IRC-Galleria

Ajatuksiani.Torstai 05.06.2008 16:13

Miks kukaan ei välitä miltä miusta tuntuu? Okei heti aluksi ehkä liioittelin hieman. Tiedän ainakin yhden, joka välittää. Kiitos hänelle. Mutta asiaan mie oon taas saanu niin paljon paskaa niskaan. Et kukaan ei ymmärrä tai sitten ei vain halua ymmärtää. Mun pitäs vaan jättää toisten pahat sanat omaan arvoonsa. Mut kukaan ei ymmärrä et ne sanat satuttaa. Oon myös huomannu et miun selän takana toimitaan todella paljon, eiks kukaan tajua et nekin saattaa jotakin ihmistä satuttaa.

Mie oon nyt kaukana kotoa ja saan vähän väliä kuulla asioita, jotka miun on hyvä kuulla. Mutta joista en välttämättä tykkää. Hei miekii oon ihminen ja miullakin on tunteet. Ehkä tässä sitten mitataan kuinka moni aidosti välittää. Kuinka montaa ihmistä oikeasti voin ystävänä pitää. Ihmisten kannattaa nyt mennä itteensä ja miettiä omia tekojaan. Miettiä miltä ne teot miusta tuntuis.

Mie ehkä olen näyttänyt, että mä olen vahva ja kestän mitä vaan. Mut en mä ole. Mä pidän yleensä murheeni sisälläni ja esitän iloista. Mut välillä se vaan on esitystä. Mulle on tapahtunut menneisyydessä asioita mistä en oo saanu silloin puhua ja nyt ne on patoutunut miun sisälle. Ne on tehny miulle kovan ulkokuoren. Nykyään on yks ainut ihminen, joka on kiinnostunut miun voinnista ja olotilasta. Mut mihin ne muut on kadonnu.

Monet väittää että ne on mun ystäviä tai kavereita. Mut se on eriasia pidänkö mä niitä ystävinä. Mä en pidä ihmisiä jotka ei aina edes ole tuntevinaan tai unohtavat miut sillonkun miulle on jotain pahaa tapahtunut. Kyllä mie sit kelpaan kaveriks/ystäväks jos he jotain tarvitsevat. Mä vaan en enää jaksa sellaista.

Mäkin kaipaisin välillä seuraa. Ihan vaan olemaan. Ei tarvis aina ees puhua. Tärkeintä et olis vaan siinä vieressä, mut ei. Ehkä mie taas löysin paikan mihin mie en ainakaan kuulu. Mie en jaksa tuputtaa aina seuraani, jos miun seura ei kelpaa ni kyl mie sen huomaan.

Saapahan ainakin rauhassa itkeä pahaa oloaan pois kun kukaan ei huomaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.