IRC-Galleria

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Uudet kysymykset

Q: Kuinka monta yhteisökutsua voi lähettää?
V: Yhteisökutsujen määrä on rajoitettu seuraavasti:

  • Voit lähettää kutsuja 500 kappaletta päivässä.
  • Viikossa kutsuja voi lähettää 1000 kappaletta.
  • Avoimia kutsuja voi olla yhtäaikaa 1500 kappaletta, kutsuja vapautuu samaa vauhtia kun niiden vastaanottaja niitä hyväksyy tai hylkää.

    Muista että kutsujen lähettämisen ja vastaanottamisen tulee olla asetuksista hyväksyttynä niin sinulla kuin kutsun vastaanottajallakin, jotta kutsusi menee perille.

Q: Maksaako mobiiliversion käyttö jotain?
V: Mobiiliversion käyttö on maksutonta. Käytöstä veloitetaan kuitenkin operaattorikohtainen datasiirtomaksu. Tarkista datasiirtomaksun hinta omalta matkapuhelinoperaattoriltasi. WAP-versio on kuitenkin edelleen maksullinen.
Q: Millä puhelimilla IRC-Gallerian mobiiliversio toimii?
V: Mobiiliversio toimii moderneilla puhelimilla, joista on pääsy Internetiin. Parhaiten mobiili toimii uusimmilla puhelimilla, kuten esimerkiksi Nokian älypuhelimilla tai vastaavilla. Jos et ole varma siitä toimiiko mobiili sinun puhelimessasi, kokeile!
Q: Miten käytän IRC-Gallerian mobiiliversiota?
V: IRC-Gallerian mobiiliin pääset puhelimesi Internet-selaimella osoitteeessa http://m.irc-galleria.net.
Q: Mitä eri tekstiviestipalvelut maksavat?
V: IRC-Galleria tarjoaa suuren valikoiman erilaisia SMS-palveluita. Tilatessa tulee kuitenkin ottaa huomioon seuraavat seikat:

1. Tarkista, että kirjoitit viestin ohjeiden mukaan.
2. Ainoastaan onnistuneesta tilauksesta veloitetaan täysi hinta, epäonnistuneet tilaukset maksavat 0-25 senttiä operaattorista riippuen!
3. Yli viiden euron palvelut vaativat vahvistusviestin antamista, ohjeet saat palvelua tilatessa.
4. Joidenkin operaattorien hinnat saattavat olla hieman alemmat kuin mitä IRC-Gallerian sivuilla on ilmoitettu. Tästä ei kannata välittää.
5. TeliaSoneran liittymistä viestit joissa esiintyy sirkumfleksi eli yläkolmio (^) eivät toimi.

Saatavilla olevat palvelut hintoineen:

Ongelmatapauksessa voit ottaa yhteyttä ylläpitoon.

Q: Miten voin korostaa vierailuni?
V: Klikkaamalla käyttäjän profiilin toimintoa Korosta vierailusi, voi jättää käyttäjän vieraslistaan varmasti erottuvan jäljen. Nimimerkki näkyy vieraslistalla punaisella korostettuna kolmen vuorokauden ajan tai kunnes se tippuu listalta pois. Korostus näkyy vain jos molemmilla käyttäjillä on vieraslista käytössään.
Q: Miksei päiväkirjamerkintäni näy yhteisössä?
V: Jos merkintä on rajattu näkyviin kaveriryhmälle tai vain sinulle itsellesi, ei sitä näytetä yhteisössä. Yhteisön ylläpitäjä voi myös valita, näytetäänkö yhteisössä kaikki luokitellut merkinnät, vai vain yhteisön jäsenten merkinnät.
Q: Miten luokittelen päiväkirjamerkintäni liittyväksi yhteisöön?
V: Jokaisen päiväkirjamerkinnän vasemmasta alalaidassa on linkki "Lisää luokitteluja". Valitsemalla linkin saat näkyviin kentän johon voit kirjoittaa haluamasi yhteisön nimen. Voit luokitella yhden päiväkirjamerkinnän liittyväksi korkeintaan viiteen yhteisöön. Luokitteluja voit poistaa valitsemalla uudestaan linkin "Lisää luokitteluja" ja klikkaamalla yhteisön nimen perässä olevaa sinistä ruksia.
Q: Mikä on yhteisökutsu?
V: Yhteisökutsun avulla voit kutsua muita käyttäjiä yhteisöihin, joihin kuulut. Kutsuminen tapahtuu klikkaamalla käyttäjän profiilisivulta, "Toiminnot"-laatikosta kohtaa "Kutsu yhteisöön" ja valitsemalla pudotusvalikosta haluamasi yhteisön. Paina tämän jälkeen "Kutsu!"-painiketta ja käyttäjälle lähetetään kutsu kyseiseen yhteisöön liittymiseen.

Saamasi yhteisökutsut näkyvät etusivulla "Kirjautunut"-laatikossa. Klikkaamalla yhteisön nimeä voit siirtyä yhteisön sivulle, jossa voit liittyä siihen. Klikkaamalla "Hylkää"-nappia yhteisökutsu poistuu ja painamalla "Hylkää kaikki"-painiketta, poistuvat kaikki saamasi yhteisökutsut.
Q: Miten siirrän päiväkirjakuvan kuva-arkistoon? Mitä päiväkirjamerkinnälle, jossa kuva on ollut, tapahtuu?
V: Voit siirtää kuvia Päiväkirjakuva-albumista tavallisiin kuva-albumeihisi ihan kuten normaalistikin siirtäisit kuvia. Mene Päiväkirjakuva-albumiin, valitse kuvat rastittamalla ruudut kuvien kohdalta, ja valitse sivun yläreunasta albumi, johon haluat siirtää kuvat. Paina vielä Siirrä albumiin-nappia, niin kuvat siirtyvät. Päiväkirjamerkintöihin, joihin siirretyt kuvat oli lisätty, tulee kuvien tilalle teksti "Käyttäjä on poistanut päiväkirjakuvan".
Q: Miksi päiväkirjamerkinnässä on kuvan tilalla teksti "Kuva on poistettu"?
V: Kyseinen teksti tulee päiväkirjamerkintään silloin, kun käyttäjä on poistanut päiväkirjakuvan suoraan Päiväkirjakuva-albumistaan. Jos päiväkirjakuvan poistaa merkinnästä muokkaamalla, kyseistä tekstiä ei tule entisen kuvan tilalle.
Q: Millainen on hyvä salasana?
V: Hyvässä salasanassa on numeroita, isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä ja sen on hyvä olla vähintään 7 merkkiä pitkä. Salasanasi voi olla esimerkiksi pitkä sana tai lausahdus, josta on muutettu muutama kirjaimia numeroiksi. Salasanan ei tule olla helposti arvattavissa, eikä sitä saa luovuttaa kenellekään eikä kannata kirjoittaa muistiin mihinkään.
Q: Miten luokittelen kuvani yhteisöön liittyväksi?
V: Avaa haluamasi kuvan kuvasivu. Klikkaa sivun vasemman reunan "Kuvan luokittelut" -laatikosta "Muokkaa"-toimintoa. Alasvetovalikosta voit valita yhteisön, johon haluat liittää kuvan. Paina "Lisää luokittelu"-nappia, niin valitsemasi yhteisö merkitään kuvan luokitteluksi. Alasvetovalikon alla olevalla hakukentällä voit myös hakea yhteisöä, johon haluat kuvasi luokitella.
Q: Olen nähnyt IRC-Galleriassa bändien/artistien tunnuksia. Haluan tehdä omalle bändilleni tunnuksen! Miten toimin?
V: Ota yhteyttä IRC-Gallerian ylläpitoon Yhteydenotto-sivun kautta, niin katsotaan mitä voidaan tehdä. :)
Q: Miten voin käyttää äänipalveluja, kun saan ilmoituksen "numero on salainen"?
V: Näppäilemällä numeron eteen *31# operaattori välittää puhelinnumerosi meille.
Q: Mikä on salainen sähköpostiosoite? Miten sen voi vaihtaa?
V: Salainen sähköpostiosoite on osoite, jota olet käyttänyt rekisteröityessäsi. Se näkyy vain tunnuksen omistajalle hänen ollessaan sisäänkirjautuneena. Jos unohdat salasanasi, ohjeet uuden salasanan saamiseksi lähetetään salaiseen sähköpostiosoitteeseesi. Myös vastaukset yhteydenottolomakkeella lähetettyihin kysymyksiin lähetetään salaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Jos haluat vaihtaa salaisen sähköpostiosoitteesi, lähetä ylläpidolle viesti Yhteydenotto-sivun palautelomakkeen avulla. Kerro viestissä, että haluat vaihtaa salaisen sähköpostiosoitteesi, sekä:

- tunnuksesi tietoihin tällä hetkellä merkitty salainen sähköposti
- osoite jonka haluat vaihdettavan vanhan osoitteen tilalle
- nimimerkkisi
Q: Miten vaihdan salasanani?
V: Klikkaa ensin yläpalkista kohtaa "Oma" ja valitse sitten "Omat tiedot" -välilehti. Uuden salasanan määrittely löytyy sivun alapuoliskolta.
Q: Apua! Olen unohtanut salasanani! Mitä teen?
V: Uuden salasanan saat klikkaamalla tästä ja toimimalla ohjeiden mukaan. Huomaa, että salasanasivu toimii vain, kun et ole kirjautuneena.