IRC-Galleria

Ja heipä hei taasen kaikille.. :)Torstai 29.12.2005 00:40

Ihan mukavaa olla joululomalla koulusta, mut kyl tää toisaalta rupee jo vähän tympiin..!! Aika tylsää on ollu..!! Nukun joka päivä yli puolenpäivän, sit mahdollisesti käväsen jonku kaverin kanssa kahvilla ja sit katonki leffoja siihen saakka ku nään mun mieheni!! Se on aina päivän kohokohta!! :)

Sit tulee aina tällee iltasin valvottua tosi myöhään.. ku ei oo sillonka oikein tekemistä, eikä tietenkä väsytä, ku on nukkunu niin pitkään!! Kyllä elämä on sitten vaikeeta!!! ;)

Jee jee, huomenna Tappara-Ilves peliin!!! Ilves saa niin turpaansa, ettei tosikaan!! :D Mulla on tapana seota nois lätkämatseissa.. Pynttään aina itteni sinne ja sipsuttelen neitinä käytävillä!! Mutta ku pääsen paikalleni ja peli alkaa, niin piru pääsee irti... mä huudan aina niin täysillä, että naama on ihan punanen ja pelin jälkeen ääni mennyt!! :D Oon huomenna menossa kultani kanssa ekaa kertaa yhessä peliin ja varotinkin jo sitä, että se ei välttämättä sen jälkeen mun kanssa halua enää peliin mennä!!! :D Onneks se sentään on Tappara fani myöskin, niin ei tuu sit mtn kähyjä!! Joskus oon Ilvestä kannattavalle kaverilleni huutanu pelissä noin parin sentin päästä sen naamaa, että "Ime sitä!!" ku Tappara tasotti!! :D

Että sellasta.. aika pimee akka oon loppujen lopuks... mut ehkäpä se onkin mun tutuille jo aikasemminkin selvinnyt!!! :D

Love U all!! :) Palaan taas astialle joskus kun huvittaa!! :D

Hyvää joulua vaan kaikille!!Maanantai 26.12.2005 18:31

.. tai siis noh.. jouluhan rupee tässä jo pikkuhiljaa oleen ohi, mut kai tän päivän nyt viel voi laskee jouluun!? :)
Tosiaan taas se pukki kävi ja toi lahjoja.. mä en tosin kotona saanu hirveesti paketteja, ku porukoilta sain rahaa vaa, ku pyysin!! Ku tällee opiskelijana se raha on todella tervetullutta, ett saa vaik itellensä jotai kledjuja ale-myynneiltä!! :)
Jouluaatto iltana olin sit mun murulla ja siellä sainkin sit joku kymmenisen pakettia.. oli kivaa ja ihanaa olla oman kullan kanssa jouluaatto ilta ja yö!! :)
Eilen käytiin sitten vähän mummua ja pappaa moikkaamassa.. ja sieltäkin tuli rahaa!! :) Ja tottakai suklaata on saatu taas niin paljon, ett niitä on varmaan vielä ens kesänäkin.. :) Tai kohta painan 100kg.. :) Hope not, ku on vähän saanu just pois!! :)

Jeesh, mut hirveen väsynyttä ja tylsää juttua, ett taidan kyl lopettaa tän kirjottelun ja mennä hetkeks päikkäreille!! :)

Hyvät tapaninpäivän jatkot kaikille!! :)

Heipsansaa!!!! :DTorstai 15.12.2005 21:19

Moro vaan kaikille!! Hyvä fiilis!! Kouluhommat sain valmiiks ja oon huomisen ja maanantaisen tentin jälkeen valmis joululomalle!! :) Kyllä tuntuukin hyvältä ajatella, että seuraavat kolme viikkoa saa vaan olla!! IHANAA!!!

Mun kaikki laitteet hajoo käsiin... tietokone on ihan paska ja nyt kotiteatteri vehjekin sano sopimuksensa irti!! Tuskasia tollaset.. sit ku en tunnetusti oikein osaa ite tommosia juttuja korjailla, ni ne vaa nyt sit on.. kai mun ukkoni ne vois korjata, mut sillon harvoin kun nähään, ni on kyl ihan muut mielessä, ku kotiteatterin tai tietsikan korjaukset!! ;)

Mut nyt menee jutut taas sen verran irstaiks, että varmaa parempi palailla asiaan taas joku toinen päivä... :D

Ihanan lumista torstaita kaikille!! :)

Hellou :)Tiistai 13.12.2005 16:42

Väsyttää ihan törkeesti!!! Onneks tää viikko enää koulua ja sit alkaa kolmen viikon joululoma!! :) Kyllä koulu on kivaa!! ;P

Älyttömästi on nyt kouluhommia rästissä, mut eiköhän niistä selviydytä suomalaisella sisulla!! ;) Muut asiat on melko hyvin, mutta ainut mikä estää täyttä onnea on se, että ilkeät asiat tulee kummittelemaan mielen sopukoista.. se on inhottavaa.. koska jos ne kummittelee liian usein, ni sit on vaikeeta jatkaa.. mut eiköhän tämä tästä.. ei ne nyt onneks vielä niin usein kummittele!! :)

Mut mä vissiin selitän taas ihan puuta heinää, ett taidanpa lopetella... väsyttää oikeesti niin paljon, ett oon ihan sekasi!;P

Hyvää tiistaita kaikille mussukoilleni!! :)

Heips taas...Torstai 08.12.2005 22:01

Pää on sekaisin, ku jätemylly... tai jtn.... niin paljon stressaa, että tuntuu, ku pää räjähtäis ihan just!! Koulussa ainakin on niin paljon nyt hommaa, että ei kyl millää sais löytyy sijaa muille asioille... mut asiat onkin nyt niin päin, ett koulujutut on ihan viimesenä mielessä ja muut asiat päällimmäisenä..!

Harmi, että päätöksiä on niin vaikee tehä... harmi, ett ei pysty ajatteleen mikä olis parasta ja että kaikki päättyy aikanaan!! Joskus tuntuis siltä, ett tarttis jonkun nostamaan kuopasta... ja nyt on just sellanen fiilis! Ei jaksa enää itse kavuta.. tarttis jonkun, joka tuuppasee oikeeseen suuntaan ja antaa vauhtia jatkaa elämää... mut nyt ei pääse puusta pitkälle, kun ei saa suutansa auki!!

Kaikesta huolimatta hyvät torstai-illan jatkot kaikille!!!

Heipsan!!Torstai 01.12.2005 18:06

Jippii, tänään sai avata joulukalenterin ekan luukun! ;) Kyllä on kivaa, ku on lunta, ku nyt on sit joulukuu!!! :)

Tulin just Nokian lukiosta, ku oltiin siellä esittelemässä TAMK:in liiketalouden linjaa.. ihan mukava oli käydä kattomas, ett minkälaisia tyyppejä siel nyt opiskelee, ku on ite jo päässy sieltä pois 2004 keväällä! :)

Jätkäkaverille annoin nyt sitten vielä mahdollisuuden... rakastan sitä kuitenkin sen verran paljon, että haluan yrittää saada meidän juttua toimimaan!! Kyl vieläkin sattuu pirusti, ku muistelee mitä kaikkee tos tapahtu, ett mist syyst melkein ajauduttiin eroon, mut toivottavasti tää tästä ajan kanssa!!

Mut taidan kyl mennä nyt pikku päikkäreille! :)

Lumista torstaita kaikille!! :)

Tyhjä olo...Keskiviikko 30.11.2005 18:21

Ihan hölmö fiilis... meni eilen jätkäkaverin kanssa välit... en tiedä, onko se lopullista.. ja ilkeetähän tässä on se, että se on nyt periaatteessa mun päätettävissä! Mutta ku päätös on niin pirun vaikee... Ikävöin sitä yli kaiken, mutta en tiedä pystynkö jatkamaan! Noh, toivottavasti tää tilanne selviää tavalla tai toisella..!!

En jaksanut tänään kouluunkaan vääntäytyä.. On se kumma, kuinka murheet voi imeä ihmisestä mehut.. mut niin se vaan menee! Vähän kyllä on ollut tuskanen päivä, kun on yrittäny miettiä, että mitä tekis asioiden kanssa... Nyt vaan odottelen, ett nähtäs jätkäkaverin kans, että saatas keskusteltua asia pois päiväjärjestyksestä, oli lopputulos sit mikä vaan... sois nyt toi puhelin jo... :(

Paremmat keskiviikot kaikille..!

Ja lunta tulee!! :)Sunnuntai 27.11.2005 16:34

Ihanaa, kun tulee lunta!! On paljon valosampaa pihalla, joten jo siitäkin johtuen paljon parempi mieli!! :) Ja tää on aika nautittavaa juoda kaffetta, kirjoittaa ja kuunnella Verenpisaraa.. -> hyvä bändi!!
On ollu tosi kiva viikonloppu jätkäkaverin kanssa.. :) Eilen otettiin vähän punsia ja tuli pientä kähyä, mut se nyt oli sellasta viinärähinää, eli ei mtn hätää! ;) Oon täs parasta aikaakin rakkaimpani kämpässä... kultsi vaihtaa renkaita autoon tuolla pihalla ja mä tietysti istun täällä lämpösessä sisällä! :) Reilua!! :D
Tosiaan, perjantaina oli sit kakkosvaiheen viimenen etappi... radalla oli ihan hauskaa, kun sai siellä liukastella pari tuntia..! :) Ei käynyt isukin Peugeotille onneks kuinkaan, että pysyin siellä radan puolella kuitenkin! ;)

Kaippa se olis ihan reilua, että kävisin parvekkeella kysäsemässä kultsilta, että tarviiko se apua!! ;) ..voihan siinä sit ainaki samalla poltella tupakin, jos ei muuta! ;)

Mutta palaan astialle taas... :) Hyvää sunnuntaipäivää vaan kaikille!! :)

Heipä hei! :)Torstai 24.11.2005 19:33

Moiskis!!

Nyt on ihan hyvä mieli... tein just sopimusoikeuden uusintatentin täs koneella ja meni vissiin läpi!! :) Vieläkin on kyl kuumetta, mut ei sille mitään mahda!! Huomenna ois sitten autokoulun kakkosvaiheen liukasrata ja teoriat.. toivottavasti ei oo huomenna enää kuumetta, meinaan ei oo varmaan hirveen kiva liukastella siellä ihan kuumehöyryissä! ;) Mut eiköhän tämä sit tosiaan tästä!!

Jep, jep... pitää taas ottaa tää asenne, että iloitsee kaikista tentin läpipääsystä sun muusta, kun on elämä muuten ihan päin honkia!! Miks kaiken täytyy olla niin vaikeeta?! Ja miks kaiken täytyy aina päättyä!? :(

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättäen...

Tuskainen keskiviikko :(Keskiviikko 23.11.2005 15:43

Tää päivä ei oo kyllä mun päivä... :( Ensinnäkin on vapaapäivä koulusta ja enkös mä nyt sit ole kuumeessa.. sit pitäis lukee huomiseen tenttiin, mut ei tällä päänsäryllä pysty..! Muutenkin tuntuu nyt vähän siltä, että seinät kaatuu päälle, eikä pysty pitämään kaikkia naruja käsissä!!

Mutta ehkäpä tämä tästä taas... eikös se aina...

Hyvät keskiviikot vaan kaikille!!