IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
15.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 2 934 (1.7.2008 alkaen)
Koko
154 jäsentä
Tyttöjä: 99 (65 %)
Poikia: 55 (35 %)
Keski-ikä
36,9 vuotta
Otos: 107 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,0 vuotta

Jäsenet (154)

army--Jyrki]Member_JaPe_rikkaGULENFruitDropskarazazate_rimonamokotipoikaLasseahon|tuulia-RZUtsikuskorppion10
« Uudemmat - Vanhemmat »

vallu-allu07Luonut: vallu-alluMaanantai 02.01.2012 15:19

07: Kuva lempipaikastani.

petras-[Ei aihetta]Luonut: petras-Perjantai 09.07.2010 15:40

olin kampaajal aamulla nyt mun pitäis pakkaa vaik en kyl jaksais =( 2 viikkoo ja oon sit tääl taas =))

ja oltii eilen sara k:n kaa kattoo epäilys ja mun mielest se oli paljon parempi ku uusikuu ! eli ihan hyvä =) ja sara ei uskonu et mua harmittaa etten nää futiksen mm-finaalii vaik oikeesti harmittaa koska oon nyt ekan kerran mun elämäs alkanu kattoo ;)
OONKIIIIIIII BUDAPESTISSSSSSSS HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA : DDDDDDDDDD

YolkotaddadaaLuonut: YolkoTiistai 13.10.2009 01:43

Budapestissä ollaan. Tää hotellihuone on tosi mukava, ehkä vähän pieni, mutta tosi siisti, ilmainen netti ja kivasti sisustettukin. Sängytkin pehmeitä ja ah, kylpyamme! Juuri tulin kylvystä. Haluan niin taas kotiinkin kylpyammeen. >:

Söin tänään ensimmäistä kertaa bagelin, josta tykkäsin. Siis bagelia olen maistanut ennenkin mutta vain tästä nimenomaisesta bagelistä pidin.
Olin tänään lumisen_lennon kanssa ostamassa lippuja Turandotiin. Kysyimme kolmea lippua 26.3. esitettävään näytökseen. Myyjä sanoi, että siihen on vain hajapaikkoja. Sanoimme miettivämme hetken, ja päädyimme ottamaan hajapaikat kyseiseen näytökseen. Myyjä ihmetteli ja muistutti, ettei tosiaan pysty antamaan kuin hajapaikkoja. Sanoin, että se ei haittaa. Saimme kolme vierekkäistä paikkaa ensimmäiseltä parvelta.

GoldenLoveUnkariin.Luonut: GoldenLoveKeskiviikko 04.02.2009 22:40

Nyt on sitten lentoliput varattu, lähtö olis Helsingistä 4.3,
takasin tulen 6.5...
Eli viiminen kuukausi täällä pyörähti just käyntiin,
ja nyt alkaa jo jännittämään..
Spitz Erikoisnäyttely, Unkari, Budabest 5.10.2008

Nuukan Budabudan matka jatkui menestyksekkäästi myös erkkarin osalta :)

JUN ERI1 JUN-SERT ROP-JUN -> Viron & Unkarin JunioriMuotovalio!!!!

Oon niin ylpeä pikku-ukosta <3

Hyvää kotimatkaa koko porukalle, tiistai-keskiviikko välisenä yönä ovat Suomessa..

elisasiUrheiluklubiLuonut: elisasiKeskiviikko 07.05.2008 23:39

Löysin vihdoinkin hyvän paikan jokapäiväisen liikkumisentarpeen toteuttamiseen. Se on Mammutin yläkerrassa sijaitseva Gold´s Gym. Oikein hieno paikka, missä on jopa saunat erikseen miehille ja naisille, enkä siis ole pakotettu menemään uimapuvussa saunaan. Kaikki muut tosin menee silti uimapuvussa ja kattelee mua oudoksuen. Ja sit ne luulee, et vettä heitetään kiukaalle sitä varten, että saunaan tulis tuoksu siitä tuoksuöljystä, mitä siihen veteen on kaadettu. En edes viitti kommentoida.

Ostin vuoden verran asiakkuutta tähän paikkaan. Kun hintaan kuuluu personal trainer ni kokeilin kerran huvin vuoks. Se olikin hauskaa; ensinnäkin se mies oletti että urheilen vain kauneuden takia ja selitti koko ajan mistä harjoituksista mikäkin ruumiinosa kaunistuu ja miten ("Tästä tulee kaunis pyöreä takapuoli", "Älä pelkää! Eivät reitesi tästä kasva suuriksi vaan saavat vain kauniin muodon", "Tämän avulla vyötärö pysyy kapeana" jne.). Toiseksi aliarvioi mun kunnon ihan täysin ja kun kerroin, minkälaisia treenejä ajattelin tehdä, sanoi, että se on mahdotonta. Hah! Tehny semmosia vuosia. Unkarilaiset on tosi ulkonäkökeskeisiä!!!

Eilen olin ekaa kertaa pilateksessa. Se oli hyvä kokemus - ihan erilaista ku kuvittelin ja aion käydä säännöllisesti. Samantyylisiä harjotuksia me tehtiin vikellysaikoina ja olinki aika hyvä. Todella terveellinen laji, sanoisin!

Mut oon tosiaan onnellinen tästä paikasta ja viihtyisin siellä päivittäin neljä-viis tuntia jos ois aikaa.
Joo, se oli ihan mahtava paikka. Ruoka loistavaa, ruokailuvälineinä kädet, kaikkee kivaa keskiaikasta pientä ohjelmaa, mikä oli just sopivasti eikä häirinny ketään tai mitään keskusteluja. Meen uudestaan varmasti monta kertaa ja vien sinne kaikki ketä rakastan.

Sen jälkeen ajettiin Cittadellan luokse eli ylös tonne Budan vuorelle, mistä näkyy aivan ihanan kauniisti tää kaupunki ja kaupungin valot. Juotiin siellä skumppaa ja nautittiin.

Yritettiin sen jälkeen vielä löytää joku salsa-klubi tai muuta hyvää menoa huonolla onnella. Tultiin mun luo ja kävi ilmi et Dávid haluu jäädä yöks. Nyt se nukkuu tai valvoo tuolla olohuoneessa mihin sen laitoin ja mä oon sillee et mitäs.

elisasiVappuLuonut: elisasiLauantai 03.05.2008 22:47

Sain viestin suomalaisesta vapusta Margit-szigetillä ja menin "käväisemään". Ensin juttelin järkeviä Outi Hassin ja Heli Halla-ahon kaa, sit ne lähti kotiin ja itse suunnittelin samaa, kunnes kello oli jotai yheksän ja huomasin viipyneeni kuutisen tuntia tuntemattomassa suomalaisessa opiskelijaporukassa. Ne puhu ihmeellisillä murteilla rivouksia eikä tunnistanu et mä oon stadilainen koska puhuin ratikasta enkä sporasta. Just.

Päätettiin mennä syömään ja puolet porukasta meni kaikkein huonoimpaan turkkilaiseen pikaruokapaikkaan mitä tästä kaupungista löytyy. Ne ihmetteli et miks se ei käy mulle ja sanoin, etten tykkää huonosta. Lähettiin sit Marcuksen ja kahen tytön kaa Karmaan. Tuli semmonen vähän ikävän yläluokkainen olo - olin vielä pukeutunu upeeseen valkoseen lierihattuun ja jakkuun. En kuitenkaa ymmärrä tommosta prole-meininkii suomalaisilt tässä halvan hintatason maassa. Sit ne halus viel lähtee etkoille Aapon luokse. Feidattiin Marcuksen kaa sekä etkot että bileet ja käytiin vielä yhellä (tai kahella) jossain baar(e)issa. Marcus kerto kauhujuttuja vietnamilaisesta ruuasta ja päätin, et jos käyn Aasiassa ni vältän liian läheisiä kontakteja paikallisten kanssa, etten vaan tulis kutsutuks illalliselle.

Ruuasta puheen ollen meen kohta Dávidin kaa keskiaikaseen ravintolaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »