IRC-Galleria

HoroskooppejaKeskiviikko 31.05.2006 13:19

Terassihoroskooppi:

LEIJONA 23.7. - 22.8.

Kesä on leijonan kulta-aikaa. Leijona saattaa myös vaihtaa terassia tiuhaan ja on usein ystäviensä ympäröimä. Terasseista leijona valitsee mieluiten auringonpaisteisen. Spontaanin leijonan voi nähdä terassilla vaikka kesken työpäivän, mikä ei ehkä tee hänestä huonoa työntekijää... Juomasuositus: tummat juomat

Bilehoroskooppi:

Leijona

Saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan. Toivottavasti kaikki huomaavat. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan jotta kaikki huomaavat hänet.

Drinkkiskooppi:

23.7-22.8 KUPLIVA KUOHUVIINI

Makusi on hienostunut. Olet jalosydäminen diiva.

Tähtimerkit rannalla

LEIJONA
on bodannut koko talven. "Vihdoin tuli kesä ja saan paljastaa komeuteni", hän miettii tyytyväisenä. Leijona kävelee koko päivän rantaviivaa pitkin edes takaisin ja nauttii katseista. Ja kyllä hän niitä saakin. Hänen uljas, ryhdikäs olemuksensa vetää puoleensa koko rantaväen huomion. Sivusilmällä hän seuraa, kuinka päät kääntyvät hänen menonsa tahtiin, aivan kuten tennisottelussa katsomon katseet seuraavat palloa.

Savolainen horoskooppi

ILVES (23.7. - 22.8.)

Sinusta tuntuu että vanahenet ihan silimissä, korvattii alakaa työntee tupsukarvoo. Mittää et asialle maha, se on sinun kohtalos. Joskushan vanahuus ja viisaus kuuluvat yhteen - mutta ee kuitenkaa sinun tappauksessas.

Horoskooppimerkit lumitöissä

LEIJONA

Leijonalla on suhteita kaupungin päättäjiin, joten hän saa helposti järjestettyä kaupungin lumenaurausyksikön puhdistamaan pihansa valtaväylät. Leijonalle tulee myös mieleen, kuinka lapsena rakenneltiin lumilinnoja. Hän harkitsee, viitsisikö tehdä semmoisen... Joo, teenkin iglun, siinä olisi tyyliä... tai... Pian suunnitelma onkin valmis. Tietenkin! Leijona rakennuttaa pihaansa PYRAMIDIN! Sen korkeus tulee olemaan 15 metriä, ja rakennussuunnitelmissa avittaa Suomen Arkkitehtiliitto, jonka päättäjiin leijonalla myös on suhteita. Leijona ei ole varma siitä, tarvitseeko lumilinnan rakentamiseen rakennuslupaa, mutta viittaa kintaalla ajatellen, etteivät määräykset häntä koske. (Leijonan kintaat on muuten kudottu kullanvärisestä angorakamelin villasta, näita saa tilata Egyptistä.) Sanomattakin on selvää, että pyramidista tulee paikkakunnan ykkösnähtävyys, sitä tullaan katsomaan kauempaakin, ja se pääsee mukaan myös valtakunnan pääuutislähetyksiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.