IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

äyyyTorstai 07.12.2006 15:59

Huhhuh:)Sunnuntai 08.10.2006 17:43Ny on Helsingin/Hyvinkään reissu takana...
Mukana tuli ainaki kymmenen muovipussia tavaraa...:p
Käytiin siis Extreme car shows,elikkäs kuvia on tulos,kannattaa kattoo..:)
Kuvia myös mun,Jennin,Markuksen ja Jarkon sekoiluista Sveitsin (Hyvinkääl) Hotelli Rantasipis..xD

mun fysiikan muistiinpanot vol.6Tiistai 26.09.2006 22:49

paniikkijarrutuksessa kypsennysaika kiertää maata. SILLÄ TAVALLA ETTÄ....kalan paksuus funktiona äksälle. ei sitten,ei väkisin. minkä funktiona äks akselille?? ensalkuun pisteitä 3,2-88. paksuus 2-10 cm. santtu kiihottaa mua. mitä sä voihkit?? NONNI!! 30.40,50..... ja sitte paksuus 0-10,12... suunnilleen hö. hmph.. viiskyt!! mä osaan laskee!!!! (sano santtu) aina kymmenen on yks. kakkonen,vitonen kymppi ja paksuus senttimetreinä 3,2 min.
TUNTI LOPPUU ASTEIKOLLA NOILLA MAIN!!!!-KETTU KUITTAA-
tähä jotai santtu. tää o alku. blastaa joo-o. voidaanko a-kohta. päänsä ilmiöön tuulilasiin. juuso. mitä tapahtuu TÄH?! mä alan kakoon. kakoon byää. auto jarruttaa nopeus. mennäänkö kakolaan santtu?? syöttöjää. tämä on täyspäivätyötä. fys ikaalinen. vetovoima painovoima g-pisteessä on paljon g-voimaa. laita se sinne. lentokoneessa. miksei tehä lyijystä lentokoneita? no tota jotain juttua. ilmakehä. suodatetaan ilmakehää. poronkusema on yhdyssana. kjeh. nää on näitä asioita. ei oo ku kärpäsen kakkaama. viimesessä kädessä. tai kolme. vittu se on poronkusema saatanan jöllit. se on kyllä 18. ei mun kirjassa teillä. mulla on sit tota makkara kaheksantoista joo. tiesitkö sitä. joo tää riip....tiedätkö mikä on kreierputki?? p-kohta aurinkoa eri tavalla. oisko hevosläppää lisää. geiger se oli. mun kirjassani makkarat lämpenee liian nopeesti. entä teillä?? montako poronkusemaa sun mopolla on?? 2 ja puolisataa. haluuks makkararitilän??

mun fysiikan muistiinpanot vol.5Tiistai 26.09.2006 21:52

tähän suora kääntäen verrannollinen tilanne on suora ekassa seuraavassa vaiheessa. alalaidasta etäisyyden iso i. neliöön jaahas. tehtävä on voimat. joo-o. röntgen gammasäteily,mitä tarkoitetaan?? tuttua asiaa muistiinPANOILLA....(köh) linnunrata on galaksi kooma. 9-kertaistuu hä. NOVELLE KIVENNÄISVESI, KEEPS YOU GOING!!! kaasupilvi on valkoinen kääpiö josta tulee LIILA LIMALÖTKÖ. (ope tuli häiritteen) oliko siinä jotn hauskaa??! jos sä osaisit......santtu,mitä tehään???!! 19 tehtävä. hiljaista. pucca-hetki. miks joka paikas mitä mä kirjotan?! rönteniä...mä oon väsyny ihminen. mis mun kummitus on? minkä?! (raaps,raaps..) LÅGKOLSYRAD. je suis susie et je suis suisse. ei puo. raviolettisäteily. 5cm. meri-tuuli. joo. b-kohta. esimerkki on yhtä paskaa kotona ruokaillaan ja rajoilla kerrotaan salaisuuksia.


THE END

mun fysiikan muistiinpanot vol.4Tiistai 26.09.2006 21:41

makkarat lämpenevät liiaksi,joo-o. ei tehty makkaratetävää. myyks mulle ton makkaran??iskeekö paniikki?? se kulkee kaikkialla. aijjaa. se hankalahko (hih) tän (hih) vittu!! (hähhäh) (köö) makkaratehtävää ylös eiku. makkara säteilee viis senttiä. mitä tapahtuu miten lämpösäteily tehoo luonnontieteellisesti pienenemään...voidaan todeta että intensiteetti kääntäen apinan (köh) kuvailla siellä mitä kalatehtävässä huomataan hiilistä ja makkararitilästä kääntäen verrannollisuuden kautta.

[Ei aihetta]Lauantai 16.09.2006 18:07

aaaaahh....Enää 97 pvää synttäreihin....PERKELE!!
- Vanhemmat »