IRC-Galleria

Moron :DLauantai 18.02.2006 00:51

Meitsi on humalassa.. jippii.... mä oon niinku niin päässy yli mun exästä ja oon niin ihastunu yhteen ihmiseen, joka on nyt just jossain kaukana... mut mä nään sen huomenna... :)

Love U all!:D

Heissan!!Torstai 16.02.2006 19:14

Blääh... ihan sairaan tylsää... istuskelen vaan koneella ja kuuntelen Stratovariusta! :) On mullakin elämä!! :D Noh, huomista odotellessa, ku pääsee vissiin ihanan ystävän kanssa vähä bilettään..! ;)

Erosta kai rupee koht puoliin vähä jo selviään... tai sit ei!! Ainaki pystyn jo oleen soittamatta/txtaamatta exälle... Tällä hetkellä mä kai oon ehkä eniten vihanen sille... kaikesta mitä se on tehny ja kaikesta mitä se jätti aikasemmin kertomatta!! Jotenki oon vaan niin mielettömän katkera sille kaikesta ja siitä millanen se on mua kohtaan, ett ei ees tee mieli ottaa yhteyttä!! Voisin jopa olla tosi onnellinen, mut ottaa päähän, ku se kummittelee tuolla päässä koko ajan... mut kyl se siit ajan kanssa... ja haluun kyl olla sen kans kaveri, sit ku tää kaikki viha ja katkeruus menee ohi... Kaverina se on varmasti ihan jees!! Ja potuttaa sekin, ett mun elämä vois jopa jatkua jo nyt heti, ellei ois tätä ikävää... mutta kyl se täst taas lähtee käyntiin ja ainakin mulla on yks tosi hyvä syykin yrittää päästä siitä nopeesti yli! ;)

Mut ei se exäkään nyt oikeesti mikään kauhee ihminen oo... meitä ei vaan ollu tarkotettu yhteen, ja siitä syystä on vaan asioita, joiden takia tää katkeruus nyt vie vallan!! Mut kyl helpotti taas heti kun sai kirjottaa johki... kiitos kaikille jotka luette eli "kuuntelette" mun tilityksiä...kyyneleitä rupee tuleen päivä päivältä vaan vähemmän ja vähemmän... jotkut päivät on vaikeempia, ku toiset, mutta mä nautin täysin siemauksin niistä helpommista päivistä, jollon voin ehkä jopa yhden ihanan asian takia ajatella elämässä eteenpäin jatkamista! :)

Mut nyt loppu tilitykset... kyllästytte kuoliaaks!! :D Mä palailen taas astialle joskus, koska tänne on niin helppo purkaa itteensä... :D Mut sen haluan vielä sanoa, ett vaikka siltä tuntu aluks, ni on hienoa huomata, ettei elämä kaadu jonku rontin puolen vuoden suhteen takia... päinvastoin, ehkäpä siitä oppikin jtn...!! :)

Hyvää torstaita kaikille kultamussukoille!! :D

Että tämmöstä... :)Tiistai 14.02.2006 21:06

Täytä kohdat, ja haasta sitten viisi seuraavaa:

TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? - Kotona ollaan.
2. Opiskelu/työpaikka? - Tampereen ammattikorkeakoulu, liiketalous
3. Vaatetus? - Verkkarit ja vaalea neule
4. Olotila? - Masentunut
5. Musiikki? - NRJ
6. Ärsytys? - Kyllä!!!
7. Ilon aihe? - Yks ihana kaveri!!
8. Ihastus? - ...
9. Ajatus? - Kaikkee..
10. Mieliteko? - Tekis mieli raivota ja huutaa tää paine pois...

VIIMEISIN:
1. Humala? - Joskus kai vajaa kolme viikkoo sitten lauantaina :)
2. Automatka? - Bussimatka koulusta kotiin.
3. Kalenterimerkintä? - Koulun loppukoe
4. Elokuva? - Enpäs muuten nyt just muista..
5. Tekstiviesti? - Ystävänpäivä-juttuja
6. Lääkäri/sairaalakäynti? - Tänään
7. Vaateostos? - Se oli tos ennen uutta vuotta ;) Köyhää on ;)
8. Matka? - Tampere-Nokia
9. Pettymys? - Yhden ihmisen asenteeseen petyin..
10. Unohdus? - Jaa-a ;)

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? - Enpäs tiedä..
2. Yöpaikka? - Eiköhän se ainaki ens yönä oo toi oma sänky..
3. Ostos? - Varmaa röökiä joutuu ostaa huomenna :)
4. Rahanlähde? - Kai mä seuraavaks saan isältä vähän apuja :D
5. Tavattu ystävä? - Yks ihana tänään tai sit koulukaverit huomenna
6. Soitettu puhelu? - Koht aattelin sille ihanalle ystävälle soitella ;)
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - Käyn varmaa hakees kahvia ja sit soitan puhelun ;)
8. Juhlan aihe? - Varmaankin sit tää vapaus, ku oppii nauttimaan tästä...
9. Lupaus? - Ottaa ittensä enemmän huomioon, ettei unohda ihan kokonaan pitää itestä huolta.. Pysyä vahvana..

LEMPI:
1. Jogurtti? - Banaani
2. Tupakkamerkki? - vihree L&M
3. Piirretty elokuva? - Leijonakuningas
4. Itsetehty ruoka? - Äiskän tekemä perunat ja nakkikastike :)
5. Rakkauslaulu? - Poets of the fall - Stay
6. Baari/Ravintola? - Enpäs nyt kyllä osaa valita :)
7. Auto? - Toyota Celica tai sit sellanen uus maasturi-Mersu ;)
8. Sunnuntain viettotapa? - Löffiminen ja telkkarin kattelu
9. Ruokakauppa? - Citymarket
10. Levyn kansi? - Jaa-a...

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? - Sitruuna kivennäisvesi
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - Täällä ei oo ketään eikä mitään
3. Herätys? - Kuudelta herääminen, ku menee kaheksaan kouluun :(
4. Suudelma? - Kielen kurkkuun tunkeminen tai liian märät pusut
5. Karkki? - Varmaa jokku Dietorellet :D
6. Puoli itsessä? - Ihan skitso, eikä oo selkärankaa
7. Sairastettu tauti? - Varmaankin sellanen mahatulehdus ihan tos joku kuukausi sitten.. sattu tosi ilkeesti mahaan ja paljon
8. TV-ohjelma? - Uutisvuoto
9. Alkoholijuoma? - Viski ja konjakki
10. Kieli? - Saksa

Haastan seuraavat :

```jappe```
Prisca
-qalle-
Tarmookkeli
Jarppa85


Pitkästä aikaa....Perjantai 10.02.2006 01:16

Heipä hei...

Pitkästä aikaa täällä... ja niin rikki kun ihminen vaan voi olla..! Nyt ollaan jätkäkaverin kanssa lopullisesti erottu ja on tosi huonot fiilarit! Ei oikein haluis uskoo, ettei sitä enää ikinä saa suukottaa ja halia... ehkä kuitenkin parempi näin, ku meillä oli jonkin verran vaikeuksia... mut silti tuntuu, että vaikeuksien kautta voittoon.. ehkä me oltas lujalla tahdolla selvitty, mut ei sille ny sit enää mitään voi... Inhottavia vaa tälläset, ku on nyt sit niin kamala ikävä.. ja olihan sitä tietty pienessä päässä suunnitellu vaikka kuinka pitkälle..! Ja inhottavaa, ku on nyt sit viel kaiken lisäks kipeenä... kuumeessa ja keuhkoihin sattuu..! Ett aivan kamala fiilis kaikin puolin...

Messuilla olin koulusta Helsingissä ja tuli vähän juhlittua... :D Hauskaa kyllä riitti!!:D Vois tehä sellasen reissun vaikka uudestaankin!! :)

Mut jos täst nyt taas menis vaik tonne peiton alle itkeen, ni huomenna on sit taas päivä uus! Toivottavasti vaan ei niin itkuinen.. ollaan oltu erossakin jo periaattees pari viikkoa, mut on tullu juteltuu puhelimes ja kaikkee, nii ei oo oikein osannu irtautua.. joten itkua tää on ja tulee oleenki...

Mutta paremmalla mielellä ens kerralla!

Ja heipä hei taasen kaikille.. :)Torstai 29.12.2005 00:40

Ihan mukavaa olla joululomalla koulusta, mut kyl tää toisaalta rupee jo vähän tympiin..!! Aika tylsää on ollu..!! Nukun joka päivä yli puolenpäivän, sit mahdollisesti käväsen jonku kaverin kanssa kahvilla ja sit katonki leffoja siihen saakka ku nään mun mieheni!! Se on aina päivän kohokohta!! :)

Sit tulee aina tällee iltasin valvottua tosi myöhään.. ku ei oo sillonka oikein tekemistä, eikä tietenkä väsytä, ku on nukkunu niin pitkään!! Kyllä elämä on sitten vaikeeta!!! ;)

Jee jee, huomenna Tappara-Ilves peliin!!! Ilves saa niin turpaansa, ettei tosikaan!! :D Mulla on tapana seota nois lätkämatseissa.. Pynttään aina itteni sinne ja sipsuttelen neitinä käytävillä!! Mutta ku pääsen paikalleni ja peli alkaa, niin piru pääsee irti... mä huudan aina niin täysillä, että naama on ihan punanen ja pelin jälkeen ääni mennyt!! :D Oon huomenna menossa kultani kanssa ekaa kertaa yhessä peliin ja varotinkin jo sitä, että se ei välttämättä sen jälkeen mun kanssa halua enää peliin mennä!!! :D Onneks se sentään on Tappara fani myöskin, niin ei tuu sit mtn kähyjä!! Joskus oon Ilvestä kannattavalle kaverilleni huutanu pelissä noin parin sentin päästä sen naamaa, että "Ime sitä!!" ku Tappara tasotti!! :D

Että sellasta.. aika pimee akka oon loppujen lopuks... mut ehkäpä se onkin mun tutuille jo aikasemminkin selvinnyt!!! :D

Love U all!! :) Palaan taas astialle joskus kun huvittaa!! :D

Hyvää joulua vaan kaikille!!Maanantai 26.12.2005 18:31

.. tai siis noh.. jouluhan rupee tässä jo pikkuhiljaa oleen ohi, mut kai tän päivän nyt viel voi laskee jouluun!? :)
Tosiaan taas se pukki kävi ja toi lahjoja.. mä en tosin kotona saanu hirveesti paketteja, ku porukoilta sain rahaa vaa, ku pyysin!! Ku tällee opiskelijana se raha on todella tervetullutta, ett saa vaik itellensä jotai kledjuja ale-myynneiltä!! :)
Jouluaatto iltana olin sit mun murulla ja siellä sainkin sit joku kymmenisen pakettia.. oli kivaa ja ihanaa olla oman kullan kanssa jouluaatto ilta ja yö!! :)
Eilen käytiin sitten vähän mummua ja pappaa moikkaamassa.. ja sieltäkin tuli rahaa!! :) Ja tottakai suklaata on saatu taas niin paljon, ett niitä on varmaan vielä ens kesänäkin.. :) Tai kohta painan 100kg.. :) Hope not, ku on vähän saanu just pois!! :)

Jeesh, mut hirveen väsynyttä ja tylsää juttua, ett taidan kyl lopettaa tän kirjottelun ja mennä hetkeks päikkäreille!! :)

Hyvät tapaninpäivän jatkot kaikille!! :)

Heipsansaa!!!! :DTorstai 15.12.2005 21:19

Moro vaan kaikille!! Hyvä fiilis!! Kouluhommat sain valmiiks ja oon huomisen ja maanantaisen tentin jälkeen valmis joululomalle!! :) Kyllä tuntuukin hyvältä ajatella, että seuraavat kolme viikkoa saa vaan olla!! IHANAA!!!

Mun kaikki laitteet hajoo käsiin... tietokone on ihan paska ja nyt kotiteatteri vehjekin sano sopimuksensa irti!! Tuskasia tollaset.. sit ku en tunnetusti oikein osaa ite tommosia juttuja korjailla, ni ne vaa nyt sit on.. kai mun ukkoni ne vois korjata, mut sillon harvoin kun nähään, ni on kyl ihan muut mielessä, ku kotiteatterin tai tietsikan korjaukset!! ;)

Mut nyt menee jutut taas sen verran irstaiks, että varmaa parempi palailla asiaan taas joku toinen päivä... :D

Ihanan lumista torstaita kaikille!! :)

Hellou :)Tiistai 13.12.2005 16:42

Väsyttää ihan törkeesti!!! Onneks tää viikko enää koulua ja sit alkaa kolmen viikon joululoma!! :) Kyllä koulu on kivaa!! ;P

Älyttömästi on nyt kouluhommia rästissä, mut eiköhän niistä selviydytä suomalaisella sisulla!! ;) Muut asiat on melko hyvin, mutta ainut mikä estää täyttä onnea on se, että ilkeät asiat tulee kummittelemaan mielen sopukoista.. se on inhottavaa.. koska jos ne kummittelee liian usein, ni sit on vaikeeta jatkaa.. mut eiköhän tämä tästä.. ei ne nyt onneks vielä niin usein kummittele!! :)

Mut mä vissiin selitän taas ihan puuta heinää, ett taidanpa lopetella... väsyttää oikeesti niin paljon, ett oon ihan sekasi!;P

Hyvää tiistaita kaikille mussukoilleni!! :)

Heips taas...Torstai 08.12.2005 22:01

Pää on sekaisin, ku jätemylly... tai jtn.... niin paljon stressaa, että tuntuu, ku pää räjähtäis ihan just!! Koulussa ainakin on niin paljon nyt hommaa, että ei kyl millää sais löytyy sijaa muille asioille... mut asiat onkin nyt niin päin, ett koulujutut on ihan viimesenä mielessä ja muut asiat päällimmäisenä..!

Harmi, että päätöksiä on niin vaikee tehä... harmi, ett ei pysty ajatteleen mikä olis parasta ja että kaikki päättyy aikanaan!! Joskus tuntuis siltä, ett tarttis jonkun nostamaan kuopasta... ja nyt on just sellanen fiilis! Ei jaksa enää itse kavuta.. tarttis jonkun, joka tuuppasee oikeeseen suuntaan ja antaa vauhtia jatkaa elämää... mut nyt ei pääse puusta pitkälle, kun ei saa suutansa auki!!

Kaikesta huolimatta hyvät torstai-illan jatkot kaikille!!!

Heipsan!!Torstai 01.12.2005 18:06

Jippii, tänään sai avata joulukalenterin ekan luukun! ;) Kyllä on kivaa, ku on lunta, ku nyt on sit joulukuu!!! :)

Tulin just Nokian lukiosta, ku oltiin siellä esittelemässä TAMK:in liiketalouden linjaa.. ihan mukava oli käydä kattomas, ett minkälaisia tyyppejä siel nyt opiskelee, ku on ite jo päässy sieltä pois 2004 keväällä! :)

Jätkäkaverille annoin nyt sitten vielä mahdollisuuden... rakastan sitä kuitenkin sen verran paljon, että haluan yrittää saada meidän juttua toimimaan!! Kyl vieläkin sattuu pirusti, ku muistelee mitä kaikkee tos tapahtu, ett mist syyst melkein ajauduttiin eroon, mut toivottavasti tää tästä ajan kanssa!!

Mut taidan kyl mennä nyt pikku päikkäreille! :)

Lumista torstaita kaikille!! :)