IRC-Galleria

R.A.K.E.N.N.a kotia oy..Lauantai 27.09.2008 07:38

Aivan törsäsin rahaa, jotta sain tv-tason, sohvapöydän, lamput niin mankkariin kuin keittiöön +kaikkea pientä heräte ostoksia, mutta raha on tehty tuhlattavaksi ja kaikkein parasta laittaa omaan kotiin, niin että viihtyy liikaa;)
Siinähän taas ruuvailin miljuuna ruuvia ilman elektronisia laitteita ja hullu rakko käteen, mutta niin tekee talonrakentaja vm-03, vaikka laitos hommissa olenkii:)

Sitten..hain auton Seinäjoelta 1h unilla aamuvuoron jälkeen, perille pääsin junalla pendoliinon 41,20€ hintaan ja vastassa Kurikkasta oleva auton omistaja, punaisella ajan patinan haalistamalla värillä, eikä siinä kaikki, meinaan huomasin ihan selvästi olevani siellä..haju, sana viännökset ym.. eihän meillä täällä kaupunkis haise ku versoWood:)
Jonkinlainen DeJaVuu tuli kun stationin sisäpihalle astuin, meinaan sieltä hain myös aikaisemman jatan, sama vm, herkut, rek. alku, mut onneks ei sama myyjä. xD XD
Aikani tutkailtuani totesin, piru vie, se on miun:) Koska oli niin makiat karvanopat (mitkä roikkuessaan kuulemma tarkoittaa, että autossa olis bylsitty;) huh ei kai täsä..!!
Tupahan tupahan, jätä kenkät siihen ja peremmälle..muuustaa kahvia kuppi ja oikeesti viimeiset eurot käteen myyjälle hälle, jotta kotiin pääsen ajamaan..vaivaiset 294,5km kotiin..hmm..aamuun taas töihin, mut mitäs sitten..vahaa, vahaa, vahaa,,auto selvästi kaipaa, mut nou hätä.

Seuraava päivä mahtava kun koitti, niin menihän se töissä kun tämän kuun ajan ollut kokeilu aamapalan kanssa ja sinne siis oitis maha täyteen puuroa..lounas vai mikä lienee taas täyttämään vatsaa nälkäistä..väsymys, ei hyvä, ei alkuunkaan, koska koko kroppa ihan finiitto;(
Kunnes klo14 töistä pääsyä koitti, ajoin vanhaa tietä normaalisti kääntyen siihen expertin hoodeille jah kunnes jäin tuijottamaan purkua siinä soppatykin edustalla ajaen tietenkin eteenpäin, niin heräsin kunnolla kun pääni jumittuneen käänsin liikenteeseen, näin edessäni vain mersun odottaen pääsyä kääntymistä vasemalle, niin minä huh huh..jarru, nopea väistö ja läheltä väistö..pumppu pumppas varmaan johkin väärään valtimoon sen jälkeen ja hetki meni et tajus käyneen moisen.
kotipihalle päästyäni, jäin tuijottamaan kaltaisiani raksaäijiä töhötin kädessä, polttaen pikeä katolle, niin tuijotin, eikä muuta, ei ajatusta, ei mitään, joten pikaisesti korjaamaan moiset univelat!

paljon olisi kerrottavaa, mutta säästän teitä ja teille! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.