IRC-Galleria

Haaste: 5 "outoa" tapaaniMaanantai 06.02.2006 23:07

Haaste: 5 "outoa" tapaani

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

I accept the challenge!

1. Hiukset
Tarkistan ne. Aina. Kun peili on lähellä. Suihkussa käymättömyys ja siitä seuraavat rashwaiset hiukset ovat synti, joten taistelen aina sitä vastaan. Samoin haluan etuhiuksien olevan suorat, joten kun niihin tulee mutka(minulla on luonnonkiharat), käyn heti kimppuun. Joskus käy myös "peikko-look", jolloin ne sojottavat minne sattuu, mutta silloinkin haluamallani tavalla. Rakastan sitä kun tuuli lennättää hiuksiani joka suuntaan... Nyt kun niillä on pituutta, altistan ne tulevaisuudessa kokeiluille... kunhan ei ihan vielä ajeltaisi pois ;)

2. Uneksinta
Aina silloin tällöin, paikasta riippumatta(koulu, koti, työhaastattelu, vakava juttelu toisen kanssa) ajatukseni lentävät ikkunasta ulos. Mietin syntyviä syviä tai vain ajattelen maailmaa, jossa minä olen Kingi ja Herra Suuriherra fantastisilla voimilla varustettuna(tietenkin). Tällöin en välttämättä huomaa tyynyä/kirjaa/tuolia, jonka ärtynyt keskustelukumppani sinkoaa minua kohti. Matemaattisten/"kun tutkimme poranterän kulmaa..."-sivuavien luentojen aikana tämä käytökseni on varsin usein ilmenevää.

3. Habbo
Uneksimisen pikku kaveri. Yleistä kävelylenkkien jälkeen, jolloin koitan selittää fiiliksiä jollekulle ja vastaukseksi tulee yleisimmin "Mistä v*tusta sää puhut??" tai "Jaajaa". Ne ovat pieniä pääkopan kuvauksia, joista sienetkin olisivat ihmeissään. Saatan hymyillä, olla surullinen tai naama olla status quo:ssa, vaikka oloni olisi päinvastoin, En ota itseeni, tosin, jos ei juttujani tai moodiani tajuta... syy saattaa olla etten oikein tajua aina niitä itsekään, mikä onkin vanhoja päiväkirjamerkintöjä lukiessa varsin häiritsevää.

4. Skeneistä viis
Mustiin pukeutuva pitkähiuksinen kaveri joka laulaa Britneyn tahdissa? That's me. Millainen fiilis, niin eipä ole väliä mikä humppa soi. Eli en välitä pätkääkään, mitä minun "pitäisi" kuunnella, koska minun ei tarvitse päteä muiden silmissä tunteakseni hyväksi(toki se on mukavaa, mutta ei niin oleellista minulle). Eli autokyydissäni voi soida Dimmun perään Daddy DJ tai MC Koppakuoriainen(koppakoppakoppakuoooriiiaainen). Otan musiikin myös huumorimielessä, joten levyhyllyni ei tunne genrerajoja ja sieltä löytyy kaikenlaisia omituisuuksia. Ja kavereiden ilmeet ovat aina sitä jotain(varsinkin "truu metal"-ihmisillä)

5. Nuudelit ja Pasta
Tätä pitää olla kaapissa. Aina. Ne ovat 'hätävara'-ruokaa, mutta en syö niitä niin usein vaikka kaappi on tyhjä. Pasta Bolognese tai Regularmente Noodeli med sitruunapippuri ovat sitä jotain. Ja tikuilla ne nuudelit syödään eikä millään haarukoilla. Jos huomaan että vain yksi 5-pack nuudeleita on jäljellä niin kauppaan asap. Paistettuihin ruokiin lisään aina nuudeleita. Jos nuudeleita ei ole, ahdistus iskee! Mitä jos nälkä yllättää?!?

Haastan Pariah, Peccatum, magetman, Drakhan, BlackGhoul

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.