IRC-Galleria

[BlackPearl]

[BlackPearl]

En osaa olla yksin kun sain sut <3

Selaa blogimerkintöjä

arghhh..Sunnuntai 25.01.2009 02:12

Rasittavaa.. miks pitää kiusata itteensä ja kattoo tommosia ohjelmia missä ihmiset pussailee, harrastaa seksiä ja heittää flirttiä kokoajan toisilleen ja on toistensa lähellä ja koskettaa toista, hivelee pitkin bodya.. Vitun Real World.... :D

ois niin parhautta jos tässä nyt olis joku jonka vieressä olla, koskettaa, kuiskailla korvaan kaikkia juttuja ;) ja tuntea toisen iho vasten omaa.. ..in your dreams baby.. :P
no ehkä mä vielä joskus saan sen oman ihmisen.. Toisaalta en tiiä olisinko vielä valmis mihinkään vakavampaan, baari-iltaa on kiva viettää sinkkuna.. :D mut voishan sitä aina kokeilla.. ...jos joku sais mut syttyyn niin et haluaa enemmmän..

Olin tänään tosiaan ekaa kertaa sambareggae - ryhmässä, oli aivan loistavaa! tiesi kyllä tehneensä jotain.. :D Mä en tajuu miten se vetäjä jaksaa vetää kaks ryhmää peräkkäin - 3 tuntia.. huh.. no mut ei kai mikään ihmekään jos se sit on niin laiheliini..
kyl se tästä.. saa nähä kuinka kipeäks sitä tulee, varsinkin kun oli vähän puolikuntosena kun eilen oli kuumetta ja tänäänkin viel kurkku kipee..

Tahtoo yhden savukkeen kiitos... ..vain yhden... :D
Ei pakko kai se on mennä nukkuun ja käydä huomenna ostaan sitä tupakkaa sitte kerta...

[Major Label - When I'm with you, you are safe]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.