IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
5.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 999 (1.7.2008 alkaen)
Koko
266 jäsentä
Tyttöjä: 180 (68 %)
Poikia: 86 (32 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 181 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta
Ylläpitäjä
Na-nn-a
Valvojat
miuz^

Jäsenet (266)

|m||ka|smoviiinkkuellux87Dossa_RedBlood^RiSu^-Jukkka-_ram0na_^Sinde^[m]aikaykii^ongelmalapsi^HeidiMariaYMSPasi78_
« Uudemmat -
Ensimmäinen. Millasta elämä olis ilman unelmia? Jotkut sanoo niiden olevan turhia. Mun mielestä unelmat ja haaveet on aika olennainen ja tärkee osa elämää. Eiks keksinnötki oo syntyny unelmista, esimerkiks halusta lentää? Maailma, jossa kellään ei olis haaveita, olis aika tylsä.

Ja toinen. Onks aikuisten unelmat jotenki arvokkaampia ku lasten ja nuorten? Monestihan aikuiset ns. kieltää lapsiaan seuraamasta omia unelmiaan ja sen sijaan esim. opiskelemaan pitkälle ja täten usein toteuttamaan vanhempiensa haavetta valkolakista tai vastaavasta. Eiks unelmat oo unelmia joka tapauksessa? Usein vanhemmat pettyy pahasti jos lapsesta ei tuu jotain hienoa mitä lie maisteria tai jotain mitä ne nyt ikinä jälkikasvustaan onkaan toivonu. Jos vanhemmat haluu vaikkapa tyttärestään lääkäriä mut se haluaakin ite olla rekkakuski, ni miks se ei sais olla rekkakuski? Ammattihan sekin on. Ja millasta elämä olis, jos kaikista tulis lääkäreitä eiikä maailmassa olis ainuttakaan rekkakuskia?

..anteeks tää purkaus. Tässä vaan selvennys eräälle nimeltä mainitsemattomalle henkilölle, joka ei tainnut vielä ymmärtää mun kantaani asiaan. Ja voihan muutkin toki tän lukea, ei siinä mitään :--D

superflueOn plante des rêves nouveauxLuonut: superflueMaanantai 14.05.2012 01:11

I stole a key
Took a car downtown where the lost boys meet
Took a car downtown and took what they offered me
To set me free

I saw the lights go down at the end of the scene
I saw the lights go down and standing in front of me

In my scarecrow dreams
When they smash my heart into smithereens
Be a bright red rose come bursting through concrete
Be a cartoon heart

Light a fire, a fire, a spark
Light a fire, a flame in my heart
We'll run wild oh
We'll be glowing in the dark
We'll be glowing in the dark

All the boys, all the girls
All that matters in the world
All the boys, all the girls
All the madness that occurs
All the highs, all the lows
As the room a-spinning goes

GAYLAAMADREAMS ♥Luonut: GAYLAAMAPerjantai 16.03.2012 18:52

muistoja ei koskaan unohda..
muistoja ei voi koskaan olla liikaa..
muistot voivat myös satuttaa..
mutta voivat myös olla iloisia..
muistot on vanhaa unelmaa,
sitä mitä sai joskus kokea..
muistot mielen valtaansa saa,
siksi en voi sinua koskaan unohtaa.. ♥

rinzbitch[Ei aihetta]Luonut: rinzbitchLauantai 29.01.2011 23:53

Tyttö halusi tähdeksi Hollywoodiin
Hän halusi olla uusi Marilyn
Ja hän halusi kylpeä rahassa
Olla kirkkain tähti taivaalla

hantta--DREAM ♥Luonut: hantta--Tiistai 18.01.2011 22:44

Thennelpah...Luonut: ThennelMaanantai 07.06.2010 01:02

Elä tyttö unelmissas.. Miksi elää täällä ku voi elää unelmissa turha sitä vatvoo unelmille jatkoo ...

Susssu|Luonut: Susssu|Perjantai 05.02.2010 18:29

Tänää unelmaleirille ;) moikkamoi moksut! ♥

ErQUnelmaelämäLuonut: ErQLauantai 26.09.2009 01:34

Jokaisella on oma unelmansa, mitä elämässä voisi tapahtua. Pikku-Paavo voi toivoa että isäukko saisi hieman ylimääräistä palkkaa töistään ja voisi ostaa tällle xbbox 360:n, Santtu voi toivoa itselleen skootteria sekä Sultan-kondomeita, ja Liisa taasen elättelee toivoa omasta pikkuponista jolla hän voisi ratsastaa aina silloin kun haluaa. <3

Tässä Erkin unelma.

"Unelmani olisi, että erääni kauniina päivänä tulisin kotiin ja saisin kuulla, etteivät vanhempani olekaan omiani, vaan olin vaihtunut toiseen vauvaan sairaalassa jonkun sairaanhoitajan tai kätilön huolimattomuuden takia.
Minut vietäisiin oikeiden vanhempieni luokse. He olisivat tooooosi rikkaita ja saisin omalle tililleni heti alkuun 200.000 euroa, vaatimattomasti... Saisin käyttää rahat mihin vain ja isäni kertoisi by the way -juttuna että vaikka hän on 45-vuotias, hänellä ei ole ollenkaan kaljua! Hän myös kertoisi minulle, että alkoi 16-vuotiaana kasvamaan huimasti pituutta, vaikkei hän ollut sitä aikaisemmin kasvanut kahteen vuoteen pituutta! Uskomatonta vai mitä? Varmasti sama olisi siis luvassa minullekin!
Minusta tulisi heti VIP-henkilö joka paikassa ja pääsisin myös Rolf Nordströmin sairaalan leikkauslistan kärkeen ja pääsisin epilaatioon, hiustensiirtoon (vaikka en kaljuuntuisikaan niin toki haluan näistä paksummat), leuan- ja nenänmuokkaukseen, rasvanimuun sekä kasvojenkohotukseen! Uusituttaisin ilmettäni kampaajalla ja hankkisin muutaman tonnin hintaiset hiukset tuosta vain. Ja tietty saisin käsiini uusinta huippumuotia, sekä tietenkin palveluksessani olisi yksityisräätäli joka tekisi millaisia vaatteita vain päähäni pilkahtaisi! <3
Olisin seksikäs ja vaikutusvaltainen, grr.. Mitään muut ihmiset eivät tässä elämässä haluakaan, joten olisit varmasti kateellinen!"
Mulla on unelmia. Mulla on unelmia, jotka mä haluaisin toteuttaa enemmän, ku mitään muuta tässä maailmassa.
- No miks sä et sit toteuta? Hyvä kysymys. Ehkä siksi, että mä koen sen matkan olevan liian vaikea mulle.

Niitä unelmia mä mietin, pohdin ja unelmoin intohimoisesti. Ne unelmat saa mut iloseks.
Mä en vaan uskalla ottaa sitä hyppyä tuntemattomaan. Mulla ei ole munaa siihen. Mua pelottaa.

Tai ehkä mä vaan odotan, että kohta joku pimpottaa ovikelloa. Mä juoksen avaamaan oven ja siellä oven takana seisoo lähetti sateenkaaren värisessä univormussa pilvi kulkuneuvonaan. Kädessä se lähetti pitää pakettia. - Yksi valmis unelma kotiinkuljetettuna, olkaa hyvä.
Lähetti lähtee ja mä pääsen avaamaan mun paketin, sen jossa on yksi valmis unelma. Mun unelma, jota mä pääsen vihdoinkin elämään.

Mutta en mä haluais sen menevän niin. Jokaisen ihmisen jokaiselle unelmalle on se oma polkunsa, jota pitkin kävelemällä sen voi saavuttaa.
Jos mä saisin unelmani toteutumaan vaan sohvalla istumalla tai dataamalla koneella, multa jäis kaikki kokemukset väliin.
Mulla ei olis mitään muisteltavaa. Ei noloja hetkiä, joille myöhemmin nauraisin vedet silmissä. Ei mitään tai ketään jota ikävöidä, jonka vuoksi itkeä. Ei naurunaiheita ei hymyssä suin tehtyjä päähänpistoja. Ei aihetta rakkaudelle, ei siis elämää.
Mulla olisi vain se mun unelma, se jonka se sateenkaaren värinen tyyppi toi mulle. Tekiskö se mut onnelliseks? Se unelma ja ne tulevat muutkin, jotka mä kuvastosta valkkaisin ja tilaisin ja jotka tuotaisiin taas kotiinkuljetuksena kotiovelle 'yksi valmis unelma kotiinkuljetettuna, olkaa hyvä' lauseen kera.

Ne polut jotka vie mun unelmille on kivisiä. Niissä on kuoppia ja mutkia ja ylä- ja alamäkiä. Niiden varrella on ylitsepääsemättömiä esteitä, jotka kuitenkin lopulta tahdonvoimalla ja intohimolla on mahdollista ylittää. Ja mikä tärkeintä, niiden varrella on kokemuksia. Niiden varrelta saan muistoja ja opetuksia, vaikka sitten kantapään kautta.

Ja ehkä mä olen pikkuisen masokisti, mutta mä haluan kulkea itse omat polkuni, tehdä omat valintani niiden mun unelmieni vuoksi.
Mä ostan hyvät kengät ja alotan sen matkan. Ja, jos ne kengät alkaa hiertää, mä heitän ne pois ja jatkan matkaa paljain jaloin. Läpi tuulen ja tuiskeen ja kantapäät veril mä vielä pääsen perille ja toteutan ne mun unelmat.

Ja ehkä sen matkal varrella mä löydän itselleni sen verran munaa, että en seuraavan matkan aloituspisteessä enää epäröi.

_ArkiPäivänVaras_

Chili^^umphLuonut: Chili^^Torstai 18.06.2009 16:30

Huhhuh, olipahan uni :O
Yhyh, ei ollu kiva se uni ollenkaan, vaikka tavallaan ois pitäny olla mukava aiheen perusteella.
Pisti se silti vähän miettimään vielä senkin jälkeen kun heräsin :o
Hmm, on se vain jännä miten ihminen voi tehdä tietoisestikin nuin vääriä juttuja mitä meinasin unessa tehdä, onneksi heräsin ettei tarvinu sit katella unessa viel niit omien tekojen seurauksiakin :o
Saa nähdä uskaltautuuko tuohon hommaan enää koskaan oikeasti :D
Mut on ne häät vain jännä juttu, varsinkin ne omat, mut onneksi se olikin vain unta.
« Uudemmat -