IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Tyhjä olo...Keskiviikko 30.11.2005 18:21

Ihan hölmö fiilis... meni eilen jätkäkaverin kanssa välit... en tiedä, onko se lopullista.. ja ilkeetähän tässä on se, että se on nyt periaatteessa mun päätettävissä! Mutta ku päätös on niin pirun vaikee... Ikävöin sitä yli kaiken, mutta en tiedä pystynkö jatkamaan! Noh, toivottavasti tää tilanne selviää tavalla tai toisella..!!

En jaksanut tänään kouluunkaan vääntäytyä.. On se kumma, kuinka murheet voi imeä ihmisestä mehut.. mut niin se vaan menee! Vähän kyllä on ollut tuskanen päivä, kun on yrittäny miettiä, että mitä tekis asioiden kanssa... Nyt vaan odottelen, ett nähtäs jätkäkaverin kans, että saatas keskusteltua asia pois päiväjärjestyksestä, oli lopputulos sit mikä vaan... sois nyt toi puhelin jo... :(

Paremmat keskiviikot kaikille..!

Ja lunta tulee!! :)Sunnuntai 27.11.2005 16:34

Ihanaa, kun tulee lunta!! On paljon valosampaa pihalla, joten jo siitäkin johtuen paljon parempi mieli!! :) Ja tää on aika nautittavaa juoda kaffetta, kirjoittaa ja kuunnella Verenpisaraa.. -> hyvä bändi!!
On ollu tosi kiva viikonloppu jätkäkaverin kanssa.. :) Eilen otettiin vähän punsia ja tuli pientä kähyä, mut se nyt oli sellasta viinärähinää, eli ei mtn hätää! ;) Oon täs parasta aikaakin rakkaimpani kämpässä... kultsi vaihtaa renkaita autoon tuolla pihalla ja mä tietysti istun täällä lämpösessä sisällä! :) Reilua!! :D
Tosiaan, perjantaina oli sit kakkosvaiheen viimenen etappi... radalla oli ihan hauskaa, kun sai siellä liukastella pari tuntia..! :) Ei käynyt isukin Peugeotille onneks kuinkaan, että pysyin siellä radan puolella kuitenkin! ;)

Kaippa se olis ihan reilua, että kävisin parvekkeella kysäsemässä kultsilta, että tarviiko se apua!! ;) ..voihan siinä sit ainaki samalla poltella tupakin, jos ei muuta! ;)

Mutta palaan astialle taas... :) Hyvää sunnuntaipäivää vaan kaikille!! :)

Heipä hei! :)Torstai 24.11.2005 19:33

Moiskis!!

Nyt on ihan hyvä mieli... tein just sopimusoikeuden uusintatentin täs koneella ja meni vissiin läpi!! :) Vieläkin on kyl kuumetta, mut ei sille mitään mahda!! Huomenna ois sitten autokoulun kakkosvaiheen liukasrata ja teoriat.. toivottavasti ei oo huomenna enää kuumetta, meinaan ei oo varmaan hirveen kiva liukastella siellä ihan kuumehöyryissä! ;) Mut eiköhän tämä sit tosiaan tästä!!

Jep, jep... pitää taas ottaa tää asenne, että iloitsee kaikista tentin läpipääsystä sun muusta, kun on elämä muuten ihan päin honkia!! Miks kaiken täytyy olla niin vaikeeta?! Ja miks kaiken täytyy aina päättyä!? :(

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättäen...

Tuskainen keskiviikko :(Keskiviikko 23.11.2005 15:43

Tää päivä ei oo kyllä mun päivä... :( Ensinnäkin on vapaapäivä koulusta ja enkös mä nyt sit ole kuumeessa.. sit pitäis lukee huomiseen tenttiin, mut ei tällä päänsäryllä pysty..! Muutenkin tuntuu nyt vähän siltä, että seinät kaatuu päälle, eikä pysty pitämään kaikkia naruja käsissä!!

Mutta ehkäpä tämä tästä taas... eikös se aina...

Hyvät keskiviikot vaan kaikille!!

Ihan ok maanantai, kerrankin!! :)Maanantai 21.11.2005 21:17

aamu alko tietysti parhaalla mahdollisella tavalla, kun heräs oman kullan vierestä!! :) Oli nimittäin vapaa päivä koulusta, niin pysty menemään kullalle yöks!! Kyllä on mukava avata silmät ja ensimmäinen mitä näkee, on oma rakas tuhisemassa unissaan! ;)
Kahekstoista kultsi sit heitti mut keskustaan autokoululle, nimittäin mulla oli kakkosvaiheen arvioiva ajo.. jännitin jopa sitä vähän, koska oon aina pitäny itteeni tosi huonona ajajana, ja mietin vaa, ett mitäköhän se autokoulun setä sanoo! ;) Loppujen lopuks kävikin sit niin, että se vaan kehuikin mun ajotaitoja ja taloudellisuutta.. ja sitähän siinä haettiinkin!! :) Että hyvä mieli tuli kaikinpuolin!! :)
Ajotunnin jälkeen suuntasin kotiin lukemaan sopimusoikeuden uusintatenttiin, joka on torstaina... kyllä, on just niin kuivaa, miltä kuulostaakin.. en saanut ees paljoo luettua, koska rupes väsyttämään se teksti niin pirusti!! Tos tuli sit nukuttua päikkärit ja nyt sit vaan tääl lässytetään IRCissä, vaik olis kyl hyvä olla tenttikirja naaman edessä! ;)
Jeps, mutta enköhän lähe tästä vielä treffaan frendejä, joten palaan joku päivä, kun ehdin!! :) Mukavaa loppu maanantaita kaikille!! :)
- Vanhemmat »