IRC-Galleria

[Candy-divE]

[Candy-divE]

[This song continues living - gnivil seunitnoc gnos sihT]

Ruki x Uruha.... ? <;'DDDTorstai 31.07.2008 05:01

..... mielikuvat rukista nukkumassa kylpyammeessa uruhan sylissä ja sit sellainen avara luonto-ohjelman selostajan ääni sinne selittämään rukin yöllisistä rituaaleista, kun taustalle sellaisia viidakkoääniä - jotain sirkan siritystä ja liaaneja roikkumaan ympäriinsä.... XDDDD

"yleensä koiras on naarasta pienempikokoinen. ja se nukkuu naaraan syleilyssä... on hyvin tavallista, että koiras vääntelehtii unissaan, eikä häntä sovi herättää."

*lillutililluti* "joskus nukahtaminen tapahtuu yhtäkkiä, eikä kumpikaan ehdi varautua siihen. ei huolta, se on kuitenkin täysin normaalia. kunhan kylpyammeen vesi ei ole pienikokoiselle urokselle liian syvää."

"on varottava, mikäli vettä loiskuu yli ammeen reunoilta, kun uros käy nylkyttämään. varsinkin silloin, jos tämä pääsee nousemaan jalkaa pitkin reidelle ja... vaikka tämä pari parittelisi helpoiten takaa päin, käy se myös edestä - tosin parittelun aikana äänet voivat olla hyvinkin kovat. Herkkähermoisille suosittelemme kuulosuojaimia ja näköesteitä."

Käytiin keskustelua Rukista ja Uruhasta.. ja tähän se sitten päätyi.. <;'D
thanks Remtara se oli erittäin mielenkiintoista ja viihdyttävää ! XDD <33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.