

Järjestäjä määrittää lipun hinnan sen mukaan, miten monen henkilön hän uskoo saapuvan tapahtumaan. Tämä uskomus tietenkin perustuu suurilta osin käytettävissä oleviin faktoihin, kuten tapahtuman vetovoimaan, sen saamaan mediahuomioon ja mainontaan käytettyyn rahamäärään. Jos järjestäjä uskoo, että tapahtumaan on tulossa enemmän ihmisiä kuin mitä loppujen lopuksi tulee, lipun hinta lasketaan liian alas ja järjestäjä tekee tappiota.

Järjestäjä totta kai haluaa lippujen menevän mahdollisimman nopeasti. Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että mitä nopeammin liput menevät, sitä aiemmin järjestäjä voi keskittyä tapahtuman pienempiin yksityiskohtiin mainonnan sijaan. Jos talous on nopeasti turvattu, voidaan rahaa ja suunnittelutunteja käyttää huolettomammin mm. tapahtuman tekniikkaan ja esteettiseen toteutukseen.

Monien tapahtumien, kuten esimerkiksi kesä-festareiden onnistuessa hyvin raha usein menee osittain myös yksittäisille toimijoille ja sijoittajille, jotka tietenkin ansaitsevat tuloksellisesta toiminnastaan palkkion.

Näin ei kuitenkaan ole, kun kyseessä on voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen järjestämä tapahtuma. Yhdistyksen tehtyä tapahtumalla voittoa on sen käytännössä pakko käyttää voitot seuraavien vuosien tapahtumiin. Jos yhdistyksen yksi tapahtuma menee hyvin, pitäisi seuraavan tapahtuman olla siis vielä edeltäjäänsäkin suurempi, tai vaihtoehtoisesti edullisempi.

Vappugospelin tapauksessa asianlaita on nimenomaan näin. Niinpä me tapahtumanjärjestäjät vetoamme kävijöihin; mitä nopeammin ostat lippusi, sitä paremman tapahtuman pystymme tarjoamaan. Lisäksi, mitä aiemmin päätät ostaa lipun, sitä varmemmin voit vielä sellaisen saada.

Ja jos tämä Vappugospel XXL onnistuu hyvin, vain Luoja tietää, mitä voimmekaan tarjota vuonna 2012 – ja siitä eteenpäin.

Daealis[Ei aihetta]Luonut: DaealisMaanantai 31.08.2009 02:20

http://www.nuotta.com
Nuotta : Nuoren seurakunnan sanoma

Tosi hyvä lehti mun mielestä!
« Uudemmat - Vanhemmat »